CKM'de ‘Ustalarla Meşk' konseri vardı

‘Ustalarla Meşk’ programının ilk konuğu, TRT’nin usta sanatçısı Serap Kuzey oldu.

20 Şubat 2014 - 11:21

Türk Müziğinin usta yorumcusu TRT Ses Sanatçısı Serap Kuzey ve “Ustalarla Meşk Grubu”, 22 Ocak Çarşamba akşamı Caddebostan Kültür Merkezi’nde Kadıköy Belediyesi Müzik Gönüllüleri ev sahipliğinde unutulmaz bir konser verdi.
Nesibe Müsevitoğlu ile Ayşe Sicimoğlu’nun birlikte planladıkları konser izleyicilerin büyük beğenisini kazandı.
Melek Pakyüz’ün sunuculuğunu yaptığı konserde oturmak için yer bulamayıp merdivenlerde oturmak zorunda kalan izleyiciler  konsere ayakta katıldılar.Gecenin açılış konuşması, program yapımcısı Kadıköy Belediyesi Gönüllü Eğitim ve Danışma Merkezi Yönetim Kurulu Üyesi Nesibe Müsevitoğlu tarafından yapıldı.
Müsevitoğlu konuşmasında; “-Türk Müziğine her geçen gün artan ilgi, bizleri de değişik programlar düzenlemeye yönlendiriyor. Uzun yıllardır devam eden ve yüzlerce sanatçımızın yaşam belgesellerini yaptığımız “Anılar ve Müzik”, amatör korolarımızdaki deneyimli koristlerin yer aldığı ‘Beş Ses Beş Saz’ konserlerinden sonra, farklı bir konsept ile sizlerin karşısına çıktık. Sevgili Ayşe Sicimoğlu ile bu programı birlikte planladık. Onun başkanlığını yaptığı ‘Ustalar ile Meşk’ grubu ile bu ilk sınavımız olacak. Bu gecenin başarısı programın devamı konusunda kararımızı etkileyecek. Ancak şu ana kadar gösterdiğiniz ilgi uzun yıllar devam edeceğini gösteriyor” dedi.
Meşk Grubunun başkanı Ayşe Sicimoğlu da “Bu ilk programımıza da usta sanatçı olarak, kişiliği ve sanatı ile hayranlık duyduğumuz Türk Müziğinin sevilen sanatçısı Serap Kuzey’i seçtik. Bundan sonraki konserlerimizde farklı usta sanatçılar ile bir araya gelmeyi planlıyoruz. Bu fikrin oluşmasında ve gerçekleşmesinde verdiği desteklerden dolayı Nesibe Müsevitoğlu’na ve bu güzel salonları bizlere tahsis eden Kadıköy Belediye Başkanına teşekkür ederiz” diye konuştu.
 

ARŞİV