Dayanışma konserleri sürüyor

Depremzedelerle dayanışmak için Kadıköy’de yapılan dayanışma konserleri devam ediyor

16 Nisan 2023 - 12:17

Kültür-sanat etkinlikleri tasarlayan HOOD Base ile çÇevre, kent ve insan arasında diyalog kurmak için yaratıcı projeler geliştiren Onaranlar Kulübü, depremzedeler için elele veriyor. Bu kapsamda hayata geçirilen sosyal girişim Dirsek Teması’nın dayanışma konserleri Nisan ayında 3 gün boyunca Kadıköy’de yapılacak. 21-22-23 Nisan’da, farklı müzik türlerinde üretimleri bulunan 41 sanatçı Moda Sahnesi’nde seyirciyle buluşacak. Üç günlük konser maratonunun bilet geliri deprem bölgesinde çalışmalar yürüten Kadın Savunma Ağı, Kaf Kolektif ve Çocuk Sanat Alanı Platformu’na aktarılacak.

Dirsek Teması dayanışma konserlerine tek günlük, iki günlük ya da üç günlük kombine bilet alarak katılmak mümkün. Katılımcıların destek olmak istedikleri tutara göre tercih edebileceği farklı bilet kategorilerinin yanı sıra, etkinliğe fiziksel katılım gösteremeyecek destekçiler için dayanışma biletleri de Biletinial üzerinde satılıyor.

KİLİSEDE BAĞIŞ KONSERİ

Piyanist Dengin Ceyhan da depremzede öğrencilerin eğitimine katkı vermek amacıyla, 26 Nisan Çarşamba akşamı 20.30’da  All Saints Moda Kilisesi’nde destek konseri verecek. Konser gelirinin tamamı Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Kadıköy Şubesi’ne bağışlanacak.


ARŞİV