‘Faydalı’ bir konser çağrısı

Faydalı İşler Akademisi (FİA), Van’daki öğrenciler yararına Kadıköy’de dayanışma konseri düzenliyor

07 Ağustos 2018 - 14:22

İhtiyaç sahibi öğrencilere ve okullara destek olmak için faaliyet gösteren Faydalı İşler Akademisi (FİA), Kadıköy’de bir dayanışma konseri organize etti.

Rock N’Aid Vol.1’’ adlı etkinlik, 12 Ağustos Pazar günü Ağaç Ev Kadıköy'de yapılacak. Etkinlikte Ali Seval, Burak Gürpınar, Can Güney, Deniz Tuzcuoğlu, Dinçer Tuğmaner, Ersin Çağlayan, Emre Shan, Evren Gülerman, Fulya Çelikel Soğancı, Gür Akad, Kaan Kadir Aktuna, Ozan Kotra, Rıdvan Akparlak, Selim Öztunç, Serra Hepgül, Tayfun Çağlar, Tunç Arkan, Yusuf Tunçeli ile Uncle James-Nephew Burak sahne alacak.

Bilet satışının olmayacağı ve maddi bağışın kabul edilmeyeceği etkinliğe giriş; kırtasiye malzemeleri, okuma kitapları, çanta gibi malzemelerle olacak. Toplanacak olan malzemeler, Van Bahçesaray Taşköprü Mezrası İlkokulu’na gönderilecek.

FİA yetkilileri, ‘’Kriz ve afet bölgelerinde eğitim ve öğretim masraflarını karşılamak oldukça güçtür. Öncelikli olarak bu bölgelerde eğitim öğretim gören öğrencilerin ihtiyaç duyduğu, kalem, defter, okuma kitabı, çanta ve benzeri kırtasiye malzemeleri ihtiyaçlarının karşılanmasına yardımcı olmayı gönül borcumuz sayıyoruz. Türkiye'nin ulaşamadığımız bölgelerindeki ihtiyaç sahibi öğrencilerimiz için yazımızda belirtmiş olduğumuz temel eğitim ihtiyaç yardımlarının gönüllülerimiz tarafından toplanıp ihtiyaç sahibi okullara teslimi için yardım ve desteklerinizi beklemekteyiz. En büyük desteğimiz ise sevgili müzisyen dostlarımızdan geldi. Yapacağımız organizasyonlarda çok değerli müzisyen dostlarımızın gerek sahne alarak,  gerek bu güzel atmosferi bizlerle paylaşarak verecekleri desteklerini her daim hissetmekten onur ve mutluluk duymaktayız. Tüm müzisyenlerimize ve müzik sever dostlarımıza teşekkürü bir borç biliriz’’ açıklamasını yaptı.


ARŞİV