Ginko Kitap Günleri başladı

Yüksek stant fiyatları nedeniyle İstanbul Kitap Fuarı’na katılamayacağını açıklayan Kadıköylü yayınevi Ginko Kitap, farklı noktalarda stantlar açarak kendi festivalini düzenliyor

09 Aralık 2022 - 13:19

Ginko Kitap Günleri, 3 Aralık’ta başladı. 15 gün sürecek kitap günleri kapsamında Kadıköy, Maltepe, Bağcılar, Beyoğlu ve Avcılar ilçelerinde stantlar kuruldu; İstanbul’un birçok noktasında imza günleri ve söyleşiler yapıldı ve yapılmaya devam ediyor. Bu süreçte Ginko, Ginko Bilim, Ginko Çocuk, Kor, Manos ve Sor kitaplarına yüzde 40 ve yüzde 50 indirimlerle ulaşılabiliyor.

“DAYANIŞMAYA DAVET EDİYORUZ”

Ginko Kitap Yayın Yönetmeni Onur Öztürk, herkesi dayanışmaya davet ederek, “3-18 Aralık tarihleri arasında düzenleyeceğimiz Ginko Kitap Günleri’ni elbette İstanbul Kitap Fuarı’na alternatif olması için planlamadık. Fakat şunu söyleyebiliriz fuara katıl(a)madığımız için okuyucularımızla buluşma yolumuza bir alternatif olabileceğini umuyoruz. Fuarın giderek onu var edenlerin dışına düştüğü bir organizasyona dönüşmesine de bir tepki olarak on beş gün boyunca farklı mekânlarda yapacağımız söyleşi, çocuk ve imza etkinlikleriyle okuyucularımızla buluşacağız” dedi. 

KADIKÖY’DE SÖYLEŞİ VE İMZA ETKİNLİKLERİ

  • Dr. Barkın Asal – Dr. Barış Işık

10 Aralık Cumartesi 16.00, Sosyal Araştırmalar Vakfı - Kadıköy 

  • “Robotlar İşimizi Elimizden Alabilir Mi?” Söyleşi ve İmza / Arif Koşar

16 Aralık Cuma, 19.00 Sosyal Araştırmalar Vakfı-Kadıköy 

  • Yaşayan Dinozor üzerine söyleşi ve imza etkinliği / Pedram Türkoğlu, Günseli Bayram Akçapınar

18 Aralık Pazar, 16.30 Kadıköy Belediyesi Barış Manço Kültür Merkezi 

 

ARŞİV