İngiliz sanatçı Kadıköy’e geliyor

İngiltere’nin önde gelen bağımsız sanatçılarından Nessi Gomes Türkiye’ye geliyor

08 Mayıs 2018 - 12:11

Çıkış albümü “Diamonds & Demons” ile gerek İngiltere’de, gerekse dünyada ses getiren Nessi Gomes Mayıs ayında 2 konser, 2 özel atölye etkinliği için İstanbul’da olacak. 2017’de başladığı dünya turunun bir parçası olarak ülkemizi ziyaret edecek Portekiz kökenli İngiliz sanatçı Nessi Gomes, albümün ilk çıktığı zamanlarda bile İstanbul’da şarkılarını dinleyen güzel insanlarla buluşmak için sabırsızlandığını ifade ediyor.

16 Mayıs Çarşamba akşamı Kadıköy All Saints Moda Kilisesi’nde, 18 Mayıs Cuma akşamı ise Karaköy Suma Han’da dinleyenleriyle buluşacak sanatçı, 17 Mayıs Perşembe akşamı ise Joint Idea Kanyon’un davetlisi olarak iki saatlik özel bir vokal atölyesi seansı düzenleyecek. Sanatçının İstanbul programının son durağı ise Çıplak Ayaklar Kumpanyası’nda gerçekleştireceği iki günlük ses inzivası olacak.

Portekiz göçmeni bir ailede gözlerini açan Nessi Gomes, insan doğasını, çelişkilerini ve ruhunu ele alarak karanlığın ve aydınlığın hikayelerini anlattığı Diamonds & Demons albümünü yayınladıktan yalnızca iki ay sonra, Birleşik Krallık’ta En İyi Bağımsız Kadın Şarkıcı 2016 ödülüne layık görüldü. Union Chapel ve Glastonbury Festivali gibi önemli sahnelerde sanatını icra etme şansı yakalayan Gomes, 2017’nin büyük bir kısmını Amerika turnesiyle geçirdi ve turnesinin son durağı Toronto’daki konserini canlı kaydedip yayınladı.  Avrupa, Güney ve Kuzey Amerika’da gittikleri şehirlerde çeşitli atölye ve arınma çalışmaları da düzenleyen sanatçının şarkılarının en çok dinlendiği şehirler arasında, İstanbul her zaman ön sıralarda yer alıyor. Bu yüzden, bu İstanbul seferi Gomes için önem taşıyor.


ARŞİV