Cem Yılmaz yeni filmini Yeldeğirmeni'nde çekecek!

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, son filmi “Pek Yakında”nın çekimleri için Yeldeğirmeni’ni gezdi, Osmangazi İlkokulu’nu ziyaret etti.

09 Nisan 2014 - 15:25
 
Semra ÇELEBİ
 
Yeldeğirmeni Canlandırma Projesiyle yenilenen tarihi semt, Yeldeğirmeni Dayanışması’nın yaptığı etkinliklerle de son dönemde dikkat çekiyor. Kadıköy sahiline yakınlığı ve tarihi dokusuyla yaşamak için en çok tercih edilen semtlerden biri olan Yeldeğirmeni, son yıllarda reklam ve dizi sektörünün de gözdesi oldu.
Mahalleyi son keşfeden ünlü ise Cem Yılmaz oldu. Son filmi “Pek Yakında”yı Yeldeğirmeni’nde çekmeyi planlayan Yılmaz, mahalleyi gezdi.
Cem Yılmaz keşfi sırasında, öğrenci azlığı nedeniyle kapatılması gündemde olan Osmangazi İlkokulu’nu da ziyaret etti. Müdür, öğretmen ve öğrencilerle sohbet eden Yılmaz, okulda da çekim yapmayı düşündüğünü söyledi.
Bu yıl 100. yaşını kutlayan Osmangazi İlkokulu, öğrenci azlığı nedeniyle kapatılma tehlikesiyle karşı karşıya. Mahalle sakinleri ve Yeldeğirmeni Dayanışması’nın girişimiyle, mahalleliye çocuklarını bu okula gönderme çağrısı yapılıyor. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü de önümüzdeki yıl yeterli sayıda kayıt olursa okulun kapatılmayacağını belirtiyor.
Osmangazi İlkokulu’nun 100. yaşı 25 Mayıs’ta eski mezunların ve mahallelinin katılımıyla düzenlenecek büyük bir şenlikle kutlanacak.

ARŞİV