‘Benim Karem' Fotoğraf Yarışması

İstanbul Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, akademik, idari personeli, öğrencileri ve mezunlarına yönelik fotoğraf yarışması düzenliyor. “Benim KAREM” fotoğraf yarışmasında...

18 Ocak 2011 - 15:58

İstanbul Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, akademik, idari personeli, öğrencileri ve mezunlarına yönelik fotoğraf yarışması düzenliyor. “Benim KAREM” fotoğraf yarışmasında İstanbul Üniversitesi mensup ve mezunları kendi karelerinden dünyayı yorumlayacaklar.
Birincisi düzenlenen “Benim KAREM” fotoğraf yarışmasında herhangi bir konu sınırlaması yok. En fazla 3 fotoğrafla yarışmaya katılabilecek katılımcıların yapması gereken, fotoğrafları ile birlikte iletişim bilgilerini ve fotoğraflarını anlatan kısa bir yazıyı [email protected] ve [email protected] e-posta adreslerine göndermek.
Yarışma jürisi Prof. Dr. Özer Kanburoğlu, Doç. Dr. Ergün Yolcu, Yrd. Doç. Dr. Yıldırım Güngör, Öğr. Gör. Murat Çınar ve Araş. Gör. Dr. Özgür Uğraş Akgün’den oluşuyor.
Yarışmaya katılan ve ön elemeyi geçen fotoğraflar İstanbul Üniversitesi’nin facebook sayfasında yayınlanacak. Yarışmada dereceye giren fotoğraflar ile birlikte sergilenmeye değer görülen fotoğraflar “Benim KAREM” fotoğraf sergisinde bir araya getirilecek. DSLR fotoğraf makinesi ödüllü yarışmanın son başvuru tarihi ise 14 Şubat 2011.
Ayrıntılı bilgi için: (0212) 440 00 00 / 10241, [email protected]
 


ARŞİV