KADIKÖY’DEN OPERA -Figaro’nun Düğünü İlk kez 1786'da

KADIKÖY'DEN OPERA -Figaro'nun Düğünü İlk kez 1786'da Viyana'da seyirci karşısına çıkan ve büyük besteci Mozart ile libretto yazarı Lorenzo Da Ponte iş birliğinin ilk operası olan Figaro'nun...

16 Aralık 2016 - 13:17

KADIKÖY'DEN

OPERA

-Figaro'nun Düğünü
İlk kez 1786'da Viyana'da seyirci karşısına çıkan ve büyük besteci Mozart ile libretto yazarı Lorenzo Da Ponte iş birliğinin ilk operası olan Figaro'nun Düğünü , dünyanın en çok tartışma yaratan ve üzerine araştırma yapılan opera eserlerinden biri oldu. Bestelendiği yıllarda konusu ve müzik anlayışı bakımından devrim niteliğinde kabul edilen ve başarısız olması durumunda Mozart tarafından yakılma ihtimali bulunan eser, dönemin en çok ses getiren yapıtları arasına girdi. Halktan birinin, soylu birini dize getirişi, müzikli konuşmalarla kesilmeksizin, ikinci perdenin neredeyse tamamını kapsayan olağanüstü müziğiyle dönemin ilklerini gerçekleştiren opera, Mehmet Ergüven'in rejisi ve dönüşümlü olarak Serdar Yalçın ve Murat Kodallı'nın orkestra şefliğinde İstanbul Devlet Opera ve Balesi sanatçıları tarafından sahneleniyor. Sanatseverler 4 perdelik operayı 27 Kasım Cumartesi günü saat 16.00'da 30 Kasım ve 2 Aralık günleri de saat 20.00'de orijinal dili İtalyanca ve Türkçe üst yazıyla Kadıköy Süreyya Operası Sahnesi'nde izleyebilecek.

TİYATRO

-Koca Bir Aşk Çığlığı
Aysa Prodüksiyon Tiyatrosu, Josaine Balasko'nun yazdığı Koca Bir Aşk Çığlığı oyununu Işıl Kasapoğlu'nun yönetmenliğinde sahneye koyuyor. Tilbe Saran, Selçuk Yöntem, Ömer Akgüllü ve Bekir Aksoy'un rol aldığı oyunun konusu şöyle: Bir zamanların efsanevi oyuncusu Hugo Martial (SelçukYöntem) yıllar sonra iki kişilik bir oyunla sahnelere dönmeye hazırlanmaktadır. Heyecanlı ve endişelidir. Ama provanın ilk gününde diğer oyuncunun oyunu bıraktığını öğrenir. Menajer (Ömer Akgüllü) ve yönetmen (Bekir Aksoy) duruma bir çare ararlar. Hugo Martial ya on yıl önce ayrıldığı umutsuzca hatırlanmayı bekleyen alkol tedavisinden yeni çıkmış eski eşi Gigi Ortega (Tilbe Saran) ile oynamaya razı olacak ya da hem unutulmuşluğa geri dönecek hem de bütün ekibi işsiz bırakacaktır.
Koca Bir Aşk Çığlığı, 26 Kasım Pazar günü saat 20.30'da Kadıköy Belediyesi Kozyatağı Kültür Merkezi'nde.
www.kozyatagikulturmerkezi.gen.tr

-Yüzleşme
Deniz kıyısındaki istasyonda yolları kesişen yalnız insanlarhellip; Bir yanda geçmişe dönük kırgınlıkları ve pişmanlıkları ile geçmişini irdeleyen Züleyha, diğer yanda tek derdi para olan, yaşamı basit sorularıyla anlamlandırmaya çalışan ve umudunu yitirmeyen Yadigâr... İki farklı kültürün insanları olmalarına rağmen, Yadigâr ile Züleyha arasında giderek bir iletişim kurulur ve bir süre sonra her ikisi de yaşadıkları içsel yolculuklarındaki büyük yüzleşmenin farkına varırlar. Arslan Kacar'ın yazdığı oyunu Ali Karagöz yönetiyor. Kadıköy Haldun Taner Sahnesi'nde 18ndash;28 Kasım tarihleri arasında sahnelenecek Yüzleşme'de; Perihan Savaş, Arslan Kacar, Samet Hafızoğlu ve Orcan Dönmezer rol alıyor.
Tel: 0216 349 04 63

-Yolumuzu Bulalım
Ali Erdoğan'ın Kabare Dev Aynası tiyatro gurubu bu sefer farklı bir oyunla çıkıyor seyirci karşısına: Yolumuzu Bulalım . Bol kadrolu bu keyifli oyunu kaçırmayın! Yolumuzu Bulalım, 26 Kasım Cuma günü saat 20.30'da Kadıköy Belediyesi Barış Manço Kültür Merkezi'nde.
www.bmkm.gen.tr

-Ayyar Hamza
Ali Bey'in Moliere'den adapte ettiği Ayyar Hamza'yı, Enis Fosforoğlu yeni bir yorumla günümüze uyarlamış. İki iş adamının oğulları ve kızları arasındaki aşk ilişkilerine ticaret de karışır. Hamza olayları zekâ unsuru oyunlarla çözer. Sevgi; zenginliğe ve maddeye galip gelmelidir. Enis Fosforoğlu Tiyatrosu'nun sahneye koyduğu Ayyar Hamza, 26 Kasım Cuma günü saat 20.30'da Kadıköy Belediyesi Halis Kurtça Kültür Merkezi'nde izlenebilir.
www.hkkm.gen.tr

-Alevli Günler
İstanbul Halk Tiyatrosu'nun beğenilen oyunu Alevli Günler Kadıköylü tiyatroseverlerle yeniden buluşuyor. Komedi türündeki oyunu Irmak Bahçeci yazdı, Yıldıray Şahinler yönetti. Alevli Günler Cem Davran, Erkan Can, Levent Üzümcü, Bahtiyar Engin ve Tuğçe Kıltaç'ı bir araya getiriyor. Oyunda, Cem Davran, öldükten sonra yakılmayı vasiyet eden bir şaman profesörü canlandırırken, Erkan Can da pek çok farklı rolle karşımıza çıkıyor. Hala izlemediyseniz Alevli Günler oyununu 27 Kasım Cumartesi günü saat 20.30'da Caddebostan Kültür Merkezi'nde ve 2 Aralık Perşembe günü saat 20.30'da Kozyatağı Kültür Merkezi'nde izleyebilirsiniz.
www.istanbulhalktiyatrosu.com

-Aşk
Şairlerin duygu dolu şiirlerinden aşkı ifade eden şiirlerini dans, müzik, dramatizasyon kullanarak sahneye uyarlayan Tiyatro Düş Oyuncusu'ndan duygu dolu bir paylaşım. Aşk 27 Kasım Cumartesi günü saat 20.30'da Halis Kurtça Kültür Merkezi'nde.
www.hkkm.gen.tr

-Leyla'nın Evi
Zülfü Livaneli'nin aynı adlı, 60 baskı yapmış, sevilen romanından uyarlanan, Nedim Saban'ın yönettiği, Leyla'nın Evi adlı oyunda başrolleri Tiyatro Kare'nin oyuncuları Celile Toyon, Ayça Varlıer, Onur Bayraktar, Volkan Severcan gibi isimler paylaşıyor. Müzikli oyunun dekor tasarımına Nurullah Tuncer, müziklerine Livaneli imza atıyor. Oyunda evi elinden alınan Leyla'nın şahsında Osmanlı'dan günümüze İstanbul'un dönüşümü, göçmenlik, mülkiyet hakları, kuşak ve kültür çatışmaları, birbirini hiç tanımayan üç ayrı karakterin yaşamlarının kesişmesi üzerinden anlatılıyor. Oyunda kuşak çatışmaları alaturka ve hip hop müzikler, sahne dönüşümleri muhteşem sinemasal efektler ve filmler, düş sahneleri de unutulmayan barkovizyon imajları sayesinde anlatılıyor.
Leyla'nın Evi oyununu 28 Kasım Pazar günü saat 15.00 ve 19.00'da Kadıköy Belediyesi Caddebostan Kültür Merkezi'nde izleyebilirsiniz.
www.tiyatrokare.com.tr

-Sıfır Derecede Aşk
Çok uzaklarda, karlarla kaplı soğuk bir kış gecesinde, hayalle gerçek arasında küçük bir kasaba... Yıldızlı gökyüzünde kuzey ışıkları uçuşurken, bu şirin kasabanın sakinleri kendilerini umulmadık ve çoğunlukla eğlendirici yollardan aşkın içine ya da dışına düşmüş bulurlar. Yedi farklı öykünün anlatıldığı Sıfır Derecede Aşk da, egolar yaralanır; kalpler kırılır. Yine de bu tatlı kış gecesi rüyasında, yaralar iyileşecek, kalpler onarılacaktır; hemen hemen. Tiyatro Fora'nın sahneye koyduğu Sıfır Derecede Aşk 28 Kasım Pazar günü saat 15.30'da Barış Manço Kültür Merkezi'nde.
www.bmkm.gen.tr

-Kraliçe Lear
Yaşlı bir oyuncu olan Jane, tamamen kadın oyunculardan oluşan bir Kral Lear prodüksiyonunda Lear rolüne hazırlanmaktadır. Ona ezberde yardıma gelen Heather ise liseli bir genç kızdır. Oyunun üçüncü kişisi ise bir viyolonselcidir ya da viyolonselin kendisidir. Çalgı ve ezgiler zaman zaman eski Yunan tiyatrosunda koronun gördüğü işlevi yüklenir ve yaşlı oyuncunun bir çeşit alter egosu olur. Oyunda izlediğimiz süreç, yaşlılığın gençlikle büyümesi, umarsız gençliğinse bir ihtiyarla hayatı tanıyıp umudu keşfetmesidir. Kanadalı yazar Eugene Stickland, Kraliçe Lear'i Urban Curvz Kadın Tiyatrosu'nun kurucularından Joyce Doolittle için özel olarak yazdı. Şubat 2009'da Urban Curvz'de seyirciyle buluşan oyun, Türkiye de ilk defa Kent Oyuncuları tarafından Yıldız Kenter'in yönetmenliğinde sahneleniyor. Kraliçe Lear, 28 Kasım Pazar günü saat 20.30'da Kadıköy Belediyesi Kozyatağı Kültür Merkezi'nde bir kez daha seyirciyle buluşacak.
www.kozyatagikulturmerkezi.gen.tr

-Klakson, Borazanlar Ve Bırtlar
Kadıköy Belediyesi Tiyatro Gönüllüleri yine oldukça ilgi gören bir oyunu sahneye taşıyor. Dario Fo'nun yazıldığı dönemde büyük tartışmalar yaratan oyunu Klakson, Borazanlar Ve Bırtlar temiz toplum ve siyaset söylemleri ile ülkemizin gündemine de denk düşüyor. Oyun, Pazartesi Oyunları kapsamında 29 Kasım Pazartesi günü saat 20.00'de Barış Manço Kültür Merkezi'nde izlenebilir.
www.bmkm.gen.tr

-Mahşer-i Cümbüş
Türkiye'de modern doğaçlama tiyatroyu kitlelere sevdirmeyi başarmış olan Mahşer-i Cümbüş, doğaçlama tiyatronun gösteri biçimlerinden biri olan Tiyatro Sporu nu Türkiye'de ilk defa seyirci ile buluşturdu ve buluşturmaya da devam ediyor. Mahşer-i Cümbüş 30 Kasım Salı günü saat 20.30'da Kadıköy Belediyesi Kozyatağı Kültür Merkezi'nde. Keyifli bir akşam yaşamak isteyenler için!
www.kozyatagikulturmerkezi.gen.tr

-Ocak
Turgut Özakman'ın 1959 yılında kaleme aldığı oyun; ezilenlerin, çalıştığı halde insan gibi yaşayamayanların öyküsüne yer veriyor. Kadıköy Belediyesi Tiyatro Gönüllüleri'nin sahneye koyduğu Ocak, 30 Kasım Salı günü saat 20.00'de Caddebostan Kültür Merkezi'nde sahnelenecek.
www.ckm.gen.tr

-Gece O Kadar Kirliydi ki İkisi de Kayboldular
Plinio Marcos'un yazdığı Erkan Bektaş ve Evren Erler'in oynadığı oyunda, ötekileştirilmiş, yalnızlaştırılmış, yasa dışı yollara mecbur bırakılmış, iki çaresiz insanın sert ve kirli hikâyesi anlatılıyor. Oyunun ana cümlesi şöyle: Nasıl bir dünyada yaşamışsın ki insanlara güvenin kalmamış. Tiyatro Baykuş'un sahneye koyduğu oyun 2 Aralık Perşembe günü saat 20.30'da Caddebostan Kültür Merkezi'nde görülebilir.
www.ckm.gen.tr

-Elbiseler Fora
Elbiseler Fora adlı oyun, Plato Film Okulu ve Tiyatro Panaroma adı altında 2 sezon (20 oyun) oynadıktan sonra, 2010- 2011 tiyatro sezonunda Tiyatro Komedya adıyla yola devam ediyor. Genç ve profesyonel bir ekipten oluşan Tiyatro Komedya, içinde bitmek bilmeyen bir heyecana sizi de ortak etmek istiyor. Oyun 2 Aralık Perşembe günü saat 20.30'da Barış Manço Kültür Merkezi'nde.
www.bmkm.gen.tr


BALE

-Concerto Barocco/Mi Favorita/Creatures
Üç bale eserinin bir arada sunulduğu bu bale gösterisi Kadıköy Belediyesi Süreyya Operası'nda sahnelenmeye devam ediyor. İstanbul Devlet Opera ve Balesi'nin sahneye koyduğu gösteri 1 Aralık Çarşamba günü saat 20.00'de izlenebilir.
www.sureyyaoperasi.org

KONSER

-Replikas
1993 yılında kurulan Replikas'ın ilk albümü Köledoyuran 2000 yılında yayınlanmıştı. Ardından 2002 yılında Dadaruhi, 2005 yılında Avaz ve 2006 yılında film müziklerinden oluşan FM isimli albümleri yayınlanan Replikas'ın şarkıları Türkiye, ABD ve Avrupa'da beş toplama albüme dahil edildi. Türkiye'de sayısız festival ve konserlerin yanı sıra avant-rock olarak tanımladıkları müzikleri ile pek çok farklı kitlenin dikkatini çeken Replikas Türkiye'nin tanınmış yönetmenlerinden Serdar Akar'ın Maruf ve Kutluğ Ataman'ın İki Genç Kız filmlerine müzikler yapmış ve İki Genç Kız'a yaptıkları müziklerle 2006 yılında SİYAD En İyi Film Müziği ödülünü almıştı. Grup ayrıca Fatih Akın'ın İstanbul Hatırası isimli belgesel çalışmasında da yer aldı. Grubun son albümü Zerre, 2009 Kasım'ında yayınlandı. Replikas'ın konseri 26 Kasım Cuma günü saat 22.00'de alternatif mekân KargART'ta.
www.replikas.com

-Akbank Oda Orkestrası Konseri
Şef Cem Mansur yönetimindeki Akbank Oda Orkestrası, bir kez daha Kadıköylülerle Caddebostan Kültür Merkezi'nde buluşuyor. 26 Kasım Cuma günü saat 20.30'da başlayacak konser öncesi yarım saatlik bir söyleşi yapılacak.
www.ckm.gen.tr

-Taylan Erler Jazz Quartet
Taylan Erler Jazz Quartet, trompet, davul, basgitar, piyano ve jazz gitardan oluşan bir klasik jazz grubu. Klasik caz yanında Dixieland ve New Orleans tarzının en iyi örneklerini bu konserle sergileyecekler. Konser 1 Aralık Çarşamba günü saat 20.30'da Kadıköy Belediyesi Caddebostan Kültür Merkezi'nde.
www.ckm.gen.tr

-Aşk
Soprano Hande Soner İtalya'nın Roma şehrinde düzenlenen Uluslararası Ottavio Ziino Şan Yarışması'nda kazandığı Basın Kritik Ödülü'nden sonra ilk resitalini Kadıköy CKM'de veriyor. Aşk temasının vurgulandığı konserde Puccini, Rossini, Donizetti gibi İtalyan Klasik Bestecileri'nin eserlerinin yanı sıra Zarzuelalar (İspanyol Şarkıları) ve çeşitli operet aryaları da yer alacak. Konser 2 Aralık Perşembe günü saat 20.30'da. Kaçırmayın!
www.ckm.gen.tr


SERGİ

-Kadın-Hapsedilmiş Doğa-Âşık Kuleler
30 Kasım - 30 Aralık 2010 tarihleri arasında CKM Sanat Galerisinde sanatçı Hale Sontaş farklı dönemlerdeki işlerinden bir seçki sunuyor. Temalı çalışan sanatçı, bu sergide, ana temalarından olan Kadın , Hapsedilmiş Doğa ve bu temalara ek olarak İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti etkinliği için hazırladığı Âşık Kuleler temasını içeren eserlerini sergiliyor.
www.ckm.gen.tr

-Doğuş'ta Sanat-7
Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi öğretim üyelerinin farklı disiplinlere ait çalışmalarının yer aldığı Doğuş'ta Sanat-7 sergisi, 7 Aralık 2010 tarihine kadar görülebilir. Güzel sanatların tüm dallarını temsil eden çalışmalardan oluşan sergide, 38 sanatçının eserleri sanatseverlerin beğenisine sunuluyor. Ziyaretçiler; mimari tasarımlardan seramiğe, camdan resime, gravür baskıdan fotoğrafa, heykelden enstalasyona kadar pek çok eseri görme fırsatı yakalıyor.

- Boğaziçi Yalıları Rölyef Sergisi
Sanatçı Nezih Gündoğan; on karma sergiden sonra üçüncü kişisel sergisinde, özel tekniklerle geliştirdiği rölyeflerini Boğaziçi Yalıları adı altında 23ndash;30 Kasım tarihleri arasında Caddebostan Kültür Merkezi 3. Kat Fuaye alanında sanatseverlerin beğenisine sunuluyor.
www.ckm.gen.tr

-Gerçeğin ve Hayalin İstanbul'u
Ürün Sanat Galerisi'nde, Gerçeğin ve Hayalin İstanbul'undan Görsel lsquo;Ürün'ler adlı karma sergi 24 Kasım-30 Aralık 2010 tarihleri arasında izlenebilir.
0216 363 12 80

-Aynur Küçükyalçın Resim Sergisi
Aynur Küçükyalçın 'ın Osmanlı Bahçesinde Japon Çiçekleri başlıklı resim sergisi, 2010 Türkiye'de Japon Yılı etkinlikleri kapsamında Tolga Eti Sanatevi'nde 23 Ekimndash;27 Kasım 2010 tarihleri arasında yer alıyor. Ressam, bu sergisinde, Asya'nın iki ucunda yer alan Türkiye ve Japonya'nın, birbirinden kilometrelerce uzak iki ülke olmasına karşın, resim anlayışları arasındaki ilginç benzerlikleri de gözler önüne seriyor.
www.tolgaetigaleri.com

SÖYLEŞİ

-Anılar ve Müzik
Şair-Yazar Tekin Gönenç ve klasik kemençe icracısı ve Şef Sertaç Tezeren'in konuk olacağı programda, sanatçıların özel yaşamından kesitler, Türk Müziğinden ve Şair Tekin Gönenç'in şiirlerinden örnekler yer alacak. Anılar ve Müzik etkinliği 29 Kasım Pazartesi saat 20.00'de Caddebostan Kültür Merkezi'nde.
www.ckm.gen.tr

-Zeki Sarıhan ile Söyleşi
Zeki Sarıhan Türk Kurtuluş Savaşı'nın Karakteri konulu söyleşisiyle, Tarihçi Kitabevi'nde okurlarıyla buluşuyor. 27 Kasım Cumartesi günü gerçekleştirilecek söyleşi saat 15.00'te başlıyor.
www.tarihcikitabevi.com

ATÖLYE

-Latin Dansları Atölyesi
Öteki Kültür Sanat'ta Latin Dansları Atölyesi her çarşamba 19.00ndash;20.00 arası devam ediyor. Eğitmenler Mairelis Hernandez ve Huriye Yapıcı her hafta Latin danslarından örnekler sunuyor. Her hafta cuma akşamları da Küba Grubu'nun gösterisi yine Öteki'de!
Tel: 0216 336 23 08

ANMA

-Ekrem Zeki Ün Anma Günü
Keman sanatçısı ve orkestra şefi Ekrem Zeki Ün'ün 100. doğum yıldönümü nedeniyle 27 Kasım Cumartesi günü saat 18.30'da Caddebostan Kültür Merkezi'nde bir anma gecesi düzenlenecek. Müzik yazarı Ersin Antep'in düzenlediği geceye Selahattin Evcil, Hikmet Günsel, Evin İlyasoğlu, Çiğdem İyicil, Cem Küçümen, Nevin Ür Or ve Verda Ün konuşmacı olarak katılacak. Daha sonra Cihat Aşkın (Keman), Çiğdem İyicil (Keman), Mehru Ensari (Piyano) ve İstanbul Gitar Üçlüsü bir dinleti sunacak.
www.ckm.gen.tr

ÇOCUK

-Pamuk Prenses ve 7 Cüceler
Tiyatro Alkış, birbirinden eğlenceli çocuk oyunlarıyla Ekim ayı boyunca Kadıköy Belediyesi Halis Kurtça Kültür Merkezi'nin sahnesine konuk oluyor. Grimm kardeşlerin en bilinen eserlerinden biri olan Pamuk Prenses ve 7 Cüceler, 18 yy.da yazılmasının vermiş olduğu pedagojik hatalardan ayıklanarak Oktay Şenol yorumuyla günümüze uyarlandı. Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler'i, Tiyatro Alkış farkıyla izlemek istiyorsanız 27 Kasım Cumartesi ve 28 Kasım Pazar günü 13.00'te Barış Manço Kültür Merkezi'nde bulunmayı unutmayın!
www.hkkm.gen.tr


-Kukla Şov
3ndash;12 yaş grubu çocuklar için hazırlanmış kukla oyunu velilerin de sıkılmadan izleyebilecekleri, anne ve babaların çocukları ile birlikte keyif alacakları bir oyun.
Oyun içinde çocukları sıkmadan sağlık-hijyen-beslenme ve dikkat üzerine bilgilendirmeler de yapılıyor. Blacklight kukla tiyatrodan örneklerin sunulduğu oyunda sahne önü Kuklacı Amca ve Palyaço interaktif performanslar sunuyor. Kukla Şov 28 Kasım Pazar günü saat 12.00'de Halis Kurtça Kültür Merkezi'de.
www.hkkm.gen.tr


SİRK

-Medrano Sirki
Dünyaca ünlü Medrano Sirki İstanbullular'la buluşmaya devam ediyor. 1873 yılında Casartelli Ailesi'nin kurduğu Medrano Sirki, yaratıcılık, estetik ve aile eğlencesi değerleriyle sirk dünyasına örnek olan İtalyan sirk anlayışının köklü temsilcilerinden biri. Gösteri sanatlarına katkıları nedeniyle bu konuda otorite olan İtalyan Ulusal Eğlence Federasyonu tarafından altın madalyayla onurlandırılan Medrano Sirki, Avrupa'nın birçok ülkesini dolaşarak, her yaştan yüzbinlerce izleyicisine Bengal Kaplanları, İspanyol Gösteri Atları, Sevimli Köpekler, Yetenekli Papağanlar, Motor Show, Robin Hood Show, Jonklör, İkili Trapez, Tranbolin, Denge Gösterisi ve Komik Palyaçolar'ın gösterileriyle 2 saat süren unutulmaz bir eğlence sunuyor. Çocuklarınız ile keyifli vakit geçirmek, müzik, ışık ve eşsiz yeteneklerin benzersiz gösterileriyle unutulmaz bir deneyim yaşamak istiyorsanız dünyanın en eğlenceli sirk gösterisini, Medrano'yu kaçırmayın! Medrano Sirki, 28 Kasım'a kadar pazartesi günleri hariç her gün İçerenköy Carefour AVM yanındaki çadırda sizi bekliyor.

KADIKÖY DIŞINDAN

-Afro-Cubism Müzik Ziyafeti
Tüm dünyada milyonlar satan ünlü Buena Vista Social Club projesinin asıl çıkış noktası olan ve Kübalı müzisyenlerle birbirinden yetenekli Afrikalı müzisyenleri biraraya getiren Afro-Cubism, World Circuit Plak Şirketi'nden Nick Gold ile planlandığı 1996 yılından tam 14 yıl sonra hayata geçiyor. Aralarında Afrika'ya özgü kora çalgısını tüm dünyaya sevdiren Grammy'li müzisyen Toumani Diabete'den yine Grammy'li Bueno Vista Social Club'ın meşhur şarkısı Chan Chan ile tanınan Kübalı şarkıcı ve gitarist Eliades Ochoa'ya kadar birbirinden yetenekli müzisyenlerin yer aldığı ve Afrika geleneksel müziklerini Küba müzikleriyle buluşturan sıradışı proje Afro-Cubism, hepsi kariyerlerinde başarılara imza atmış müzisyenleri birarada dinleme fırsatı veriyor. Afro-Cubism Türkiye'de ilk kez 27 Kasım Cumartesi saat 20.00'de Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda gerçekleştirilecek.
0216 556 98 00


ARŞİV