Haftanın Konserleri

Kadıköy'deki haftanın konserlerinden bir seçki...

13 Ocak 2017 - 11:06

- İlk albümü “Iraksamalar”ı 1998, ikinci albümü “Leyl”i 2003 yıllarında yayımlayan Serdar Keskin’in gitarıyla eserlerini seslendirecek. Sanatçı, makamsal ve popüler müzikal birikimlerden faydalanarak oluşturduğu şarkıları bir konsept dahilinde icra ediyor.  (13 Ocak/20.00/Barış Manço Kültür Merkezi)

- Prof. Güzin Gürel şan sınıfı öğrencileri, Yrd. Doç. Barış Büyükyıldırım piyanosu eşliğinde birbirinden güzel eserleri seslendirilecek. Konser ücretsiz. (14 Ocak/20:00/Yeldeğirmeni Sanat)

- Down sendromlu, otizmli, yarı mental 14 zihinsel engelli gençten oluşan, hocaları Yaşar Morpınar tarafından 10 yıl önce kurulan ve bugüne kadar 253 ritm konseri veren, verdiği konser sayısı itibariyle dünyada benzeri olmayan “Bremen Mızıkacıları Perküsyon Grubu”, Afrika, Arap, Roman, Karadeniz ritimlerinden oluşan performanslarıyla bizlerle birlikte olacak. Kadıköy Belediyesi Bostancı Gönüllü Evi’nin bu konseri ücretsiz. (16 Ocak/14.00/Caddebostan Kültür Merkezi)

- Kadıköy Kültür Sanat Derneği’nin “Melekler ve Şeytanlar” programında, opera dünyasının iyi ve kötü karakterleri için yazılmış eserler sanatçılar tarafından sahneleniyor. Soprano Evren Ekşioğlu ve bariton Şahin Ekşioğlu’nun sahne alacağı konser ücretsiz. (16 Ocak/20:00/Caddebostan Kültür Merkezi)

- 2014 yılında kurulan Linus Piyanolu Quartet, dinamik ve güçlü yorumuyla kısa sürede Hollanda’da ismini duyurdu. Quartet’in bütün üyeleri, uluslararası tanınırlığı olan ödüllü müzisyenlerdir. (16 Ocak/20.00/Süreyya Operası)

- Halkın beğenisini kazanan sanatçıları dinleyicileri ile buluşturarak, hayatları ve sanatları hakkında daha yakından tanımalarına fırsat vermek için düzenlenen “Anılar ve Müzik”, 81'inci konserini düzenliyor. Kadıköy Belediyesi Müzik Gönüllüleri’nin bu ücretsiz etkinliğine Yücel Paşmakçı konuk olacak.  (17 Ocak/20.00/Caddebostan Kültür Merkezi)

- 2012 yılında Jülide Alpergin tarafından kurulmuş olan İstEnsemble, “Alman Romantikler Gecesi” temalı bu ücretsiz konserde, piyanolu quartet ve piyanolu trio oluşumlarıyla dinleyicisiyle buluşacak. (18 Ocak/20.00/Yeldeğirmeni Sanat)

Etiketler; konser muzik

ARŞİV