Irmak Konserleri başlıyor

Caddebostan'taki Irmak Okulları, sahnesinde müzisyenleri ağırlayacak

21 Kasım 2018 - 14:46

Gençlik Kültür Vakfı’nın öncülüğünde, Irmak Okulları Kültür Merkezi’nin ev sahipliğinde, bu yıl ikincisi düzenlenecek Irmak Konserleri başlıyor.

Ünlü yazar Cervantes’in “Müziğin olduğu yerde kötülük barınamaz” sözünden yola çıkan Irmak Konserleri, 2018-19 yılında da her ay sahnesinde dünyaca tanınmış ünlü müzisyenleri konuk etmeye devam edecek. 2017-2018 sezonunda Ayla Erduran, İris Şentürker, Gülsin Onay, Erkin Onay, Elif Onay, Eren Kuştan, Tango Neva, Barış için Müzik ve Borusan Quartet, Irmak Konserleri’nin ilk konukları olmuştu.

Yeni sezonda ise konserler 27 Kasım Salı akşamı saat 20.30’da Boğaziçi Caz Korosu ve Boğaziçi Gençlik Korosu konseriyle başlayacak. Takip eden zamanlarda sırasıyla; 25 Aralık’ta  Piatango&Oya Küçümen, 15 Ocak’ta Kerem Görsev Trio, 21 Şubat’ta Ayangil Acappella Korosu ve 26 Mart’ta da Borusan Quartet sahne alacak.

Caddebostan’daki 400 kişilik salonunu sanatseverlerin hizmetine sunan Irmak Okulları bu konserler vasıtasıyla, bölgede bir kültür mekânı olmayı amaçlıyor. Biletix tarafından satışa sunulan biletlerden elde edilecek gelir, Gençlik Kültür Vakfı tarafından öğretmen adaylarına burs olarak verilecek. (www.irmakkulturmerkezi.com)


ARŞİV