Dünden yarına İlhan İrem…

İlhan İrem dinleyicileri Kadıköy'de buluştu

22 Şubat 2017 - 14:46

 Tüm albümleri CD formatı ile ulaşılabilir durumda olan İlhan İrem'in koleksiyonu, geçtiğimiz günlerde dijital platformlarda ulaşılabilir hale getirildi. 2017 yılı itibariyle sanatçının bütün albümleri belirlenen bir sıra dahilinde, plak formatıyla yeniden basılmaya başlandı. 17 Ocak tarihinde "Bezginin Gizli Mektupları" ve "Dünden Yarına" albümleriyle yayınlanmaya başlayan plaklar, 14 Şubat günü "İlhan-ı Aşk" ve "Seni Seviyorum" adlı albümlerin yayınlanmasıyla devam etti.

İrem’severler Kadıköy’de buluştu

Sanat yaşamında 44 yılı geride bırakan İrem'in orijinal halleriyle plak olarak yeniden basılmaya başlayan albümleri dolayısıyla takipçileri "Dünden Yarına İlhan İrem" adlı etkinlikle biraya geldi. 19 şubat Pazar günü Kadıköy Barlar Sokağı’ndaki Dunia’da yapılan ücretsiz etkinlikte, piyasaya sunulan plaklar sergilendi, sevenleriyle birlikte plaklar dinlendi, şarkılar hep bir ağızdan söylendi. Yılda ortalama 2 kez İlhan İrem ile ilgili paneller, imza günleri, albüm yıldönümü buluşmaları vb etkinlikler düzenleyen bir gönüllü grup olan Bulutsu adlı oluşum tarafında organize edilen etkinlikte, plakların basımını üstlenen Universal Music firması satış için plak standı kurdu. Etkinlikte, İlhan İrem'in etkinlik özelinde hazırladığı özel mesaj da yayınlandı. Yapılan çekiliş sonucu 1 kişi İlhan İrem imzalı LP, pek çok katılımcı da yine çekiliş sonucu İlhan İrem imzalı posterler kazandı.

İlerleyen dönemlerdeki etkinlikler ve geçmiş dönem etkinliklerin görülebilmesi için www.bulutsu.gen.tr adresi, grubun sosyal medya sayfaları ziyaret edilebilir.


ARŞİV