Büyüklere tiyatro başlıyor!

Kadıköy Belediyesi Tiyatro Festivali’nin 9.su, 12 Temmuz Salı günü başlıyor. Geçen yıl 15 oyunun sahnelendiği festivalde bu yıl 20 oyun Kadıköylüler’le buluşacak.

06 Temmuz 2011 - 13:47

9. Kadıköy Belediyesi Tiyatro Festivali, 12–31 Temmuz tarihleri arasında Selamiçeşme Özgürlük Parkı’nda gerçekleştirilecek.
Çocuk Tiyatroları Festivali’nin hemen ardından başlayacak festivalde 20 gün boyunca her akşam bir tiyatro oyunu sahnelenecek. Her yıl, festivale başvuran tiyatro gruplarının da, izleyici sayısının da arttığı festivalde geçen yıl 10’dan 15’e çıkarılan oyun sayısı bu yıl 20’ye yükseltildi. Böylece sezonda izleme fırsatı yakalayamadığımız birçok özel oyunu, bu yaz da yıldızların altında izleme şansımız olacak. Ücretsiz olarak gerçekleştirilen Tiyatro Festivali’nde Kabare Dev Aynası “Başka Kapıya”, Moda Sanat Tiyatrosu “Azizname”, Aysa Prodüksiyon Tiyatrosu “Düğün”, Ortaoyuncular “İşsizler Cennete Gider”, Tuncay Özinel Tiyatrosu “Uyan Uyan Gazi Kemal”, Enis Fosforoğlu Tiyatrosu “Herkes mi Hırsız?”, Bizim Tiyatro “Hamxlet”, Tiyatro Kedi “Pazar Günkü Cinayet”, Dostlar Tiyatrosu “Kerem Gibi”, Sadri Alışık Tiyatrosu “Pir Sultan Abdal”, Nazım Oyuncuları “Cep Delik Cepken Delik”, Don Kişot Tiyatro “Münasebetsiz”, Can Gürzap Tiyatro Diyalog “Kim Bu Adam?”, Tiyatrokare “Büyük İkramiye”, İstanbul Meyan Sahnesi “Her Yöne 90 Dk”, Volkan Severcan Tiyatrosu “Bavul”, Tiyatro Şenay “Aşk Kokusu”, Ali Poyrazoğlu Tiyatrosu “Az Sonraaaa”, Tiyatro İstanbul “Özel Hayatlar”, ve Tiyatroadam “Generaller, Savaş ve Barbekü” oyunuyla yer alıyor.
Tüm oyunların saat 21.00’de başlayacağı festivalde yer bulmak için erkenden kuyruğa girmek gerekiyor!
 


ARŞİV