Bol kahkahalı pop müziği konseri

Fenerbahçe Mahallesi Gönüllü Evi ve Mekder (Mevlana Eğitim Kültür Derneği) Popüler Müzik Korosu Konseri, Kadıköy Evlendirme Dairesi’nde gerçekleştirildi.

11 Şubat 2016 - 14:04
Fenerbahçe Mahallesi Gönüllü Evi ve Mekder (Mevlana Eğitim Kültür Derneği) Popüler Müzik Korosu Konseri, Kadıköy Evlendirme Dairesi’nde gerçekleştirildi. Şefliğini Canan Sabah Erden’in Yönetmenliğini ise Ahmet Uygur’un yaptığı,70’li ve 80’li yıllara ait şarkılarla bezenen konser iki bölümden oluştu. Konserin birinci bölümü, izleyenleri gençlik yıllarına götürdüğünden çok çoşkulu ve enerji doluydu. Konserin ikinci bölümünde ise “O Ses mi? Bu Ses mi? Türkiye Ses Sizsiniz” adıyla yarışma yapıldı. Yarışmada Ajda Pekkan, Beyaz Kelebekler, Emel Sayın, Esmeray ve daha birçok sanatçı, koristler tarafından canlandırıldı. Juride ise Ati Hala, Birsen Gecikli ve Fehmi Dalsaldı vardı. Jürinin yapmış olduğu esprilerle izleyenlerin kahkaya boğulduğu neşeli bir yarışma gerçekleştirildi. İzlemeye gelenlerin arasında Kadıköy Belediyesi Meclis üyesi, aynı zamanda Gönüllü Merkezi Yönetim Kurulu üyesi Aydoğan Dülger, Müzik Gönüllüleri Başkanı Reyhan Çarpa ve Prof.Dr.Oğuz Özyeral vardı. Neşeli, kahkahası bol olan ikinci bölüm Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu’nun eşi Ebru Nuhoğlu’nun plaket ve çiçek takdimiyle sona erdi.

FENERBAHÇE'DE SÖYLEŞİ
Fenerbahçe Mahallesi Gönüllü Evi’nde “Ermeni Soykırımı İddiaları” konulu söyleşi vardı. Yönetmen Serkan Koç’un Ermeni belgelerine dayanılarak hazırladığı filmin gösterimi yapıldı. Ardından Maltepe Üniversitesinden Doç.Dr.Orhan Çekiç bir konuşma yaptı. Katılımcılar arasında misafir olarak bulunan İngiltere Türk Dernekleri Federasyonu Başkanı aynı zamanda İngiltere ADD Başkanı Jale Özer Swailes ve Amerika Türk Dernekleri Yöneticisi Akile Çevik de konuyla ilgili düşüncelerini aktardı. Fenerbahçe Gönüllü Evi Başkanı Ferah Diker katılımları için kendilerine çok teşekkür etti.

 

ARŞİV