Kadıköy'ü temsil etmek istiyor

Burhan Felek Anadolu Lisesi öğrencilerinden Kadir Can, sosyal medyadaki cover şarkıları ile müzik dünyasına girmeye çalışıyor

26 Mayıs 2016 - 15:59
Burhan Felek Anadolu Lisesi öğrencilerinden Kadir Can, sosyal medyadaki cover şarkıları ile müzik dünyasına girmeye çalışıyor.
Günlük hayatında ve müzisyen dünyasında “Kaol Arizona” adını kullanan genç müzisyen adayı, 10 yaşından beri şarkı söylediğini belirterek, “Fakat profesyonel olarak kendimi duyurma isteğim ortalama olarak iki sene önce başladı. Uzun uğraşlar sonucunda bir stüdyo buldum ve ilk kaydımı aldım. Şu an Youtube’da üç videom var. Tanınmak için dünya genelinde popüler İngilizce şarkılarla başladım fakat Türkçe müziğe de girmek istiyorum. Türk sanat müziği, caz ve blues ile de ilgileniyorum” diyor. Genç müziksever Kadir Can, en büyük hayalinin ünlü bir müzisyen olmak olduğunu vurgulayarak, “Birinci amacım ise şöhret veya para değil, Türkiye'nin müzik sektöründe yenilikler yapmak ve bir akım başlatmak. Diğer ülkelerde olan ve ülkemiz gençleri tarafından da oldukça sevilen, dinlenen ve takip edilen “teen pop” müziğinin Türkiye’deki öncüsü olmak istiyorum. Hem okulum, hem de Kadıköy adına bir temsilci olmak istiyorum” diye konuşuyor.

ARŞİV