İthaki Akademi Ekim’de başlıyor!

İthaki Akademi’nin yeni dönem eğitimleri Ekim ayında başlıyor

21 Eylül 2018 - 11:22

Bugüne kadar Editörlük Atölyesi, Çeviri Atölyesi, Edebiyat ve Psikoloji Atölyesi, Yazı Atölyesi gibi pek çok atölyeye ev sahipliği yapan akademinin bu yeni dönem programı da meraklılarını ihya edecek türden…

- Selahattin Özpalabıyıklar ile “Editörlük 101 (editörlüğe giriş)-Editörlük 1001 (derin editörlük) Atölyesi”: Sekiz hafta sürecek olan bu programla birlikte katılımcılar kitabın editörden sonraki serüvenine ve editöryal sürecine dair birçok konuda bilgi sahibi olabilecek.

- Çiğdem Erkal ile “Çeviri Atölyesi”: “Yüzüklerin Efendisi” ve “Yerdeniz Büyücüsü” serilerinin usta çevirmeni Erkal bu atölye çalışmasında, geniş bilgi birikimini öğrencileriyle paylaşacak.

- Cengiz Özdemir ile “İstanbul Kültür Tarihi Seminerleri”: Sosyal medyada “kulturistan” hesabından, Medyascope TV’de de “Kültür ve Tarih” sohbetlerden aşina olduğumuz Özdemir katılımcılarını tarihi semtlerde kültürel bir keşfe çıkaracak.

- M. K. Perker ile “Çizgi Atölyesi:” Usta çizgi roman sanatçısı ve illüstratör Perker içerisinde çizim teknikleri, incelikleri, illüstrasyon, tip yaratma ve öykü kurgulama konularını geliştirmeyi hedefleyenler ile biraraya gelecek.

Detaylı bilgi için: www.ithakiakademi.com


ARŞİV