Kadıköy'de ‘Tiyatrodan Al Haberi'!

Metin Zakoğlu’nun yönettiği “Tiyatrodan Al Haberi” her cuma akşamı tiyatro sanatçısı Metin Zakoğlu ile ekranların sevilen habercisi, televizyonun “çalar saat”i FATİH Portakal’ı biraraya getiriyor.

17 Ocak 2013 - 14:36
Metin Zakoğlu’nun yönettiği “Tiyatrodan Al Haberi” her cuma akşamı tiyatro sanatçısı Metin Zakoğlu ile ekranların sevilen habercisi, televizyonun “çalar saat”i FATİH Portakal’ı biraraya getiriyor. Birçok ilkin sahibi Zakoğlu, Bağdat Caddesi’nde açtığı Cafe Theatre’da yine bir ilke imza atıyor ve ilk kez bir haber programını şov tadında tiyatro sahnelerine taşıyor. RTÜK’süz, sansürsüz ve dilin en kemiksiz haliyle seyirci ile paylaşılan bu gösteride ikili seyirci arasından gözüne kestirdikleri birini sahneye alarak akıl oyunları oynuyor. Gösterinin ilk gecesinde sahneye alınan kişi ise Kadıköy Belediye Başkanı Avukat Selami Öztürk oldu. Selami Öztürk, Zakoğlu’nun sorduğu zor sorulara verdiği esprili cevaplarla izleyicileri güldürdü. Başkan Selami Öztürk’e CafeTheatre’da sahne almayı teklif eden Zakoğlu’na başkanın cevabı gecikmedi; “Ben kendimi bildim bileli Kadıköy Belediye Başkanıyım. Herkes başarılı olduğu işi yapmalı.”
Bu keyifli gösteriyi izlemek hatta sahnede siz de yerinizi almak isterseniz, önceden rezervasyon yaptırmanız gerekiyor çünkü mekân sadece 50 kişilik!
0216 467 33 32 
 
 
 

ARŞİV