Kadıköy sezonu kahkahayla açacak!

22 Eylül 2017 - 12:19

Yazın son günlerini yaşıyoruz. Tatilciler şehre döndü, okullar açıldı. Kadıköy’de yaz aylarında düşük yoğunlukla devam eden kültür sanat hayatı yeni sezona hazırlanıyor. Yeni sezonun ilk etkinliklerinden biri ise Kadıköylüleri güldürmeye aday. Zir adı “Kadıköy Komedifest”.

Bu festival, Kadıköy’ün tiyatro ve müzik mekânlarından Kılçık Mekan’da, 25 Eylül – 01 Ekim 2017 tarihleri arasında yapılacak. Doğaçlama tiyatronun günümüzdeki başarılı ekipleriyle, tek kişilik gösterilerin eğlenceli isimlerini bir araya getiren festivalde komedi severler 7 gün boyunca, 7 Stand Up, 7 Doğaçlama Tiyatro gösterisiyle gülmeye doyacaklar. Kılçık Mekân sahnesinde, aralarında Alpay Erdem gibi ünlü isimlerin de bulunduğu komedyenler, her gün 2 farklı seans halinde sahne alacaklar. Festival, Türkiye’nin ilk ‘komedi kulübü’ Old City Comedy Club organizasyonu. Etkinliklere toplu bilet satışı, özel gösterim ve kampanyalar düzenleyen Kumbaravan.com biletleme sistemiyle gerçekleşecek.

SAHNE KADININ!

Festival kapsamında, 27 Eylül Çarşamba akşamı, sahne kadınların olacak. Zira “Sahne Kadının!” adlı, 15 kadından oluşan ekip izleyenleri güldürecek. Tamamı kadın oyunculardan oluşan Türkiye’nin ilk doğaçlama tiyatro topluluğu olmaları ile dikkat çeken ekip, fazlasıyla mizah ve biraz sempatiyi karıştırdığımızda neler çıkacağını deneyimliyor ve paylaşıyor.


ARŞİV