Gençler müzik şenliğinde buluşacak

İstanbul’un en köklü liselerini bir araya getiren ve bu yıl ikincisi gerçekleşecek olan “Genç Bi Şenlik ‘16” için geri sayım başladı

12 Mayıs 2016 - 15:44
İstanbul’un en köklü liselerini bir araya getiren ve bu yıl ikincisi gerçekleşecek olan “Genç Bi Şenlik ‘16” için geri sayım başladı. Şenlikte bu yıl yine ünlü gruplar sahne alacak. Sunuculuğunu Rock FM’den Mesut Süre’nin yapacağı şenlikte; sevilen gruplar Gripin, Model, Yüksek Sadakat, Adamlar ile Sen Üzülme şarkısıyla yeteneğini herkese kanıtlayan Gürcan Ersoy ve alternatif rock müziğin çiçeği burnunda gruplarından Hayat Meyal sahne alacak. Büyük sahne gösterilerinin ve müzik gruplarının yanı sıra; sosyal sorumluluk, kültür, sanat ve spor etkinliklerine de ev sahipliği yapan şenlik, 21 Mayıs’ta KüçükÇiftlik Park’ta gerçekleşecek.

KADIKÖY’DE YARIŞMA
Festival kapsamında yapılacak olan Liseler Arası Müzik yarışması ise 17 Nisan’da Kadıköy’deki Dorock XL’da gerçekleşti. Jüri oylaması sonrasında, Facebook ve Genç Bi Şenlik internet sitesi üzerinden halk oylaması sürüyor. Bu oylama sonucunda seçilecek üç grup, festival günü diğer ana grupların sahne aldığı sahnede performans gösterme şansını elde edecek.


ARŞİV