Kadıköy'ün asi sesine ödül!

“Müzik dünyayı değiştiriyor! Jimi Hendrix, The Doors, Beatles ve nice müzisyenler dünyayı değiştirdi. Müzik sadece müzik değildir. Müzik sihirdir, insanları hipnotize eder"

13 Mart 2015 - 11:22
Müzik sitesi “Müzik Ekspres”in bu yıl ilk kez düzenlediği yarışma sonuçlandı. “1. Müzik Ekspres Alternatif Müzik Ödülleri”nde, en iyi alternatif şarkı, en iyi alternatif albüm, en iyi enstrümantal albüm, en iyi alternatif kadın sanatçı, en iyi alternatif erkek sanatçı, en iyi alternatif grup ve en iyi alternatif klip olmak üzere 7 dalda ödüller sahiplerini buldu. Yarışmanın bir nevi özel ödülü olan “Parantez ödülü”nü ise “Kadıköy’ün asi sesi” Sekerse Tehlike grubu kazandı. Grubun solisti Yasin Parlak, “İnsanları eğlendirmekten çok düşündürmek ve hatta rahatsız etmek isteyen bir müzik yapmaya çalışıyoruz. Bu eğlence ve tüketim çılgınlığında bunu anlayıp değer veren insanların bizi bulması çok güzel” dedi. Ödül töreni 17 Mart gecesi KadıköySahne’de gerçekleştirilecek. Girişi ücretsiz olacak gecede, ödül kazanan müzisyenler sahne alacak.
 “MÜZİK SİHİRDİR”
6 müzisyenden oluşan Sekerse Tehlike, Gazete Kadıköy’e verdiği röportajda, “Müzik dünyayı değiştiriyor! Jimi Hendrix, The Doors, Beatles ve nice müzisyenler dünyayı değiştirdi. Müzik sadece müzik değildir. Müzik sihirdir, insanları hipnotize eder. Biz sahneye çıktığında ortalığı kavuran adamlar değiliz, kendi çapında, küçük, Kadıköylü bir grubuz. Ama ‘İsteyen dinlesin istemeyen dinlemesin’ algımız da yok. Mümkün olduğu kadar çok insan dinlesin, rahatça anlasın isteriz” demişti.

ARŞİV