Galerilerde Dünya Sanat Günü

2012 yılından beri 15 Nisan Dünya Sanat Günü olarak kutlanıyor, sanat etkinlikleri düzenlenip cadde ve sokakların sanat eserleri ile süslenildiği bir gün olarak kabul ediliyor.

14 Nisan 2016 - 14:21
2012 yılından beri 15 Nisan Dünya Sanat Günü olarak kutlanıyor, sanat etkinlikleri düzenlenip cadde ve sokakların sanat eserleri ile süslenildiği bir gün olarak kabul ediliyor.
Kadıköy’ün sanat galerileri de Dünya Sanat Günü şerefine bu hafta karma sergilere yer veriyor.
Göztepe’de bulunan Venüs Sanat Galerisi bu yıl üçüncüsünü düzenlediği  resim sergisiyle Dünya Sanat Günü’nü kutluyor. 15 Nisan’da açılacak sergi, 26 Nisan tarihine kadar ziyaret edilebilecek. İngiltere, İran, Rusya, Azerbaycan ve yurdumuzun çeşitli bölgelerinden usta sanatçıların katılımıyla gerçekleşecek sergide eserleri yer alan sanatçılar; Bayram Muz, Binnur Çavuşoğlu, Bülent Kiliç, Bülbül San, Canip Taşkiran, Celal Özcan, Ewen Macdonald, Gökçen Bayraktar, Hicran Alioğlu, Hikmet Çetinkaya, Jevid Tabatabaei, Kenan Çizer Erçel, Koray Dağci, Mehmet Najafzadeh, Muhsin Kaleli, Musa Balan, Natali Aydar, Nuwka Iwanova, Rukiye Garip, Saim Altuncu, Selçuk Fergökçe,Tuncay Şevkeoğlu, Ümit Erzurumlu, Veli Sapaz, Vural Yildirim, Ziyad Sultanov. Tel: 0216 565 3572
BAHARİYE’DE SANAT
Bahariye Sanat Galerisi’nde de her yıl düzenlenen  Dünya Sanat Günü Sergisi her zaman olduğu gibi yine  yoğun sanatçı katılımıyla gerçekleşiyor.
14- 26 Nisan tarihleri arasında izlenebilecek sergide Ümit Gezgin, Mükremin Altıkardeş, Şenay Platin, Zahide Özkul, Güler Özcan, Şeyma Oktuğ, Yakup Hüseyinzade, Mehmet  Korkmaz,Dilek Ayebe Çetingöz , Şenay Atagün, Rezzan Peynircioğlu, Suna Sönmezalp, Ebru Aydınlı, Şükran Karakurt, Reyhan Coşkunçay , Mualla Soğancı, Meral Yalçın, Aynur Sencan, Bahattin Odabaşı, Esin Oktayer, Meral Sümer, Nur Ulubil gibi pek çok önemli sanatçının 35’e yakın çalışması yer alıyor. Tel: 0216 414 55 06

ARŞİV