Kadıköy'ün yeni buluşma kulübü: Living Room

Kadıköy’ün yeni ‘buluşma kulübü’ Living Room, müzik, tiyatro ve söyleşi gibi farklı performansların yanı sıra hobi atölyeleriyle özgün kitleleri buluşturmayı amaçlıyor.

17 Ekim 2012 - 15:17
İstanbul nüfusunun yüzde 30’u Anadolu yakasında yaşıyor. Kadıköy’ün nüfusu 745 bin kişi. Sadece bu oranlarla bile Anadolu yakası, Living Room gibi farklı sosyal tatları birleştiren mekânları hak ediyor. Sanat kafe ve sosyal kulüp olarak Caferağa mahallesinde Aralık 2011’de açılan Living Room, kısa sürede hedefine ulaştı ve ilk sezonunda 200 etkinliğe ev sahipliği yaparak 10 bin kişinin buluşma mekânı haline geldi. Şimdi ikinci sezonunu açan Living Room’da konserlerden tiyatro gösterilerine, atölye çalışmalarından söyleşilere kadar birçok faaliyete katılmak mümkün.  

JAZZ, BLUES, ETNİK… 
   Jazz, Blues, Etnik, Tasavvuf, New Age, Latin, Pop ve alternatif müzik türlerinin en önemli temsilcilerini Living Room sahnelerinde dinleme imkânı bulacağınız yeni sezonda Sanat Deliorman Quartet, Yeşim Pekiner, Neşet Ruacan Trio, Ayşe Gencer gibi önemli caz ustalarını Living Room sahnesinde izleme fırsatı bulacağız. Ayrıca yurtdışında benzerlerine sıkça rastlanan “Open Stage” etkinlikleriyle yeni yüzler ve yeni seslere sahne açılacak. Sadece müziksel yeteneğini göstermek isteyenlere değil, teatral gösterilerini sunmak isteyenlere de açık olacak Living Room sahnesi.Sanatçıların izleyiciyle buluştuğu söyleşiler de bir başka etkinlikler dizisi olarak dikkat çekiyor. Şimdiye kadar Doğan Canku, Erdem Sökmen, Eylem Pelit, Nilüfer Verdi gibi birçok ünlü müzisyen konser verdi, söyleşilerle izleyicilerle buluştu. Living Room’da dans, müzik tiyatro ve kişisel gelişim eğitimleri de veriliyor. Living Room ile ilgili tüm bilgilere  www.livingroom.com.tr  adresinden ulaşabilir, bir sosyal klüp olan Living Room'a üye olarak etkinliklerden önceden haberdar olabilir ve üyelere özel fırsatlardan yararlanabilirsiniz.Tel: 0216 405 24 04
 


ARŞİV