‘Gezden, Gözden ve Objektiften'

Kadıköy Belediyesi Caddebostan Gönüllüleri, 9 Ekim Cumartesi günü, CKM Performans 1 katında ayın “Gezden, Gözden ve Objektiften” adlı ilk sergi açılışını yaparak sanata merhaba dediler.

06 Kasım 2013 - 11:03
 
Caddebostan Gönüllüleri Fotoğraf Kulübü’nde geçen yıl düzenlenen eğitime katılan 20 kursiyerin, hocaları Hami Özsomar’la katıldığı sergide yer alan fotoğraflar, sergiyi gezenlerin beğenisini kazandı. Kursiyerler, bir yılda ikinci sergilerini gerçekleştirmiş oldular.
Caddebostan Gönüllüleri Başkanı Şule Göncüler, açılışta yaptığı konuşmada şunları söyledi:
“Mart 2013’de düzenlediğimiz sergimizden sonra Türkiye içinden ve dışından toplanan resimlerle adeta bir ülkeler kolajı oluşturuldu. Çok güzel ve ilerisi için ümit vaad edici bir sergi oldu. Bu gibi sergiler, Kadıköy Belediyesi’nin Gönüllü Evleri’ne verdiği önemin meyveleridir. Daha önceleri evlerinde zaman geçiren kişiler Caddebostan Gönüllü Evi’nde fotoğraf kursunu bitirip ikinci sergilerini geçekleştirdiler. Bu ateş sönmeden devam eder. Yeter ki istesinler; Kadıköy Belediyesi elinden gelen yardımları yapacaktır. Kendilerini tebrik ediyoruz. Bugün de 18.00’da açılışımızı gerçekleştirdik. Bizi bu sanat günümüzde yalnız bırakmayan Kadıköy Halk Eğitim Müdürü Nuri Baş ile eşine, Gönüllü Merkezimizden Nurhan Kutman ile Gülçin Ergun’a, Fenerbahçe Gönüllü Evi’nden Başkan Sevinç Özyurt Çolak’a, Başkan Yardımcısı Ferah Diker’e, Şeref Nasır’a, Şaziye Şemin’e, Caddebostan Gönüllü Evi’nden Başkan Şule Göncüler’e, Başkan Yardımcısı Nevin Onan’a, Kültür ve Sanat Başkanı Sema Akkor’a, ayrıca davetlilere, sanatseverlere ve bizden hiçbir yardımı esirgemiyen CKM yönetimine çok teşekkür ederiz.”

ARŞİV