Gençlik Sanat'tan yeni yıl konseri

Gençlik Sanat Merkezi, yeni yılı Kadıköy Belediyesi Yeldeğirmeni Sanat Merkezi’nde verdiği konserle karşıladı

02 Ocak 2024 - 10:32

Kadıköylü gençlerin kültür ve sanatla önemli buluşma noktalarından biri olan Kadıköy Belediyesi Gençlik Sanat Merkezi, yeni yıla konserle merhaba dedi. 

Kadıköy Belediyesi Yeldeğirmeni Sanat Merkezi’nde 29 Aralık Cuma günü gerçekleşen konserde, Gençlik Sanat Merkezi çatısı altında iki ay önce kurulan Pop Jazz Grubu ile Gençlik Sanat Korosu sahne aldı.

Sahnede koro ve grup üyeleri, salonda izleyiciler yeni yılı keyifli bir şekilde karşıladı. 

“İLK KONSER YENİ YIL İÇİN”

Pop Jazz Grubu’nun müzik yönetmeni Zeynel Sağ, “Gençlik Sanat Merkezi öğrencilerinin yer aldığı, öğretmenlerinin de destek verdiği bir grup. İki ay önce kuruldu. Gençlik Sanat Merkezi’nin barışçıl ortamında üretmeye devam ediyoruz. İlk konseri yeni yıl için verdik. Sağlıklı ve mutlu bir yıl diliyorum. Konser hem dinleyenlere hem de bizlere motivasyon kaynağı olsun” dedi. 

YILDAN YILA GELİŞİYOR”

Gençlik Sanat Korosu’ndan Nisan Elbistanlı da şunları söyledi: “İki yıldır korodayım. Sosyalleşiyorum. Hocalarımın bana verdiği destek çok değerli. Sesimin yıldan yıla gelişmesi çok güzel. Bugün burada yeni yıla dair şarkılar söyledik. Yeni yıldan dünya barışı, hem ülkem hem de ailem için sağlık ve mutluluk diliyorum.”

 


ARŞİV