Beş kıtadan oyuncağımsı heykeller...

Kadıköy’ün yeni sanat alanlarından Galeri Park Art İstanbul, 2 Eylül–12 Eylül 2013 tarihleri arasında ev sahipliği yapacağı Dünya Penceresi isimli fotoğraf sergisine hazırlanıyor.

27 Ağustos 2013 - 11:48

Profesyonel fotoğraf sanatçıları Bahar Aykaç ve Willy Sinn’e ait www.dunyapenceresi.com isimli Türkiye’nin ilk online sanatsal fotoğraf galerisi adresinde sergilenen beş kıtadan dünya manzaraları, bu sergide sanat severler ile buluşacak.
Kadıköy’ün en güzel parklarından Yoğurtçu Parkı’na cephesi olan Galeri Park Art İstanbul, Türkiye’nin ilk online sanatsal fotoğraf galerisi Dünya Penceresi’nin tanıtım sergisine yer veriyor. 2 Eylül-12 Eylül 2013 tarihleri arasında gezilebilecek sergide, iki kez dünya turu yapmış Alman fotoğrafçı Willy Sinn ve genç fotoğrafçı Bahar Aykaç’a ait eserler yer alacak.
Dünya Penceresi Online Sanatsal Fotoğraf Galerisi; “Duvara asılan her fotoğraf dünyaya açılan bir penceredir.” sloganı ile yola çıkmış fotoğrafçılar Bahar Aykaç ve Willy Sinn’in, fotoğraf sanatını destelemek ve kolayca sanat eseri sahibi olmak isteyen herkes için kullanışlı bir online fotoğraf galerisi olmayı ve projeleriyle fotoğraf sanatını daha fazla kişiye ulaştırmayı hedefliyor.
“Dünya Penceresi” sergisinde, dünyanın dört bir yanında ölümsüzleştirilmiş birçok fotoğraf sergilenecek.
Salı’dan Pazar’a haftanın 6 günü 10.00-19.00 saatleri arasında açık olan Galeri Park Art İstanbul daha önce de Gezi Direnişini anlatan “Direnişin Estetiği” sergisine ev sahipliği yapmıştı.
 
GECE MESAİSİ HEYKEL SERGİSİ
Park Art İstanbul’da aynı tarihlerde bir de heykel sergisi açılacak. Gündüz mimar, gece amatör heykelci olan Ceren Kerpiç Öztürk’ün kendi deyimiyle “oyuncağımsı” heykelleri ve muhtemelen bitmemiş işleri “Gece Mesaisi” sergisinde sanatseverlerle buluşacak.
Mimarlık eğitimi sonrası kendine farklı sanatsal ifade yolları arayan Ceren, bir gün evde kille oynarken heykel yapmaktan ne kadar hoşlandığını keşfetti. Halen İstanbul’da yaşıyor, gündüzleri mimarlık, geceleri heykel yapıyor. Heykellerinde, özgürleşme anları, özgürlük için kurulan düşler, anlar ve farklı duygu durumları üzerine çalışıyor. 
Tel: 0216 550 91 75

ARŞİV