Grubunu kur, yarışmaya gir

Türkiye’nin dört bir yanındaki gençlerin, profesyonel müzik hayatına adım atma hayallerini gerçeğe dönüştüren ‘’Türkiye Liselerarası Müzik Yarışması” başlıyor. 

01 Mart 2017 - 15:56

Türkiye’nin dünya müzik piyasasındaki temsilcisi Serhat Hacıpaşalıoğlu liderliğindeki End Productions tarafından düzenlenen yarışma, ‘geleceğin starları’  tüm liseli gençleri sahneye davet ediyor. 20. yılında, fizy sponsorluğunda gerçekleştirilen yarışma için 81 ildeki yaklaşık 8.000 liseye çağrı yapıldı. Okullarında kurdukları orkestralarla çalışmalara başlayan yetenekli müzisyen gençlerin hedefi, yarışmada liselerini en iyi şekilde temsil etmek ve bu senenin büyük ödüllerini kazanmak. Yarışmada, dereceye giren liseli ekipleri, cazip para ödüllerinin yanı sıra, sürpriz ödüller de bekliyor.

Elemeleri,  24-25 Mart tarihlerinde İstanbul  (Bostancı Gösteri Merkezi), 31 Mart’ta Ankara ve 7 Nisan’da İzmir’de yapılacak yarışmanın büyük finali ise, 22 Nisan’da İstanbul’da gerçekleştirilecek. Geçen yıl, yaklaşık 500 lisenin yarışmaya katıldığı ve 5.000’e yakın öğrencinin genç sanatçılar olarak sahne aldığı yarışmada İstanbul’u, 125 okul temsil etmiş ve 10 lise büyük finale kalmıştı.

Başvuruların devam ettiği yarışmayla ilgili ayrıntılı bilgiye fizy.com/lmy adresinden ulaşmak mümkün.


ARŞİV