Geleneksel Moda Festivali sürüyor

Moda’daki İstanbul Kadıköy Lisesi’nin asırlık ağaçlarla çevrili muhteşem bahçesinde düzenlenen Kadıköy Moda Festivali, 14 Eylül’e kadar gezilebilir.

16 Temmuz 2013 - 14:42
 
Nusret KARACA
 İlki geçen yaz aylarında gerçekleşen Kadıköy Moda Festivali gelenekselleşiyor. Etkinlik, Kadıköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün “Okullar Hayat Bulsun” kampanyası dahilinde gerçekleştiriliyor. Caferağa Muhtarlığı ve İstanbul Kadıköy Lisesi de bu projenin içersinde yer alıyor. İstanbul Kadıköy Lisesi; mini konserler, söyleşiler, imza günleri, sergiler, alışveriş stantları, çocuk oyun bölümleriyle Moda Sanat Festivali için açıyor bahçesini. Akşamüstleri dinlenmek ve bir şeyler içmek için de küçük bir kafeterya hizmeti sunuluyor konuklara, sanatseverlere efsane Nuri baba ve çalışanlarından.Moda Sanat Festivali’ne katılan bazı sanatçılarla söyleştim hazırlık aşamasında. Hepsi heyecanla Kadıköylülerle kucaklaşmayı bekliyor. Öyleyse buyurun tarihi Mahmut Muhtar Paşa Köşkü’nün bahçesine…Ağaçların gölgesi ve serinliğinde bu festival Kadıköy’e çok yakışıyor.
Geleneksel Moda Festivali, 14 Eylül’e kadar 16.00-23.00 saatleri arasında İstanbul Kadıköy Lisesi’nin bahçesinde devam ediyor.
 
 

ARŞİV