Bülent Ortaçgil plaklarını imzalayacak

Albümleri plak olarak yayınlanmaya devam eden ünlü sanatçı Bülent Ortaçgil, Kadıköy’e gelerek plaklarını imzalayacak

31 Mart 2016 - 17:13
Ülkemizin sevilen şarkı yazarı ve kent ozanı Bülent Ortaçgil’in 4.stüdyo albümü ‘Bu Şarkılar Adam Olmaz’, 22 yıl sonra Kadıköylü plak şirketi Rainbow45 Records etiketiyle ilk kez plak formatında müzikseverlerle buluşuyor.
Bülent Ortaçgil hayranlarının köşe başı albümlerinden birisi olan ve sanatçının elektro/akustik/rock sound denemelerinin en başarılısı olarak kabul gören bu albüm, remastered, yüksek ses kalitesinde ve ayrıca kapak içinde yer alan özel ekiyle birlikte orijinaline sadık kalınarak yenilenmiş tasarımıyla plakseverlere sunuluyor.
‘Sensiz Olmaz’, ‘Dalyan’, ‘Basit’, ‘ Bu Şarkılar Adam Olmaz‘, ’ İntegral’, ‘Çiçekler Su İster’ ve ‘Adaam Sen de’ ,‘Mum’ gibi Ortaçgil’in bugün de hala dillerden düşmeyen hit şarkılarını barındıran plak, geçtğimiz haftlarda EMI – Universal Müzik Türkiye dağıtımıyla büyük müzik marketlerde, İstanbul’un yeni göz bebeği olan seçkin plak dükkanlarında ve rainbow45records.com web sitesinden satışa sunuldu.
Rainbow45 Records, “İflah olmaz plak sevdamızla gerçekleştirdiğimiz arşiv / katalog çalışmalarımızın bir diğer ürünü olan bu albümü plak formatında dinleyicilerle buluşturmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. Bu bağlamda daha bir çok albümü dinleyiciyle buluştrmaya devam edeceğiz” diyor.

İMZAYA GELİYOR
 Bülent Ortaçgil, 1 Nisan Cuma günü saat 16:00 – 18:00 arası Rainbow45 Records Kadıköy mağazasında plaklarını imzalayacak. Geçtiğimiz 8 ay içinde ‘Benimle Oynar Mısın’, ‘Oyuna Devam’ ve ‘Bu Şarkılar Adam Olmaz’ albümleri plak formatında yayınlanan Ortaçgil’in bu ilk ‘plak imza günü’ olacak.

Adres : Caferağa Mah. Sakız Sok. No: 2/D Kadıköy (0 216 4052330)

ARŞİV