Farklı teknikler ve tarzlarla üretilmiş eserlerin yer aldığı bu özel sergi, sanata gönül vermiş sanatçılar ile sanatseverleri bir araya getiriyor. Sergide suluboya, pastel ve yağlıboya gibi çeşitli tekniklerle hazırlanmış eserler yer alıyor. “Dost Fırçalar 2025” sergisi, sanatı herkes için erişilebilir kılmayı ve sanatseverlere ilham vermeyi amaçlıyor.
Açılış töreninde sanatçılar ve sanatseverler bir araya gelerek sanatı ve eserlerin arkasındaki hikâyeleri paylaştılar. Venüs Sanat Galerisi yöneticileri, bu tür sergilerin sanatçılar arasındaki dayanışmayı güçlendirdiğini ve sanatı daha geniş kitlelere ulaştırdığını belirtti.
Sergide Birgül Tekçe, Canan Helvacıoğlu, Dilek Oğuz, Fitnat Dodanlı, Gülcan Yılmazer, Hilal Uugun ve Neval Güler’in eserleri yer alıyor. Sergi, 17 Nisan tarihine kadar Venüs Sanat Galerisi’nde ziyaret edilebilir.