Hayfemfest'te halk danslarının kardeşliği

Haydarpaşa Folklor Eğitim Merkezi Gençlik ve Spor Kulübü Derneği (HAYFEM) 20-26 Haziran 2011 tarihleri arasında yurt dışından grupların katılımıyla 3. Hayfemfest Uluslararası Folklor Festivalini düzenleyecek.

16 Haziran 2011 - 12:00

Haydarpaşa Folklor Eğitim Merkezi Gençlik ve Spor Kulübü Derneği (HAYFEM), bu yıl üçüncü kez düzenleyeceği Ulusla arası Folklör Festivali’nde yurt içi ve yurt dışından birçok halk oyunları grubunu İstanbul’da ağırlayacak.
Bulgaristan, Bosna Hersek, Romanya ve Hayfem ekiplerinin katılacağı festival, 21 Haziran’da kortej yürüyüşü ile resmen başlayacak. Haydarpaşa Garı, Sirkeci Garı ve Selamiçeşme Özgürlük Parkı’ndaki gösteriler halka ücretsiz olarak sunulurken Kadıköy Halk Eğitim Merkezi’ndeki kapanış gösterisi davetiyeli olacak. Davetiyeler için www.hayfem.com adresinden istekte bulunmak yeterli.
Festival Yürütme Kurulu Başkanı Bedra Çığır, bir yıl boyunca emek veren Hayfemli gönüllülerin desteği ile gerçekleşecek olan festival için çalışmaların devam ettiğini, halkoyunları kültürlerinin paylaşılacağı şölene herkesin davetli olduğunu belirtiyor.


ARŞİV