"Hikayesinde senden bahsetti" prömiyere hazırlanıyor

Of-Of İstanbul Tiyatro Topluluğu’nun ilk oyunu “Hikayesinde Senden Bahsetti” 18 Ekim’de Kumbaracı50’de, 21 Ekim’de Kadıköy Boa Sahne’de izleyiciyle buluşacak

04 Ekim 2024 - 11:50

Of-Of İstanbul Tiyatro Topluluğu’nun ilk oyunu olan, İlkay Yıldız’ın yazdığı, Ayşegül Bahtiyaroğlu Tekin’in yönettiği ve Gizem Aldemir’in oynadığı ‘Hikayesinde Senden Bahsetti’, 18 Ekim’de Kumbaracı50’de prömiyer yapacak. Haluk Bilginer, Olcay Yusufoğlu, Çağdaş Tekin Ayşegül Bahtiyaroğlu Tekin, İnanç Şanver‘in dış ses ile konuk oldukları oyun 21 Ekim’de Kadıköy Boa Sahne’de izleyiciyle buluşacak.

Beyaz yakalı, iyi eğitimli, zeki, komik ve çok yalnız bir kadının hikayesini anlatan oyun, karakterin evinde ve bir yangın sonrası ‘o gecede’ geçiyor. Ayşe Parla Soyluer, oyun boyunca yangınla ilgili paçayı kurtarma planları yaparken, çocukluğuyla, ailesiyle, insanlarla, kendisiyle ilgili bir dökülme ve bir yüzleşmeye doğru sürükleniyor. Hikayesinde Senden Bahsetti; yalnızlaşmaya itilmiş bir kadının mahrem dünyasını, aklını ve kalbini sahneye taşıyor.


ARŞİV