Direklerararası Seyircileri, Başkan Öztürk'e ödül

Direklerarası Seyircilerinin 11 yıldır uyguladıkları seyir, değerlendirme ve ödüllendirme programı içerisinde Jüri Özel Ödülü; Gönül Ülkü ve Gazanfer Özcan Sahnesini Kadıköy’e kazandıran...

28 Haziran 2011 - 15:09

Direklerarası Seyircilerinin 11 yıldır uyguladıkları seyir, değerlendirme ve ödüllendirme programı içerisinde Jüri Özel Ödülü; Gönül Ülkü ve Gazanfer Özcan Sahnesini Kadıköy’e kazandıran Kadıköy Belediye Başkanı Av. Selami Öztürk’e verildi.

Kadıköy Belediye Meclis binasının projelendirilmesi sürecinde Kozyatağı Alışveriş Merkezi KOZZY ile birlikte Gönül Ülkü ve Gazanfer Özcan Sahnesini de Kadıköy’e kazandıran Kadıköy Belediye Başkanı Av. Selami Öztürk’e Kadıköylü Tiyatro Seyircisinin teşekkürlerini ifade eden “Direklerararası Seyircileri Jüri Özel Ödülü” verildi.
7 Haziran Salı akşamı Kozyatağı Kültür Merkezi Gönül Ülkü ve Gazanfer Özcan Sahnesi’nde yapılan törende ödül Başkan Yardımcısı Hulusi Özocak’a teslim edildi.
Vasıf Öngören adına verilen ödülün bu yılki sahibi ise Heykeltıraş Mehmet Aksoy oldu. Kars’ta yapılan ve daha sonra yıkımına karar verilen İnsanlık Anıtı eseri ile adından çokça söz edilen sanatçıya ödülü, Tiyatro Sanatçısı Aslı Öngören tarafından takdim edildi.
Direklerarası Seyircileri; 2010-2011 sezonunda;
Yönetmen Kategorisinde: Ahmet Levendoğlu’nu, (Tiyatro Stüdyosu Vanya Dayı), Erkek Oyuncu Kategorisinde: Uğur Arda Aydın’ı, (Mesut İnsanlar Fotoğrafhanesi, İBB Şehir Tiyatroları), Kadın Oyuncu Kategorisinde: Ayça Varlıer’i , (Leyla’nın Evi, Tiyatro Kare) ödüle değer gördüler.


 


ARŞİV