Gönüllü korolardan Başkan'a ziyaret

Kadıköy Belediyesi Gönüllü Koroları, Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu’nu ziyaret etti.

19 Haziran 2014 - 13:42
Kadıköy Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren gönüllü koro şefleri ve temsilcilerinden bir grup, Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu’na kutlama ve başarı dileme amacı ile bir nezaket ziyareti yaptı.
Ziyaret sırasında, Kadıköy Belediyesi Gönüllü Eğitim ve Danışma Merkezi Yönetim Kurulu Üyesi Nesibe Müsevitoğlu, Başkan Nuhoğlu’na, korolar ve çalışmaları hakkında geniş bilgi verdi. Kadıköy Belediyesi Gönüllü Koroları bünyesinde; 8 adet Çok Sesli Klasik Müziği, 7 adet Türk Halk Müziği, 1 adet Film Müzikleri Orkestrası, 77 adet de Türk Sanat Müziği olmak üzere toplam 93 grup bulunduğunu söyleyen Müsevitoğlu, grupların 24’ünün gönüllü evlerinde, 69’unun da belediyenin çeşitli mekânlarında, Müzik Gönüllüleri’ne bağlı olarak çalıştığını kaydetti.
Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu da belediye bünyesinde bu kadar çok koro olduğunu öğrenmekten duyduğu mutluluğu ifade etti. Kadıköy’ün bir kültür-sanat kenti olması için çalışmalar yürüttüklerini vurgulayan Nuhoğlu, Kadıköy’de yaşayan ve çalışmalarını sürdüren sanatçılardan oluşan bir “Sanat Kurulu” kurmayı planladıklarını belirtti. 

ARŞİV