KADIKÖY’DEN TİYATRO -Binali İle Temir Binali ile

KADIKÖY'DEN TİYATRO -Binali İle Temir Binali ile Temir, insanlardan uzak bir dağda yaşanan hesaplaşmanın hikâyesi. Çoban Temir'in ormanda yaralı olarak bulduğu namlı bir eşkıya olan Binali, yaralı haliyle...

16 Aralık 2016 - 13:17

KADIKÖY'DEN

TİYATRO

-Binali İle Temir
Binali ile Temir, insanlardan uzak bir dağda yaşanan hesaplaşmanın hikâyesi. Çoban Temir'in ormanda yaralı olarak bulduğu namlı bir eşkıya olan Binali, yaralı haliyle kendine yardım eden Temir'e buyruk vermeye kalkışır. Ancak bu tavır buyruk almayı bilmeyen Temir'in hiddetiyle karşılanır. Ne namlı bir eşkıya olmasının ne de gücün korkusunu taşımayan Temir, Binali'ye karşı bir cengi başlatır. İyileşmeyi bekleyen Binali'nin de cenk sırası gelecektir. Silahları erkeklik, cesaret, güç ya da sevgi olan cenk i kazananı aslında ruhu en az yaralı olanın gücü belirleyecektir. Murathan Mungan'ın yazdığı, Yıldırım Fikret Urağ'ın uyarlayıp yönettiği oyunda; Haldun Ergüvenç, Yıldırım Fikret Urağ, Gün Koper, Uskan Çelebi rol alıyor. Oyun, 12-16 Ocak 2011 tarihleri arasında Kadıköy Haldun Taner Sahnesi'nde seyirciyle buluşacak.
Tel: 0216 349 04 63

-Kim Bu Adam?
Mr. ve Mrs. Belier dairelerinde yemek yerken telefon çalar oysaki telefona abone değildirler. Arayan Mr. Schmitt'i sormaktadır. Peki, kimdir bu Mr. Schmitt? Sebastieacute;n Thierry'nin yazdığı ve Levent Öktem'in yönettiği oyunu, usta oyuncu Can Gürzap'ın kurduğu Tiyatro Diyalog sahneliyor. Oyunu 7 Ocak Cuma akşamı saat 20.30'da Kadıköy Belediyesi Kozyatağı Kültür Merkezi'nde izleyebilirsiniz.
www.tiyatrodialog.com

-Hamxlet
Usta tiyatrocu Zafer Diper, Bizim Tiyatro'nun 30. yılı şerefine Hamlet'i farklı bir yorumla sahneliyor. Shakespeare'in 400 yıl önce bir krallıkta geçen Hamlet oyunu bu sefer Hamxlet adındaki çok uluslu bir şirkette geçiyor ve intikam hırsının yanı sıra iktidar hırsını anlatıyor. Yönetmenliğini Zafer Diper'in yaptığı oyunda Memetcan Diper, Savaş Özdural, Elif İskender, Ece Erişti, Ali İhsan Bozdemir, Beril Senvarol, Berna Küçükoğlu, Cengiz Güleryüz, Özgür Sağlık, Sezgin Cengiz, Turgay Atalay ve Zafer Diper oynuyor. Hamxlet, 7 ve 8 Ocak günlerinde Kadıköy Belediyesi Barış Manço Kültür Merkezi ve 12 Ocak Çarşamba günü saat 20.30'da Kadıköy Belediyesi Kozyatağı Kültür Merkezi'nde.
www.bmkm.gen.tr

-Kanlı Nigar
Osmanlı döneminde İstanbul'da randevuevi işleten Cihanyandı Kanlı Nigar'ın, kendini yola düşürenlerden aldığı intikamın öyküsü anlatılıyor oyunda. Oyuncu Akademi Cast Ajans'ın sahneye koyduğu Kanlı Nigar 8 Ocak Cumartesi günü saat 20.00'de Kadıköy Belediyesi Halis Kurtça Kültür Merkezi'nde izlenebilir.
www.hkkm.gen.tr

-Kadınlar Savaşı
Komşu ülke ile yapılan savaşta her iki ülkenin de erkekleri birer birer ölmektedir. Lysistrata savaşa son vermek için iki ülkenin kadınlarını örgütler. Şehrin hazinesinin bulunduğu kale, kadınlar tarafından ele geçirilir. Bu, yıllarca erkekler tarafından bastırılmış, söz hakkı verilmemiş kadınların ayaklanmasıdır.
Özgün müzikler ve dansları ile seyircinin beğenisine sunulan bu eğlenceli klasiği kaçırmayın! Tiyatro Açıkça'nın sahnelediği Kadınlar Savaşı 8 Ocak Cumartesi günü saat 15.30'da Kadıköy Belediyesi Barış Manço Kültür Merkezi'nde.
www.bmkm.gen.tr

-Basit Bir Ev Kazası
Oyunda Günay Karacaoğlu'nun canlandırdığı Songül karakteri, her kadının günlük yaşamında zaman zaman aklından geçenlere, düşlerine, isteklerine dair dile getiremediklerini cesurca dile getiriyor. Kadınların, aşka, evliliğe, aile kavramına ve genel olarak hayata bakışına bir ayna tutuyor. Bunu yaparken kimi zaman güldürüyor, kimi zaman hüzünlendiriyor. Günay Karacaoğlu, Basit Bir Ev Kazası oyununda kara mizah öğelerini kullanarak eğlenceli bir dille kadınların dünyasını hem kadınlara hem de erkeklere anlatıyor.
Oyun 8 Ocak Cumartesi günü saat 20.30'da Kadıköy Belediyesi Kozyatağı Kültür Merkezi'nde sahneleniyor.
www.kkm.gen.tr

-Sıfır Derecede Aşk
Çok uzaklarda, karlarla kaplı soğuk bir kış gecesinde, hayalle gerçek arasında küçük bir kasaba... Yıldızlı gökyüzünde kuzey ışıkları uçuşurken, bu şirin kasabanın sakinleri kendilerini umulmadık ve çoğunlukla eğlendirici yollardan aşkın içine ya da dışına düşmüş bulurlar. Dokuz farklı öykünün anlatıldığı Sıfır Derecede Aşk ta, egolar yaralanır; kalpler kırılır. Yine de bu tatlı kış gecesi rüyasında, yaralar iyileşecek, kalpler onarılacaktır; hemen hemen. Tiyatro Fora'nın sahnelediği Sıfır Derecede Aşk 9 Ocak Pazar günü saat 16.00'da Kadıköy Belediyesi Barış Manço Kültür Merkezi'nde izlenebilir. Oyunun galası 11 Ocak Salı günü saat 20.30'da yapılacak.
www.bmkm.gen.tr

-Alevli Günler
İstanbul Halk Tiyatrosu'nun beğenilen oyunu Alevli Günler Kadıköylü tiyatroseverlerle buluşmaya devam ediyor. Komedi türündeki oyunu Irmak Bahçeci yazdı, Yıldıray Şahinler yönetti. Alevli Günler , Cem Davran, Erkan Can, Levent Üzümcü, Bahtiyar Engin ve Tuğçe Kıltaç'ı bir araya getiriyor. Oyunda, Cem Davran, öldükten sonra yakılmayı vasiyet eden bir şaman profesörü canlandırırken, Erkan Can da pek çok farklı rolle karşımıza çıkıyor. Hala izlemediyseniz Alevli Günler, 8 Ocak Cumartesi saat 20.30'da Kadıköy Belediyesi Caddebostan Kültür Merkezi'nde.
www.istanbulhalktiyatrosu.com

-Şeytan Da Bi Melek
Ön oyununu Alper Günay'ın kaleme aldığı dramatik eser; aslında olayların iki tarafının olduğunu ve her iki tarafın da bazen kendi içinde haklı olabileceğini anlatıyor. Güney Saraçoğlu'nun kaleme aldığı ve Gökhan Yıldırım'ın sesiyle katıldığı oyunun ışık ve ses rejisini Süreyya Karaduman yapıyor. Kadıköy Belediyesi Tiyatro Gönüllüleri'nin Pazartesi Oyunları kapsamında sahneleyeceği Şeytan Da Bi Melek 10 Ocak Pazartesi günü saat 20.00'de Barış Manço Kültür Merkezi'nde görülebilir.
www.bmkm.gen.tr

-Vanya Dayı
Anton Çehov'un yazdığı, Nesrin Kazankaya'nın çevirip yönettiği Vanya Dayı da; Levend Öktem, Selçuk Yöntem, Can Kolukısa, Nesrin Kazankaya, Linda Çandır, Aysan Sümercan, İlker Yiğen, Zeynep Özden, Volkan Aktan, Ömer İvedi, Oğuz Turgutgenç ve Evrim Artut rol alıyor.1904 yılında, Rusya'nın bir köyünde, birarada yaşamak zorunda kalan bir grup insan, yaşamı sorgulamaktadır. Küçük çekişmeler, bireysel çıkarlar ve umutsuz aşklar içinde yaşamlarını boşa harcayan bu insanlar, kayıp geçmişleri için birbirlerini suçlamaktadır. Köy yaşamına mahkucirc;m, eylemsizlik ve tembellikle kuşatılmış, geçmişlerine sıkışan Çehov'un figürleri, geleceklerine yönelik umutsuz bir bekleyiş içindedir. Bu durum geçiş dönemi Rusya'sının sancılı yıllarının da bir izdüşümüdür.
Bir klasik olan Vanya Dayı'yı Tiyatro Pera'nın yorumuyla izlemek istiyorsanız, 11 Ocak Salı günü saat 20.30'da Kadıköy Belediyesi Caddebostan Kültür Merkezi'ndeki oyunu kaçırmayın!
www.ckm.gen.tr

-Annem Yokken Çok Güleriz
Edinburgh Fringe Festivali'nde ödül alan, dünyanın birçok yerinde sahnelenen Annem Yokken Çok Güleriz; yaşamın köşeye sıkıştırdığı, dar gelirli bireylerin bakışından yitirilen aile, baba-oğul ilişkileri üzerine bir komedi. Enda Walsh'ın yazdığı oyunu Mehmet Ergen Türkçe'ye kazandırdı. Tiyatro Gerçek'in, Mehmet Birkiye'nin yönetmenliğinde sahneye taşıdığı oyunda Hakan Gerçek, Bülent Şakrak, İlker Ayrık ve Makbule Akbaş oynuyor. Annem Yokken Çok Güleriz, 11 Ocak Salı günü saat 20.30'da Kadıköy Belediyesi Kozyatağı Kültür Merkezi'nde izleyiciyle buluşacak.
www.kkm.gen.tr

-Pir Sultan Abdal
Sadri Alışık Tiyatrosu yeni sezonu, Erol Toy tarafından kaleme alınan ve dönemin haksızlıklarına baş kaldırdığı için asılan halk ozanını anlatan oyunları Pir Sultan Abdal ile açtı. Aralık ayı başından beri çeşitli sahnelerde izleyiciyle buluşan oyun, 12 Ocak Çarşamba günü saat 20.30'da Kadıköy Belediyesi Caddebostan Kültür Merkezi Büyük Salon'da Kadıköylü seyircilerle bir kez daha buluşacak.
30 kişilik kalabalık bir kadroyla sahnelenen oyunu Prof. Dr. Nurhan Karadağ yönetiyor. Pir Sultan Abdal'ın müzikleri Nedim Yıldız, koreografisi Ziver Armağan Açıl tarafından yapıldı. Kostümleri ünlü modacı Faruk Saraç ile Gamze Kuş hazırladı.
Oyunda, Pir Sultan Abdal'ı Cem Özer, Ballıhan'ı ise Melike Öcalan canlandırıyor. Müzisyen Sadık Gürbüz'ün anlatıcı-ozan olarak görev aldığı oyunda Mehmet Çepiç, Yusuf Atala, Yıldırım Gücük, Ayhan Anıl, Fuat Onan, Ergün Demir, Tuncer Yenice, Barış Koçak, Merve Erdoğan, Derviş Tezcan, H.Şener Vurkaya gibi isimlerin yanı sıra SAKM dansçıları da rol alıyor.
www.ckm.gen.tr

-Leyla'nın Evi
Zülfü Livaneli'nin aynı adlı, 60 baskı yapmış, sevilen romanından uyarlanan ve Nedim Saban'ın yönettiği, Leyla'nın Evi adlı oyunda Celile Toyon, Ayça Varlıer, Volkan Severcan gibi usta oyuncular başrolü paylaşıyor. Müzikli oyunun dekor tasarımına Nurullah Tuncer, müziklerine Livaneli imza atıyor. Oyunda evi elinden alınan Leyla'nın şahsında Osmanlı'dan günümüze İstanbul'un dönüşümü, göçmenlik, mülkiyet hakları, kuşak ve kültür çatışmaları, birbirini hiç tanımayan üç ayrı karakterin yaşamlarının kesişmesi üzerinden anlatılıyor. Oyun, 13 Ocak Perşembe günü saat 20.30'da Kozyatağı Kültür Merkezi Gönül Ülkü - Gazanfer Özcan Sahnesi'nde.
www.kkm.gen.tr

OPERA

-Don Pasquale
Ünlü İtalyan opera bestecisi Gaetano Donizetti'nin; Opera Buffa- Gülünçlü Opera tarzının en yetkin örneklerinden biri sayılan Don Pasquale , ilerlemiş yaşına rağmen çapkınlıktan vazgeçmeyip yetmişinden sonra eş aramaya kalkan geçkin müzmin bekâr Don Pasquale ile onu zekâsıyla alt eden genç ve güzel Norina`nın komik öyküsünü konu ediyor.
Geçtiğimiz hafta 50. yılını kutlayan İstanbul Devlet Opera ve Balesi yeni yılda Don Pasquale operasını izleyiciyle buluşturuyor. 3 perde ve 2 saat 30 dakika süren bu komedi öğeleriyle süslü opera eserini 8 Ocak Cumartesi günü saat 16.00'da Kadıköy Belediyesi Süreyya Operası'nda izleyebilirsiniz.
www.sureyyaoperasi.org

BALE

-Otello
İstanbul Devlet Opera ve Balesi, W. Shakespeare'in defalarca sahneye konan oyunu Otello'yu bale gösterisi olarak sahneliyor. Otello başarılı bir komutandır. Karısı Desdemona ile büyük bir aşk yaşamaktadırlar. Ancak eski yaveri Iago kendisine büyük bir düşmanlık beslemektedir. Çünkü kendisini azledip yerine Cassio'yu seçmiştir. Roderigo ise Desdemona'ya umutsuz bir aşk duymaktadır. Hain Iago, yanına Roderigo'yu da alarak Cassio'yu gözden düşürecek korkunç bir plan kurar. Bunda da başarıya ulaşır. Öfkelenen Otello Cassio'nun rütbesini söker ve Iago'yu yeniden yaveri yapar. İstediğini elde eden Iago planının ikinci aşamasına geçer. Bu kez hedefi Otello'yu mahvetmektir.
Otello balesi, 7 Ocak Cuma günü saat 20.00'de Kadıköy Belediyesi Süreyya Operası'nda seyirciyle buluşacak.
www.sureyyaoperasi.org

-Don Kişot
Miguel de Cervantes'in aynı ismi taşıyan romanından bale sahnesine taşınan Don Kişot, Mehmet Balkan'ın koreografisi ve İstanbul Devlet Opera ve Balesi sanatçılarının yorumuyla bu sezonda da seyirciyle buluşuyor. Eserin müzik düzenlemesi Andrea Barlog, dekoru Tayfun Çebi, kostümü Serdar Başbuğ, ışık düzenlemesi ise Taner Aydın'ın imzasını taşıyor. Lale Balkan ve Deniz O. Yamanus tarafından sahneye konulan eserin kordo bale şef yardımcılığını Semra Şatıroğlu üstleniyor. Ludwig Minkus'un bestesiyle Marius Petipa tarafından ilk kez 1869 yılında Moskova'da sahnelenen eser, hayalindeki sevgili Dulcinea'yı bulmak üzere yola çıkan Don Kişot'un, Sevilla'da yaşayan birbirine aşık iki genç Kitri ve Basil'in kavuşması için atıldığı maceraları konu alıyor.
Don Kişot balesi, 13 Ocak Perşembe saat 20.00'de ve 15 Ocak Cumartesi saat 16.00'da Kadıköy Belediyesi Süreyya Operası'nda izlenebilir.
www.sureyyaoperasi.org

KONSER

-Cem Adrian
Piyasaya çıkardığı yeni albümü Kayıp Çocuk Masalları yoğun ilgi gören Cem Adrian; 10 Ocak Pazartesi akşamı saat 20.30'da Kadıköy Halk Eğitim Merkezi'nde şarkılarını hayranları için seslendirecek. Cem Adrian konserlerinde, Ben Bu Şarkıyı Sana Yazdım , Aşk Bu Gece Şehri Terk Etti , Essentials/Seçkiler ve Emir adlı dört albümünün yanı sıra yeni albümü Kayıp Çocuk Masalları ndan parçalara da yer verecek. Konserlerin biletleri Biletix'ten temin edilebilir.
www.biletix.com

-Gitarcafe'de Ocak Şenliği
Kadıköylü Gitarcafe, müziğin farklı türlerini ve farklı ülkelerden müzisyenleri kapsayan şenlik tadında bir programla 2011'e adım atıyor. Ocak ayında Anadolu'nun sesine ayrılan konserlerden ilkinde, kendine has tarzıyla adını duyuran bağlama ve ses sanatçısı Erdem Şimşek ve Ketencoğlu'nun Kadın Sesleri ve Balkan Yolculuğu çalışmalarından da tanıdığımız ses sanatçısı Selda Koçak Uzuntaş yer alıyor. İkilinin konseri 7 Ocak Cuma günü saat 21.00'de başlıyor. İlk albümünün kayıtlarını yeni tamamlayan Mabel Matiz, uzun süredir internet üzerinden yayınladığı şarkılarını, İstanbul'daki ilk resmi performansında 8 Ocak Cumartesi akşamı Gitarcafe'de sevenleriyle paylaşıyor. Ayşenur Kolivar'ın evsahipliğindeki Karadeniz sahnesinde ise bu ay, Trabzon müziğinden seçkin bir repertuvar sunacak olan genç kemençe üstadlarından Tahsin Terzi ve Çaykaralı müzisyen Cengiz Selimoğlu var. Karadeniz Sahnesi ise 12 Ocak Çarşamba günü saat 21.00'de!
www.gitarcafe.com

-Kalbimizi Isıtan Melodiler
Kalbimizi Isıtan Melodiler'de opera ve orkestra sanatçıları biraraya geliyorlar. Görsellerle destekli, teatral metnin üzerine oturtulan konserde aşkın çeşitlerini başta konserlerin mimari Niyazi Ölmez olmak üzere, birbirinden yetenekli opera sanatçılarından geniş bir müzik yelpazesi içinde dinleyeceksiniz.
Kalbimizi Isıtan Melodiler konseri, 9 Ocak Pazar günü saat 16.00'da Kadıköy Belediyesi Kozyatağı Kültür Merkezi'nde.
www.kkm.gen.tr

-Taylan Erler Jazz Quartet
Trompet, davul, basgitar, piyano ve jazz gitardan oluşan klasik caz grubu Taylan Erler Jazz Quartet, klasik caz yanında Dixieland ve New Orleans tarzının en iyi örneklerini bu konserlerinde sergileyecek. Caddebostan Kültür Merkezi'ndeki konser 12 Ocak Çarşamba günü saat 20.30'da başlıyor!
www.ckm.gen.tr

SERGİ

-Sema Ilgaz Temel Yolculuk Resim Sergisi
Yolculuk, amaçlanan yere varmak için katedilen yol olarak tanımlanabilirken bazen yolculuğun kendisi varılacak yerden daha önemli olabilir. Nesnel anlamının dışında Sema Ilgaz Temel'in resimleri bilinçaltı dünyasına şiirsel ve düşsel atmosferlere ve kendi içine yapılan yolculuğu tanımlıyor. Sema Ilgaz Temel'in özgün baskı resim sergisi Yolculuk , 5 Ocak'ta Kadıköy Belediyesi CKM'de açılıyor. Sergi 5 Şubat tarihine kadar görülebilir.
www.ckm.gen.tr

-Karma Takı Sergisi
Ürün Sanat Galerisi yeni yılı gümüşün ve taşın şekillendirdiği bir karma takı sergisiyle karşılıyor. Sergide Gamze Taner, Leyla Çelik, Leyla Tekbulut ve Necla Soyaslan'ın eserleri sergileniyor. 25 Aralık'ta açılan sergi 15 Ocak'a kadar görülebilir.
www.urunart.com

-Bedri Rahmi ve Öğrencileri
Sanatçılığının yanı sıra hocalığıyla da öğrencilerinin gönünde taht kurmuş olan Bedri Rahmi Eyüboğlu'nun 100. yaşı, atölyesinden yetişen 12 değerli sanatçı ile birlikte, bir sergiyle kutlanıyor. Ürün Sanat Galerisi'nde açılacak Bedri Rahmi ve Öğrencileri adlı resim sergisi, 5 Ocak-5 Şubat tarihleri arasında izlenebilir.Tel: 0216 3631280

- Ottomans Group Sergisi
Kadıköy Antikacılar Sokağı'ndaki SAH Galeri'de açılan Fikret Öztürk'ün Ottomans Group sergisi 15 Ocak'a kadar görülebilir.
Tel: 0216 346 12 13

-Mustafa Pilevneli Resim Sergisi
Kızıltoprak Sanat Galerisi'nde 18 Aralıkndash;15 Ocak tarihleri arasında yağlıboya, suluboya resimleri ve seramik tabaklarıyla usta sanatçı Mustafa Pilevneli sergisi yer alıyor.
www.kiziltopraksanatgalerisi.net

- İstanbul Sergisi
Tolga Eti Sanatevi, 2010 Avrupa Kültür Başkenti seçilen İstanbul'a gönül borcunu bir sergiyle göstermek istedi ve sanatçılar Zeycan Alkış, Şadan Bezeyiş, Faruk Cimok, Gültekin Çizgen, Hüseyin Cahit Derman, Bayram Gümüş, Muhsin Kut, Fatih Mika, Mustafa Pilevneli, Nilgün Günsür ve Ebru Susamcıoğlu'nun resim, porselen ve cam eserlerinden oluşan İstanbul sergisine imza attı. Söylenceler kentine adanmış olan sergi, 18 Aralık 2010- 29 Ocak 2011 tarihleri arasında Tolga Eti Sanatevi'nde görülebilir.
www.tolgaetigaleri.com

PANEL

-Çevre Paneli
Kadıköy Çağdaş Yaşam Derneği Çevre Komisyonu tarafından Kadıköy Belediyesi Barış Manço Kültür Merkezi tarafından bir Çevre Paneli düzenlenecek. Panel, 12 Ocak Çarşamba günü saat 14.00'te başlıyor.
www.bmkm.gen.tr

SÖYLEŞİ

-Orhan Karaveli İle Söyleşi
Özgür kalmak için her şeyden fedakârlık eden aydın Sakallı Celal'in yaşamından Nâzım Hikmet'le ilgili gerçeklere uzanan kitaplar arasında bir turhellip; Araştırmacı, yazar, gazeteci Orhan Karaveli, Tarihçi Kitabevi'ne konuk oluyor, konuklarını tarihte bir yolculuğa çıkarıyor. Orhan Karaveli söyleşisi 8 Ocak Cumartesi günü saat 15.00'te Moda'daki Tarihçi Kitabevi'nde.
www.tarihcikitabevi.com

ANMA

-Mutlu Yıllar Elvis
Elvis Turk Fan Club üyeleri Amerikalı ünlü rock yıldızı Elvis Presley'in doğum gününü Caddebostan Büyük Kulüp'te kutluyor. Yrd. Doç Dr. Bülent Halvaşi ve Mert Ulu'nun katılacağı etkinlik, 9 Ocak Pazar günü saat 20.30'da başlayacak.

ÇOCUK

-Kırmızı Başlıklı Kız
Hepimizin bildiği güzel bir masal bu defa ipli kuklalar ve değişik bir yorumla sahneleniyor. Özel bir dekor içinde kuklalarla hayat bulan bu masal çocukları eğlendirirken onlara iyiliği, doğruyu, güzeli öğretiyor. Tomurcuk Çocuk Tiyatrosu'nun sahneye koyduğu oyunda kuklaları Gül-Ertaç Özden çifti oynatıyor. Kırmızı Başlıklı Kız, 8 Ocak Cumartesi saat 13.00 ve 15.00'te Kadıköy Belediyesi Caddebostan Kültür Merkezi A Salonu'nda izlenebilir. Tomurcuk Çocuk Tiyatrosu 9 Ocak Pazar günü ise yine aynı saatlerde kukla tiyatrosuyla çocuklara, sağlık, hijyen, beslenme ve dikkat eğitimi verecek.
www.ckm.gen.tr

-Külkedisi Sinderella
Kabağın saray arabasına dönüştüğü fantastik öyküsü, orijinal dönem kostümleri ve büyüleyici danslarıyla çocuk büyük herkesi büyülüyor Sinderella. Tiyatro Mie'nin sahneye koyduğu Külkedisi Sinderella oynu 8 Ocak Cumartesi günü saat 15.00'te Kadıköy Belediyesi Halis Kurtça Kültür Merkezi'nde çocuklarla buluşacak.
www.hkkm.gen.tr


ARŞİV