Denizin çocuğuna şarkılar

Genç yaşta kanserden kaybettiğimiz müzisyen Kazım Koyuncu anısına, Abbasağa ve Küçükçiftlik Park’ta yaşamı ve doğayı savunmak için yeryüzüne şarkılar söylenecek…

26 Haziran 2015 - 10:46
Halkevleri doğanın ve yaşamın talanına karşı verilen mücadeleleri hep birlikte büyütmek; nükleer enerji santrallerine, sermaye projelerine karşı yaşam alanlarına ve doğaya sahip çıkanları yan yana gelmeye, Kazım Koyuncu şarkılarıyla horona durmaya çağırıyor.
Konserde, Kardeş Türküler, Bulutsuzluk Özlemi, İlkay Akkaya, Marsis, Bayar Şahin, Pilli Bebek ve Burcu Yeşilbaş dayanışma göstererek sahnede yerlerini alacak.
Halkevleri’nin “Yaşamı ve Doğayı Savunmak için Yeryüzüne Şarkılar söylüyoruz” sloganıyla örgütlediği ve aramızdan ayrılışının 10. yılında  Kazım Koyuncu’ya ithaf ettiği büyük konser 26 Haziran Cuma akşamı saat 20.00’da Maçka Küçük Çiftlik Park’ta gerçekleşecek.Halkevleri konsere dair ayrıntılı bilgileri, davetiye alınabilecek adresleri, iletişim bilgilerini, konser alanına nasıl ulaşılabileceğini  www.sarkilaryeryuzune.org adresinde paylaşıyor.

BEŞİKTAŞ’TA DOST SAHNESİ
10 yıl önce 33 yaşındayken akciğer kanseri sebebiyle yaşamını yitiren müzisyen Kazım Koyuncu için 26-27 Haziran’da Beşiktaş’ta ’dost sahnesi’ kurulacak.
Abbasağa Parkı’nda yapılacak anmada, tüm gün ekoloji, dil ve kültür üzerine forumlar düzenlenecek. Akşam saatlerinde ise isteyen müzisyenler birer Kazım Koyuncu şarkısıyla birlikte ’dost sahnesi’nde yer alacak.

Etiketler; kazım koyuncu

ARŞİV