BKM Yaz Etkinlikleri dopdolu

İstanbul’un en yeni açık hava etkinlik merkezi Maximum Uniq Açıkhava, BKM Yaz Etkinlikleri kapsamında eylül ayında da Türkiye’nin yıldızlarını ağırlayacak

08 Eylül 2021 - 13:47

Maximum Uniq Açıkhava’da eylül ayında tiyatro oyunlarından komedi şovlarına, konserlerden stand-up gösterilerine birçok etkinlik yer alacak. Salgının eğlencesiz günlerine karşı yeniden sahneleri hareketlendirmeye hazırlanan Maximum Uniq’in eylül programı Süheyl-Behzat Uygur Tiyatrosu tarafından günümüze uyarlanan Süt Kardeşler oyunuyla başladı. 

NAZAN ÖNCEL’DEN HALUK BİLGİNER’E

11 Eylül’de sahneyi pop müziğin divası Nazan Öncel devralacak. 13 Eylül’de Oyun Atölyesi’nin “Kral Lear” oyunu sergilenecek, ünlü oyuncu Haluk Bilginer, Kral Lear rolüyle seyirci karşısına çıkacak. 14 Eylül’de ise Serkan Keskin, Taner Ölmez, Caner Malkoç gibi isimlerden oluşan Barabar grubu dinleyicileri müziğe doyuracak. Onur Saylak, Cem Yiğit Üzümoğlu, Sezin Akbaşoğulları, Şükran Ovalı, Esra Bağışgil ve Burakcan Doğan’ı buluşturan “Evlat” oyunu, iki gece üst üste Maximum Uniq Açıkhava’da sahnelenecek. 

17 Eylül akşamı Mesut Süre, “Siz Hepiniz Ben Tek” adlı stand-up gösterisiyle izleyiciyle buluşacak. 

KAHKAHALARLA VEDA

Son dönemin en iyi stand-up’çılarından Doğu Demirkol, tek kişilik gösterisini geçen ay Maximum Uniq Açıkhava’da sahnelemiş ve büyük ilgi görmüştü. Genç komedyen, yoğun istek üzerine aynı şovla 22 Eylül akşamı sahnede olacak. 23 Eylül’de mikrofon Ayta Sözeri’nin olacak. Pop müziğin en güçlü seslerinden Aşkın Nur Yengi de BKM Yaz Etkinlikleri kapsamında ilk kez bu ay, 25 Eylül’de konser verecek. 

Bir ay sürecek etkinlikler ise kahkahalarla sonlanacak. 27 Eylül’de Çok Güzel Hareketler 2, 29 Eylül’de ise Güldür Güldür Show sahne alacak ve birbirinden komik skeçlerini açık havada sergileyecekler. 


ARŞİV