‘Hadi Kalk Gidelim’ diyorlar

Eğlenceli şarkıların Kadıköylü yaratıcı müzisyenleri Alper Kaya ve Serkan Niyaz Ciner’den oluşan Puding grubu, yeni single çalışması “Hadi Kalk Gidelim” ile dinleyici karşısına çıktı.

15 Kasım 2017 - 16:57

Kadın-erkek  ilişkilerini farklı bir dille anlattıkları şarkıda Puding, kendine özgü rock-ska tarzını daha önceki albümlerinde de olduğu gibi eğlenceli ve hareketli melodiler ile birleştirdi. Arpej Yapım Etiketi ile yayınlanan tekli albümde , mix ve mastering Alen Konakoğlu, editing Gündüzcan Çetinkaya ve düzenleme Burak Özbilen tarafından yapıldı. Şarkının söz ve müziklerinde Kaya ve Ciner’in imzası bulunuyor.  “Hadi Kalk Gidelim” şarkısının klibi ise Kaan Dereli yönetmenliğinde Belgrad Ormanları’nda çekildi. Klipte Puding, bir “kaçış” olayını eğlenceli bir anlatımla izleyicisinin beğenisine sunuyor. (https://www.youtube.com/watch?v=qJJ6U7kDx1E)

Puding bu single çalışmasının hemen ardından 10 şarkılık bir akustik albüm projesi için stüdyo çalışmalarına başladı. 2017 sonu 2018 başı itibari ile kendi kitlesinin talebi üzerine gene kendine özgü “Puding” tarzında ama “akustik” bir albümle dinleyenleri ile tekrardan buluşacak.

KEDİ EVİ VİDEOSU

2012’de Alper Kaya (vokal-gitar) ve Serkan Niyaz Ciner (bas gitar-vokal) tarafından kurulan Puding, gündelik hayatta karşımıza çıkan olayları mizahi bir dilde şarkılarına aktarıyor. 2016’da ilk albümleri “Pakize’’yi Arpej Yapım etiketi ile yayınladı. Bu albümden şuana kadar 3 şarkıya klip çekti. Albüm çıkışından sonra bir çok konser, festival ve özel etkinliklerde yer alan Puding, sosyal sorumluluk projesi kapsamında Arpej Yapım Etiketi ile “Kedi Evi Nasıl Yapılır” isimli bir single çıkartarak, sokak hayvanlarına dikkat çekmeyi amaçladı. Geçtiğimiz sene Star TV Ekranlarında yer alan “Tatlı Küçük Yalancılar” dizisinin bazı bölümlerinde Pakize albümünden “Sessizlik” ve “Ver Coşkuyu” isimli şarkılarının yayınlanması ile Puding daha geniş kitlelere hitap etmeye başladı.


ARŞİV