Doya Doya Sanat Günleri başladı

Kadıköylülerin yaz aylarında keyifle izlediği ‘Doya Doya Sanat’ günlerinin bu yılki programı 18 Haziran Cumartesi günü 3 farklı mavi noktada gerçekleşen etkinliklerle başladı.

23 Haziran 2011 - 11:06

Kadıköy sokakları, her yaz olduğu gibi bu yıl da sanat etkinlikleriyle renkleniyor. “Doya Doya Sanat” günleri devam ediyor.
Kadıköylüler 18 Haziran Cumartesi günü Fenerbahçe Parkı’nda Little Band ve Bağdat Caddesi’nde Grup Geziver’in şarkılarını dinlediler; Koşuyolu Parkı’nda ise Elim Sende Kukla Tiyatrosu’nun gösterisini izleme şansını yakaladılar. Doya Doya Sanat Günleri’nin ikinci gününde de Moda Parkı’nda Trio Amor, Bağdat Caddesi’nde Little Band ve Özgürlük Parkı’nda Pandomim Trio’nun gösterisi vardı.
Parklarda müzik dinletileriyle, tiyatro ve pantomim gösterileriyle karşılaşan halk, etkinlikleri ilgiyle izledi. Kimi çiftler kendilerini müziğin ritmine kaptırıp dans ederken, çocuklar da eğlenceli vakit geçirdiler.
Doya Doya Sanat Günleri, 28 Ağustos’a kadar 13 mavi noktada devam edecek. Altı farklı sanatçı grubu, Bağdat Caddesi, Bahariye Caddesi, Çınar Parkı, Fenerbahçe Parkı, Kalamış Parkı, Koşuyolu Mahalle evi Parkı, Koşuyolu Parkı, Kriton Curi Parkı, Moda Parkı, Noter Sokak, Özgürlük Parkı, Tarihi Çarşı ve Zübeyde Hanım Parkı’nda bulunan mavi noktalarda Kadıköylülerle buluşuyorlar. Tüm etkinlikler saat 19.00’da başlıyor.

Sinem TEZER

Fotoğraflar: Murat Mehmet AYDIN
 


ARŞİV