CKM'de özel bir sergi

Cumhuriyet Gazetesi’nde yaklaşık 30 yıl fotomuhabiri olarak çalışan Erdoğan Köseoğlu’nun “Fotoğraf Peşinde Bir Ömür” adlı sergisi, 12-31 Ocak 2011 tarihleri arasında Kadıköy Belediyesi...

05 Ocak 2011 - 14:18

Cumhuriyet Gazetesi’nde yaklaşık 30 yıl fotomuhabiri olarak çalışan Erdoğan Köseoğlu’nun “Fotoğraf Peşinde Bir Ömür” adlı sergisi, 12-31 Ocak 2011 tarihleri arasında Kadıköy Belediyesi Caddebostan Kültür Merkezi’nde.
Sergide, Erdoğan Köseoğlu’nun objektifinden Türkiye tarihinin 1970’lerden 2000’lere 30 yıllık süreci gözler önüne seriliyor. Bir süredir bitkisel hayatta olan Köseoğlu’nun Cumhuriyet gazetesindeki arkadaşları tarafından hazırlanan “Fotoğraf Peşinde Bir Ömür” adlı albümden seçkinin yanı sıra genellikle İstanbul’un farklı yüzlerinin göründüğü fotoğraflar da yer alıyor.
Fotomuhabirlik geleneğinin en önemli ustalarından olan ve son dönemlerde önemli sağlık sorunları yaşayan Erdoğan Köseoğlu’nun çektiği fotoğrafların biraya geldiği albüm de sergide satışa sunulacak. Fotoğraf albümü, Sevim Ertemur ile Gülşah Durak öncülüğünde meslektaş dayanışması amacıyla hazırlandı.


ARŞİV