Dahi çocuklar sahnede

Fenerbahçe’de bulunan Arsu Güzel Sanatlar Akademisi’nin etkinlik alanı olan ARSU Sahne, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel iki konser düzenliyor

21 Nisan 2016 - 13:58
Fenerbahçe’de bulunan Arsu Güzel Sanatlar Akademisi’nin etkinlik alanı olan ARSU Sahne, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel iki konser düzenliyor. İlk olarak genç yeteneklerden Duru Önhon keman performansı sunacak. 23 Nisan günü saat 15.00’te başlayacak konserde sahne alacak olan Önhon, küçük yaşına rağmen adını uluslararası arenada duyurmaya başlayan genç bir müzisyen. Dünya çapında müzisyen olma yolunda basamakları adım adım başarı ile tırmanan ve şuan 10 yaşında olan Duru, 6 yaşında müzik çalışmalarına başlamış. Duru’nun  Sırbistan, Ukrayna ve Bulgaristan’da yapılan müzik yarışmalarında başarıları bulunuyor.  ARSU Sahne aynı gün 18.00’de cazın gelecek vaat eden dahi çocuğu Hakan Başar’ı konuk ediyor.  Başar’ın piyano performansına davulda Alkan Başar, basta Tuncay Olcayto eşlik ediyor. Henüz 10 yaşındaki genç yetenek Hakan, çalışmalarını Jazz, Blues, Post Bop ve Latin Funk tarzlarında sürdürüyor. Gelecek vaat eden genç dahi Hakan Başar, CKM ve 5.Pera Müzik Festivali gibi önemli etkinliklerde sahne alarak yeteneğini gözler önüne seriyor.
Genç yeteneklerin konserleri ücretsiz olup, davetiyeler ARSU Sahne’den temin edilebilir. ([email protected] 0216 336 70 40)

 

ARŞİV