Halis Kurtça'daki atölyeler online olarak sürecek

Eğiten, öğreten ve eğlendiren atölyelerin adresi olan Halis Kurtça Çocuk Kültür Merkezi'nde yeni dönemde atölyeler online olarak devam edecek.

15 Ekim 2020 - 10:37

Halis Kurtça Çocuk Kültür Merkezi (HKÇKM), çocuklara yönelik bir kültür merkezi olarak hizmet vermeye başladığı 2018 yılının Ocak ayından itibaren eğitici, öğretici ve eğlendirici etkinliklere ve atölyelere ev sahipliği yapıyor. Çocuklara yönelik tiyatro, drama, bale, dans, resim, senaryo yazımı gibi geniş bir yelpazede etkinlik ile atölye programı olan merkez, yetişkinler için de  ebeveyn ile çocuk arasında doğru ve sağlıklı iletişim odaklı seminerler ve söyleşiler düzenledi. Ayrıca ebeveynlerin bebekleriyle birlikte katılım sağlayabilecekleri özel atölyeler de tasarlandı.

“BİZİM ÇOCUKLAR” DEVAM EDİYOR

HKÇKM,  atölye çalışmalarına pandemi sürecinde de devam ediyor. Bu dönem gitar, ukulele, temel müzik eğitimi, kuklalarla drama, beden perküsyonu, beden farkındalığı ve kondisyon dersleri ile; Şarkılarla Bedenimizi Tanıyalım, Sayılardan Resim Çiziyorum, Kilden Neler Yaparım, Benim Ünlü Tablom, Karakalem Tekniğini Öğreniyorum, Birlikte Masal Kitabı Yapıyoruz, Bir Masal Yaz Canlansın, Birlikte Çizgili Kitap Yapıyoruz atölyeleri online olarak gerçekleşecek. Ayrıca önceki yıllarda tiyatro eğitimi verilen öğrencilerden oluşan Bizim Çocuklar Tiyatro Ekibi de çalışmalarına online olarak devam edecek. 

Atölyelere kayıt, atölye tarihinden beş gün öncesi itibariyle hkckm.kadikoy.bel.tr üzerinden online olarak yapılacak. Kontenjan sınırı olan tüm atölyelerin tarih ve saatleri, eğitmen, kontenjan bilgileri ve atölye içerikleri hakkında detaylı bilgi edinmek isteyenler merkezin web sitesini ziyaret edebilir,  (0216) 357 28 37 nolu telefon numarasını arayabilir. 


ARŞİV