Gökyüzünden sanata bir bakış: "Kuşbakışı"

Kadıköy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin eserlerinden oluşan sergi 31 Mayıs Cuma günü açılıyor

28 Mayıs 2024 - 15:01

Kadıköy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Grafik ve Fotoğraf Bölümü öğrencilerinin eserlerinden oluşan "Kuşbakışı" sergisi 31 Mayıs Cuma günü saat 11.00’de açılıyor. Kadıköy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesinde açılacak sergide öğrencilerin sanatsal bakış açılarını yansıtan  fotoğraf ve grafik çalışmaları yer alıyor. Sanatı kuşbakışıyla keşfe davet eden sergi davetinde şu ifadeler yer alıyor: “ Öğrencilerimizin yaratıcı gözlerinden çıkan fotoğraf ve grafik çalışmaları, farklı açılardan ve yüksekliklerden bakarak sıradanı olağanüstü kılıyor. Gökyüzünün enginliğinden ilham alarak hazırlanan bu eserler, izleyicilere benzersiz bir görsel şölen sunuyor.

Her biri büyük bir emek ve hayal gücüyle yoğrulmuş bu çalışmalarda, öğrencilerimizin yeteneklerini, sanatsal becerilerini ve özgün bakış açılarını keşfedeceksiniz. "Kuşbakışı" teması, sadece bir perspektif değişimi değil, aynı zamanda hayata farklı açılardan bakma cesaretinin de bir yansımasıdır.

Sizleri, Kadıköy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin yetenekli öğrencilerinin çalışmalarını görmek, onların sanatsal yolculuklarına tanıklık etmek ve gökyüzünden sanatın derinliklerine bir yolculuk yapmak için bu eşsiz sergimize davet ediyoruz. Gelin, birlikte gökyüzüne kanat açalım ve sanatı kuşbakışıyla keşfedelim.”


ARŞİV