KADIKÖY’DEN KONFERANS -Düşünce Tarihi Boyunca Müzik/Müzikte Yeteneğin

KADIKÖY'DEN KONFERANS -Düşünce Tarihi Boyunca Müzik/Müzikte Yeteneğin Geliştirilmesi Müzik yazarı Ahmet Say'ın Düşünce Tarihi Boyunca Müzik ve Müzikte Yeteneğin Geliştirilmesi ...

16 Aralık 2016 - 13:17

KADIKÖY'DEN

KONFERANS

-Düşünce Tarihi Boyunca Müzik/Müzikte Yeteneğin Geliştirilmesi

Müzik yazarı Ahmet Say'ın Düşünce Tarihi Boyunca Müzik ve Müzikte Yeteneğin Geliştirilmesi konularını işleyeceği konferans, 30 Mart Çarşamba saat 18.00'de Kadıköy Belediyesi Süreyya Operası'nda gerçekleşecek. Konferansa katılım ücretsiz.
Ahmet Say söyleşisinde iki konuyu ele alacak: Birinci konu, Tarih boyunca felsefenin müzik sanatına etkileri başlığı altında işlenecek. Felsefenin doğuşu ile insanlıkta müzik yapma bilincinin başlamasını M.Ö. 4000 yıl öncesinden itibaren günümüze değin yaşanmış felsefe okulları ve müzikteki çağ stilleri koşutunda özetleyecek olan Say, şu dönemlere ağırlık verecek: Antik Yunan felsefesi ve müzik; Ortaçağ karanlığında aydınlık arayışı ve kilise müziği; Rönesans ve çokseslilik ilişkisi; 17. yüzyıl felsefesi ve Barok müziğin temel kazanması; 18. yüzyılın ortalarından başlayarak aydınlanma felsefesi ve müzikte Klasizm; Fransız Devrimi'nin hüsranla sonuçlanması üzerine düşüncede bireyselciliğe dönüşün sanattaki yansıması olarak Romantizm; Eşitlik ilkesinin uluslar için de geçerlilik kazanması sonucunda, sanatta ulusal akımlar; Felsefe ve sanatta, 19. yüzyıl sonunda başlayan modern akımlardan günümüze uzanan çizgi.
İkinci konu, müzikte yeteneğin geliştirilmesine ayrılıyor. Özellikle çocukları müzik dersleri alan veliler için ilke ve yöntemlerin tartışılmasına yer verilecek.
www.sureyyaoperasi.org

TİYATRO

-Engelsizsevda.com

Bir engeliniz yoksa bu oyuna gelin, engeliniz varsa mutlaka gelin. Hayatın her alanında zaman zaman çeşitli engellerle karşılaşan sizler, ömür boyu bir takım engellerle yaşamak zorunda olanların önündeki engelleri kaldırmak istemez misiniz? Gelin birlikte yani biz sahnede siz seyir yerinde iken sorunun değil çözümün bir parçası olmak için hazır bulunalım. Ankara Komedi Tiyatrosu'nun çağrısını yaptığı Engelsizsevda.com oyunu engellilerin sahnede oyunculuklarını gösterdikleri bir oyun. Ücretsiz olarak sahnelenen oyunu Turgay Yıldız yazdı ve yönetti. Engelsizsevda.com, 28 Mart Pazartesi günü saat 15.00 ve 20.30'da Kadıköy Belediyesi Kozyatağı Kültür Merkezi'nde.
www.kkm.gen.tr

-Dumanaltı Aşklar

Ülkemizin ünlü gazeteci ve köşe yazarlarından Selahattin Duman'ın köşe yazılarından derlenerek Gökhan Erarslan ve Ferhat Ergün'ün oyunlaştırdığı Dumanaltı Aşklar , Hüseyin Avni Danyal'ın tek kişilik oyunu. Oyun, Türk kadını portresini her yönüyle ortaya koyup mizahi bir dille anlatmasıyla dikkat çekiyor. O güne dek evlenme yolunda üç kez son anda direkten dönen bir adamın dördüncü kez evlenmeye niyetlendiği gecede diğer müstakbel adayları hatırlamasıyla başlar. Sahnede Hüseyin Avni Danyal'a piyanosuyla Deniz Aras Sipahi eşlik ediyor. Dumanaltı Aşklar, 26 Mart Cumartesi günü saat 20.30'da Kadıköy Belediyesi Kozyatağı Kültür Merkezi'nde.
www.kkm.gen.tr

-Kız Kurusu Gül Hanım

Kız Kurusu Gül Hanım, tüm yaşamı âşık olduğu adamı beklemekle geçen, bu kara yazgısına baş kaldıramayan genç bir kızın hüzün dolu öyküsü. Güney Saraçoğlu'nun yönettiği oyunun ışık ve ses rejisini Süreyya Karaduman yapıyor. Kız Kurusu Gül Hanım, 28 Mart Pazartesi günü saat 20.00'de Barış Manço Kültür Merkezi'nde izleyiciyle ücretsiz buluşacak.
www.bmkm.gen.tr

-Sunay Akın Söz Gösterisi

Yıllardır modern bir meddah tavrıyla sahnede sevenleriyle buluşan Sunay Akın, anlattıklarıyla geçmişten günümüze köprüler kuruyor. Bu yeni gösterisiyle izleyenleri kendi içlerine unutulmaz bir yolculuğa davet ediyor, kâğıt gemilerden emekli kaptan. Gerçek değerlerimizin hisse senetleri değil hissi senetler olduğunu bir kez daha anlatacak söz cambazıhellip; Sunay Akın'ın tek kişilik gösterisi 29 Mart Salı günü saat 20.30'da Kadıköy Belediyesi Caddebostan Kültür Merkezi'nde.
www.ckm.gen.tr

-Başka Kapıya
Ali Erdoğan'ın yeni oyunu Başka Kapıya bu hafta Halis Kurtça Kültür Merkezi'nde sahneleniyor. 30 Mart Çarşamba günü saat 20.30'da oynanacak oyun, üstat Âşık Veysel'in İki kapılı bir handa gidiyorum gündüz gece dizelerini hatırlatır misali insanoğlunun hayat ile ölüm arasında geçen süreçte aşındırdığı kapıları eğlenceli bir biçimde anlatıyor. Oyunda Ali Erdoğan ile birlikte Celal Belgil, Ümmühan Kıldiş, Burcu Demirkollu, Cihan Bektaş rol alıyor.
www.bmkm.gen.tr

-Vanya Dayı

Tiyatro Stüdyosu, 20. yılını Anton Çehov'un ünlü eseri Vanya Dayı oyunuyla kutluyor. Ahmet Levendoğlu'nun yönettiği oyunun çevirisi Ataol Behramoğlu'na ait. Çehov'un 150. doğum yılında sahnelenen oyun, ilk kez 1900'de Konstantin Stanislavski tarafından sahnelenmiş. Büyük devrimin arifesinde, umutsuz aşkların, mutsuz ve çaresiz insanların öyküsünün anlatıldığı oyun bir Rus köyünde geçiyor. Mehmet Ali Kaptanlar, Emrah Elçiboğa, Defne Gürmen Üstün ve Ezgi Bakışkan'ın oynadığı Vanya Dayı , 30 Mart Çarşamba günü saat 20.30'da Kadıköy Belediyesi Kozyatağı Kültür Merkezi'nde izleyiciyle buluşacak.
www.kkm.gen.tr

-Kaç Baba Kaç

Marmara Üniversitesi Marmara Oyuncuları Topluluğu, Ray Cooney'in Kaç Baba Kaç oyununu Kadıköy Belediyesi Barış Manço Kültür Merkezi'nde sahneliyor. 30 Mart Salı günü saat 20.30'da izleyiciyle buluşacak oyunda Hakan Akpolat, Tiber Menteşe, Bora Aksu, Hatice Bozkurt, Rüveyda Özdemir, İsmail Koca, Akif Yılmaz, Yener Şahin ve Özge Arslan rol alıyor.
www.bmkm.gen.tr

-Gece O Kadar Kirliydi ki İkisi De Kayboldular

Plinio Marcos'un yazdığı Erkan Bektaş ve Evren Erler'in oynadığı oyunda, ötekileştirilmiş, yalnızlaştırılmış, yasa dışı yollara mecbur bırakılmış, iki çaresiz insanın sert ve kirli hikâyesi anlatılıyor. Oyunun ana cümlesi şöyle: Nasıl bir dünyada yaşamışsın ki insanlara güvenin kalmamış. Tiyatro Baykuş'un sahneye koyduğu oyun 31 Mart Perşembe günü saat 20.30'da Caddebostan Kültür Merkezi'nde görülebilir.
www.ckm.gen.tr

-Uyan Uyan Gazi Kemal

Tuncay Özinel'in kendi adını taşıyan tiyatrosu, Uyan Uyan Gazi Kemal oyununu Kadıköylüler'le buluşturuyor. Yılmaz Özdil, Can Ataklı, Hikmet Feridun Es gibi önemli gazeteci ve yazarların yazılarından derlenen oyunda Halit Akçatepe, Serhat Özcan, Ayla Aslancan, Ali Yaylı, Eray Işık, Esme Duman, Ecevit Karaca, Kerem Keskin, Engin Bilgiç, Furkan Kabalı, Emre Tekilel ve Tuncay Özinel oynuyor. Belgesel görüntüler ve Galata Mevlevihanesi'nin sema gösterisi eşliğinde sahnelenen Uyan Uyan Gazi Kemal oyununu 25 Mart Cuma akşamı saat 20.30'da Barış Manço Kültür Merkezi'nde izleyebilirsiniz. Oyun ayrıca Dünya Tiyatrolar Günü nedeniyle 27 Mart Pazar saat 15.30'da ücretsiz sahnelenecek.
www.bmkm.gen.tr

-Aşk Grevi

Tiyatro Merdiven'in sahneye koyduğu Aşk Grevi , Anadolu'da geçiyor. Kadınlar, kocalarının iktidar, rant ve diğer kavgalarından bıkmış, bu işe bir çare arar. Kadınların hayata bakışındaki barışçı tutum oyunda erkeklere bir oyun kurarak bunu anlatmak istemeleriyle devam eder. Kadınlar oyun içinde oyun kurarak onlara eskiden olan bir hikâyeyi anlatır ve devamında Aşk Grevi ilan ederler. Kadın erkek çatışmasını keyifli bir oyunla sahneye koyan Tiyatro Merdiven'i izlemek istiyorsanız 25 Mart Cuma ve 31 Mart Perşembe günü saat 20.30'da Kadıköy Belediyesi Halis Kurtça Kültür Merkezi'ndeki oyunu kaçırmayın!
www.hkkm.gen.tr

KONSER

-Şirin Pancaroğlu Aşk ve Romantizm Konseri

Arp sanatçısı Şirin Pancaroğlu Kadıköy Belediyesi Süreyya Operası'nda vereceği Arp ve Romantizm başlıklı solo resitalinde Rönesans'tan günümüze romantizmin izini taşıyan renkli bir programla dinleyicileriyle buluşuyor. Klasik müziğe olduğu kadar geleneksel müziğe duyduğu ilgiyi de programına taşıyan sanatçı, İrlanda ezgilerinden, İspanya'ya, Arp Sanatı Derneği'nin İstanbul'un Ses Telleri albümü için sipariş ettiği Barış Perker imzalı Yedi Resimle İstanbul başlıklı yeni yapıtından tangolara uzanan, kültürler ve zamanlar arası romantik bir yolculuğa davet ediyor.
Konser 28 Mart Pazartesi günü saat 20.00'de Kadıköy Belediyesi Süreyya Operası'nda.
www.sureyyaoperasi.org

-Cem Karaca, senfonik orkestra ile anılacak

Anadolu Rock müziğinin efsane şarkıcısı Cem Karaca, 66. doğum günü nedeniyle 2 Nisan Cumartesi gecesi gerçekleşecek konserle anılacak. Konserde Karaca'nın şarkılarını aynı zamanda Varta ve Remington'un genel müdürü olan Devrim Altanay seslendirecek. Konserde Altanay'ın Cemniyet adlı grubunun yanı sıra Turhan Yükseler yönetiminde 40 kişilik senfonik orkestra da sahne alacak. Cem Karaca'yı anma etkinliği saat 20:00'de Kadıköy Halk Eğitim Merkezi'nde gerçekleşecek.

BALE

-Tozlu Hayaller

Çağdaş Bale Topluluğu, 39. yılında Cem Ertekin'in yeni eseri Tozlu Hayaller balesini, izleyici ile buluşturuyor. İstanbul Devlet Balesi solist dansçılarının da yer aldığı sanatçı kadrosu ve C.Monteverdi müzikleri eşliğinde CKM sahnesinde. Tozlu Hayaller Bale Gösterisi 26 Mart Cumartesi günü saat 20.30'da başlıyor.
www.ckm.gen.tr

GÖSTERİ

-The Great Clarınet Circus
İstanbul Klarnet Derneğindash;Klarnet Korosu farklı bir gösteriyle karşımızda! Hoşlandığı kızın ilgisini çekmek isteyen müstahdem Kerem ile orkestra şefi arasındaki inanılması güç mücadele sırasında olaylar tırmanacak ve sihir başlayacak. Görsel efektler, dans ve virtüozite içeren performansın sergilendiği, neşeli, ilgi çekici ve müzikal bir komedi The Great Clarnet Circus . Bu ilginç ve keyifli gösteriyi kaçırmak istemiyorsanız 30 Mart Çarşamba günü saat 20.30'da Caddebostan Kültür Merkezi'nde olun!
www.ckm.gen.tr

-Pantomim Gösterisi
İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı bünyesinde Vecihi Ofluoğlu tarafından kurulan Pantomim Sanat Dalı bölümü öğrencileri Kadıköy'de bir pantomim gösterisi düzenliyorlar. Pantomim Gösterisi 31 Mart Perşembe günü saat 15.00 ve 20.00'de Kadıköy Belediyesi Barış Manço Kültür Merkezi'nde.
www.bmkm.gen.tr

SÖYLEŞİ

-Hakan Bayrakçı İle Tarih Sohbetleri 1

CKM Performans Sanatları Yönetmenliği yepyeni bir projeyle daha izleyicisini buluşturuyor... Mart, Nisan, Mayıs aylarında farklı konuların ele alınacağı; Tarihçi Hakan Bayrakçı'nın bilgisi ile tarihin dehlizlerinde renkli bir yolculuğa hazır mısınız? Muhteşem Yüzyıl dizisi ile Türkiye'nin gündemine oturan Kanuni Sultan Süleyman hakkında bilinmeyenlerin konu olacağı ilk sohbette Hakan Bayrakçı, piyano ile Klasik Türk Müziğinden örnekler sunuyor; Cengiz Han ın hayatını anlattığı, Çadırlar kitabını imzalıyor. Caddebostan Kültür Merkezi'nde 26 Mart Cumartesi günü saat 13.00'teki etkinlik ücretsiz.
www.ckm.gen.tr

-Sunay Akın ile İstanbul'un Şifreleri

Da Vinci'nin şifreleri büyük ilgi topladı. Peki ya yaşadığınız kent İstanbul'un şifrelerini biliyor musunuz? İstanbul'un iki yakasını su üstünde yürüyerek geçen kimdir? Selimiye Kışlası'nın kuleleri neden kıyıya paralel değildir? Kız Kulesi'ne uzun yıllar neden hiç kimse korkudan giremedi? İstanbul'la ilgili daha nice bilinmeyen sır Sunay Akın'ın tadına doyulmayan anlatımı ile açığa çıkıyor. ECE Türkiye Proje Yönetimi A.Ş. tarafından yönetilen CarrefourSA Maltepe Park Alışveriş Merkezi 23 Mart Çarşamba günü 19:30 ndash; 21:30 saatleri arasında Sunay Akın'ı ağırlıyor. Bu gösteriyi ücretsiz olarak izlemek için Maltepe Park'a konuk olun ve siz de İstanbul'un şifrelerini çözün.
www.maltepeparkavm.com

-Enver Aysever ile Söyleşi ve İmza
Yunus Nadi Roman Ödüllü gazeteci-yazar Enver Aysever'le, edebiyat ile yaşam ilişkisi üzerine bir söyleşi. Enver Aysever televizyon ekranlarından sorduğu aykırı soruları büyüteç tuttuğu ayrıntıları okurları ile paylaşıyor. Kadıköy Belediyesi Sanat Kütüphanesi tarafından düzenlenen söyleşi ve imza etkinliği 26 Mart Cumartesi günü saat 15.00'te Caddebostan Kültür Merkezi'nde.
www.ckm.gen.tr

-Demet Taner Haldun Taner Söyleşisi

Türk Tiyatrosu'nun duayeni Haldun Taner'in eşi Demet Taner, 27 Mart Dünya Tiyatro Günü'nde eşini anlatıyor. Tarihçi Kitabevi'nin düzenlediği söyleşi 27 Mart Pazar günü saat 15.00'te başlıyor.
www.tarihcikitabevi.com

-Mustafa Mutlu ile Çevre ve Biz Söyleşisi

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Kadıköy Şubesi Çevre Komisyonu, gazeteci-yazar Mustafa Mutlu ile bir söyleşi gerçekleştiriyor. Kadıköy Belediyesi Barış Manço Kültür Merkezi'ndeki söyleşi 25 Mart Cuma günü saat 14.00'te başlıyor.
www.bmkm.gen.tr

-Demokrasi ve Toplum

Birgün Gazetesi ve Haber3 yazarı Ertan Doğan, Kadıköy Belediyesi Muhtar Özkaya Halk Kütüphanesi'nde Demokrasi ve Toplum konulu bir söyleşi düzenliyor. Doğan, söyleşisinden sonra okurları için kitaplarını imzalayacak. Demokrasi ve Toplum söyleşisi, 25 Mart Cuma günü saat 14.00'te başlıyor.

ATÖLYE

-Okuma Atölyesi

Prof. Dr. A.Didem Uslu yönetimindeki Okuma Atölyesi, iki haftada bir Salı günleri 11.00'de ve Pazar günleri 13.00'te edebiyat kitaplarının önceden okunup kütüphanede üzerinde sohbet edildiği bir kültür etkinliği. Atölye kapsamında 27 Mart Pazar günü Namık Kemal'in Cezmi ve 29 Mart Salı günü Ahmet Hamdi Tanpınar'ın Huzur isimli kitapları incelenecek.
www.ckm.gen.tr

SERGİ

- Arkadaşım Ihlamur Ağacı Sergisi

Kadıköy'de yaşayan Aykut Beğen ve eşi Nebahat Öztürk Beğen'in Arkadaşım Ihlamur Ağacı isimli sergisi, 1 Nisan Cuma günü Caddebostan Kültür Merkezi Zemin Kat'ta açılıyor. Sergide Aykut Beğen'in ıhlamur ağacından şekillendirerek seramik hamuruyla giydirilmiş çeşitli insan figürleriyle Nebahat Öztürk Beğen'in yağlıboya resimleri yer alıyor. Sergi 20 Nisan'a kadar görülebilir.
www.ckm.gen.tr

-XXVII. Aydın Doğan Uluslararası Karikatür Yarışması Sergisi

Aydın Doğan Vakfı tarafından her yıl düzenlenen, serbest konulu XXVII. Aydın Doğan Uluslararası Karikatür Yarışmasına düzenlendiği yıllar içinde 136 ülkeden 7300 karikatürist yaklaşık 60.000 karikatür ile katıldı. Bu yıl birinciliği Ahmet Öztürklevent'in aldığı yarışmada dereceye giren ve sergilenmeye layık görülen eserlerin bulunduğu sergi 17 Martndash;6 Nisan 2011 tarihleri arasında CKM Sanat Galerisinde izlenilebilir.
www.ckm.gen.tr

-Belma Akdağ Harika Ören Renklerin Yolu Resim Sergisi

Görsel sanatçılar, Harika Ören ve Belma Akdağ 2011 yılının ilk kişisel sergisini Kadıköy Belediyesi Başkanlık Binası Fuayesi'nde açıyorlar. 26 Mart Cumartesi saat 16.00'da açılacak olan sergi 1 Nisan'a kadar görülebilir.

-İllüstrasyon ve Resim Sergisi

Tolga Eti Sanat Evi, 26 Mart-30 Nisan 2011 tarihleri arasında Boyalıkuş İllüstratörler Grubu'nun Küçüklere ve Büyüklere Masallar adı altında karışık tekniklerle hazırlamış oldukları özgün çalışmaları sanatseverlerle buluşturuyor.
www.tolgaetigaleri.com

-Gül Hiçdurmaz Algıdan Yansımalar II

Gül Hiçdurmaz'ın farklı sanat disiplinlerinin deneyimleriyle, kendi yaşam alanlarında oluşan izlenimleriyle, insan öğesinin değerleri, yaşanmışlıkların hafızada bıraktığı etkilerle, kompozisyonlarında, figür kullanımlarını aşırı soyutlamalarla sembolik formalara dönüştürdüğü eserleri 19 Mart- 3 Nisan tarihleri arasında Caddebostan Kültür Merkezi'nde izlenebilir.
www.ckm.gen.tr

-Asuman Düzgün Kişisel Resim Sergisi

Asuman Düzgün Kişisel Resim Sergisi, 25 Mart Cuma günü Kadıköy Belediyesi Barış Manço Kültür Merkezi'nde açılıyor. Sergi 31 Mart'a kadar görülebilir.
www.bmkm.gen.tr

-Şenay Lüle Yol Öyküleri Resim Sergisi

Şenay Lüle'nin yol öykülerini anlattığı resim sergisi 30 Mart'a kadar Kadıköy Belediyesi Halis Kurtça Kültür Merkezi'nde görülebilir.
www.hkkm.gen.tr

- Deneysel Giysi Tasarımı Öğrenci Çalışmaları

Marmara Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Moda Tasarım Programı 1. sınıf öğrencilerinin Deneysel Giysi Tasarımı dersi kapsamında; biçim, renk, malzeme, yapı, işlev ilişkilerini kurarak geleneksel kalıp hazırlama ve dikiş tekniklerine bağlı kalmadan, farklı doku ve kumaşları kullanarak, katlama tekniği ile hazırladıkları Deneysel Giysi Tasarım çalışmaları 20ndash;27 Mart 2011 tarihleri arasında CKM 3. kat fuaye salonunda izlenebilir.
www.ckm.gen.tr

-Mart Kedileri Sergisi

Ürün Sanat Galerisi'nde 12 Mart-14 Nisan tarihleri arasında Mart Kedileri adlı karma sergi izlenebilir.
Tel: 0216 363 12 80

-4 Ülkeden 4 Sanatçı

Türkiye'den M.Sadık Altınok, Almanya'dan Mehmet Alagöz, Kıbrıs'tan Emin Çizenel ve Hollanda'dan Arhan Günermengi'nin sanatçı kimliklerini aktaran eserler Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Sanat Galerisi'nde sergileniyor. Hasanpaşa-Kadıköy yerleşkesinde yer alan Sanat Galerisi'ndeki sergi 3 Martndash;5 Nisan 2011 tarihleri arasında gezilebilecek.
Tel: 0216 544 55 55 / 3142

-Gül Erali Seramik Sergisi

Gül Erali'nin Tanrıça kavramından yola çıkarak yaptığı seramik heykelleri, 5 Mart-29 Mart 2011 tarihleri arasında Kızıltoprak Sanat Galerisi'nde sanatseverlerle buluşuyor. Erali'nin heykelleri doğa - insan ilişkisi uyumunu, kadının yaratıcı gücünü ve tanrısallık kavramlarını sorguluyor.
Tel: 0216 418 38 06

ÇOCUK

-Aslan Kral Sirkte

Sarıyer Sanat Tiyatrosu, çocuklar için Aslan Kral Sirkte oyununu sahneliyor. 26 Mart Cumartesi günü saat 13.00'te Kadıköy Belediyesi Barış Manço Kültür Merkezi'nde çocuklarla buluşacak olan oyun ormanı terk edip sirke giden Aslan Kral'ın oğlu Dodo'nun maceralarını anlatıyor.
www.bmkm.gen.tr

KADIKÖY DIŞINDAN

-İFMC'de Selim İleri İmza Günü ve söyleşisi

İktisat Fakültesi Mezunları Cemiyeti'nin (İFMC) Cumartesi Söyleşileri nin bu haftaki konuğu, başarılı yazar Selim İleri. Yazarlık Maceram Türkiye'de Yazar Olmak başlıklı bir söyleşi gerçekleştirecek olan İleri, aynı zamanda kitaplarını da imzalayacak. Selim İleri, 26 Mart Cumartesi günü saat 16.00'dan itibaren İstiklal Caddesi Ayhan Işık Sokak No: 6 numaradaki İFMC lokalinde sevenleriyle buluşacak.
Tel: 0212 252 61 30

-Sanatçılar AKM için yürüyor

Kültür Sanat-Sen (Kültür ve Sanat Emekçileri Sendikası), Atatürk Kültür Merkezi'ne (AKM) sahip çıkmak için 27 Mart Pazar günü bir yürüyüş düzenliyor. 27 Mart günlerden Pazar, sen yoksan bir eksiğiz sloganıyla düzenlenecek yürüyüş, Muammer Karaca Tiyatrosu'nun önünden saat 11.00'de başlayıp, saat 12.00'de AKM önünde devam edecek. Kültür-Sanat Sen, tüm sanatseverleri yürüyüşe bekliyor.


ARŞİV