Hayvanlar için konser!

Sokak hayvanlarına destek için Kadıköy’de bir konser serisi başlatan hayvansever müzisyen ikili Berk Bayri ve Nilay Özkara, yeni bir konser organize etti.

30 Nisan 2019 - 12:28

 ‘’Kediler, Köpekler ve İnsanlar’’ başlığıyla 9 Mayıs Perşembe akşamı saat 21:00'de Kaset Kadıköy'de yapılacak konserde, Debdebe (Zeynep Yıldız ve müzisyen arkadaşları), Derin Sarıyer, Evrencan Gündüz ve Güneş Özgeç sahne alacak.

Bayri, "Bir yıl aradan sonra, yine sokak hayvanlarına destek olmak amacıyla bir araya geliyoruz. Gecede toplanacak bütün giriş ücretleri ve dileyen konukların bağış kutusuna ekleyeceği bağışlar PRENS, MELEK, NAZO, DUMAN, MİNİK ve diğerlerinin bekleyen borçları için kullanılmak ve ihtiyacımızdan fazlası toplanırsa Anadolu'ya mama olarak bağışlanmak üzere arkadaşımız Hayvan Hemşiresi Mine Vural'a teslim edilecek. " dedi.

Berk Bayri (gitar) ve Nilay Özkara (vokal), Gazete Kadıköy'e verdiği röportajda, ‘’Sessiz yaşamlar için ses olmak niyetindeyiz…’’ demişti. Bu konuda farkındalığın arttırılmasını isteyen ikili, konserde toplanan bağışların, veteriner kliniklerine olan borçların kapatılması ve Türkiye’nin dört bir yanında bu amaç için hayatını adayan insanlara ulaştırılmasını hedefliyor.


ARŞİV