Hiçbir Mafya bu kadar kültürlü olmamıştı!

Yayın hayatına yaklaşık 2 yıl önce web sitesi olarak başlayan “Kültür Mafyası”, internet yayıncılığında kazandığı tecrübelerle,Ekim 2012 ayından itibaren basılı bir dergi çıkartma kararı aldı.

03 Ekim 2012 - 09:34
 
Gökçe UYGUN
 
Yayın hayatına yaklaşık 2 yıl önce web sitesi olarak başlayan “Kültür Mafyası”, internet yayıncılığında kazandığı tecrübelerini, hayalleri ile birleştirerek, Ekim 2012 ayından itibaren basılı bir dergi çıkartma kararı aldı. Yayıncılık ve kültür üretim alanlarındaki tekelleşmeye dikkat çekmek için Kültür Mafyası ismini tercih eden ekipte,öğrencisinden öğretim görevlisine, gazetecisinden televizyoncusuna birçok farklı meslek grubundan yazar bulunuyor. Oyuncu Levent Üzümcü, şarkıcı Jehan Barbur ve Zaytung ekibinin de yazılarıyla güç kattığı Kültür Mafyası'nın ilk sayısında, dünyaca ünlü Marksist sosyolog, filozof Slavoj Zizek sorgu odasında! İlk s qayıda Zaytun ekibi kendine has üslubuyla “Öğrenci İşleri ile etkin mücadele yöntemlerini” anlatırken, Yeraltı röportajları, Gizli celse, Sayfalar ve Haneler gibi kendine has bölümlerinin yanı sıra Kültür Mafyası dergisinde sinemadan tiyatroya, edebiyattan müziğe, kültür-sanatın tüm alanlarındaki gelişmelere dair yazılar yer alıyor.
 
HERKES OKUSUN DİYE 5 TL!
Aylık olarak Türkiye çapında yayın yapacak olan Kültür Mafyası, herkesin okuyabilmesi için sadece 5 TL’ye satılıyor. 64 sayfalık dolu ve zengin içeriğiyle kültür-sanat yayıncılığında hem duruş, hem içerik, hem de fiyat olarak fark yaratacak olan Kültür Mafyası’nı 1 Ekimden itibaren her ay gazete bayilerinden ve kitabevlerinden temin etmek mümkün.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 





ARŞİV