KADIKÖY’DEN TİYATRO   Benimle Delirir Misin? Kim

KADIKÖY'DEN TİYATRO Benimle Delirir Misin? Kim bilir belki de aşk eski bir yalandı, bütün suç da Âdem ile Havva'daydı. Ya da en baştan bize aşkı çok yanlış anlatmışlardı. Bir evlilik...

16 Aralık 2016 - 13:17

KADIKÖY'DEN

TİYATRO

Benimle Delirir Misin?
Kim bilir belki de aşk eski bir yalandı, bütün suç da Âdem ile Havva'daydı. Ya da en baştan bize aşkı çok yanlış anlatmışlardı. Bir evlilik ve aşk aranjmanı... Evlilik yeminleri, güzel aşk sözcükleri ile başlayan, evlilik seremonisinden delilik rapsodisine uzanan trajikomik bir süreç. Karga Yapım Tiyatrosu'nun Benimle Delirir misin? adlı yeni komedi oyunu 28 Ekim Cuma günü saat 20.30'da Kadıköy Belediyesi Kozyatağı Kültür Merkezi'nde sahnelenecek.




Basit Bir Ev Kazası
İki sezondur büyük bir ilgiyle izlenen oyunda Günay Karacaoğlu'nun canlandırdığı Songül karakteri her kadının günlük yaşamında zaman zaman aklından geçenlere, düşlerine, isteklerine dair dile getiremediklerini cesurca dile getiriyor. Kadınların, aşka, evliliğe, aile kavramına ve genel olarak hayata bakışına bir ayna tutuyor. Bunu yaparken kimi zaman güldürüyor, kimi zaman hüzünlendiriyor. Basit Bir Ev Kazası , 30 Ekim Pazar günü saat 18.00'de Kozyatağı Kültür Merkezi'nde.




KONSER

Cumhuriyet Konseri
Sanat Yönetmenliğini Aylin Şengün Taşçı'nın yaptığı İstanbul Devlet Türk Müziği Topluluğu, Kozyatağı Kültür Merkezi'nde verecekleri konserle Cumhuriyet Bayramı'nı kutluyor. Konserde Cumhuriyet dönemi bestecilerinin eserlerine ve marşlara yer
Verilecek. Ücretsiz etkinlik, 31 Ekim Pazartesi günü saat 20.00'de başlayacak.




Tuluyhan Uğurlu Konseri
Piyanist ve besteci Tuluyhan Uğurlu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında, Kadıköy Tepe Nautilus Alışveriş Merkezi'nde bir konser verecek. Uğurlu'nun Kurtuluş Savaşı ve Atatürk devrimlerini anlatacağı konserinde görüntüler müzikle eşzamanlı olarak kullanılacak. Ücretsiz konser, bayram günü saat 16.00-17.00 arasında.

Meral Güneyman Piyano Konseri
Meral Güneyman, Amerika Birleşik Devletleri'nde yaşayan, Avrupa'da konserler veren bir piyano ustası. Atlantik'i geçip gelerek gerçekleştireceği Süreyya Operası Konseri'nde de oldukça renkli bir programla dinleyicilerin karşısına çıkıyor. Konser 31 Ekim Pazartesi 20.00'de!





FOTOĞRAF

Bir Yabancının Gözünden Türkiye Panoraması
PhotoWorld Fotoğraf Merkezi, Salı etkinlikleri kapsamında 1 Kasım Salı akşamı Avustralyalı gezgin fotoğrafçı Kim Hewett'in Türkiye'den Görüntüler adlı fotoğraf gösterisine evsahipliği yapıyor. Yaklaşık olarak 15 yıldır Türkiye'de yaşayan Kim Hewett doğusundan batısına ülkenin her yerini karış karış gezerek kaybolan değerleri fotoğraflıyor. Eşi Lisa Morrow'la birlikte Türkiye'ye yerleşen Hewett, Fotoğraflarımda, eğer korumayı başaramazsak kaybedeceğimiz insanlığı göstermeyi istedim diyor. 1 Kasım Salı akşamı 19.30'da gerçekleşecek Türkiye'den Görüntüler fotoğraf gösterisi ve söyleşisine tüm fotoğrafseverler davetli.
Tel: 0216 418 19 76 - 0216 418 01 74

SERGİ

Bedri Rahmi Eyüboğlu 100. Yıl Sergisi
Bedri Rahmi Eyüboğlu'nun 100. yaşı nedeniyle Kadıköy Belediyesi Caddebostan Kültür Merkezi'nde 4 Ekim'de açılan sergiyi görmek için son şans! 4 Kasım'da sona erecek sergide usta ressam-şairin daha önce sergilenmemiş eserlerini görmek için acele edin.




Aslıhan Kaplan Bayrak Resim Sergisi
Aslıhan Kaplan Bayrak'ın resim sergisi, 29 Ekim Cumartesi saat 17.00'de Caddebostan Düş Yolcusu Sanat Durağı'nda açılıyor. Sergi 17 Kasım'a kadar görülebilir.
www.dusyolcususanatdurağı.com

Doğa Temalı Resim Sergisi
Ayla Can ve Mehmet Salper doğa temalı suluboya ve yağlı boya çalışmalarından oluşan eserlerini 18- 31 Ekim tarihleri arasında Kozyatağı Kültür Merkezi Gönül Ülkü ve Gazanfer
Özcan Salonunda izleyicilerinin beğenisine sunuyorlar.




KADIKÖY DIŞINDAN

SERGİ

Anadolu Sanatçılar Derneği Geleneksel Sergisi
2002 yılında kurulan ve bu güne kadar altısı yurt dışında toplam 48 sergi gerçekleştiren Anadolu Sanatçılar Derneği'nin 49. sergisi Kartal'da açılıyor. Sanatta seçkinci tavra mesafeli duran ve isteyen herkesin sanatla ilişki kurabilmesinin mümkün olduğuna inanan sanatçıların eserlerinden oluşan sergi 28 Ekim-8 Kasım tarihleri arasında Kartal'daki dernek binasında görülebilir. Adres: ASD - Cumhuriyet Caddesi Bahar Sokak No: 7-A Kartal ndash; İstanbul
Tel: 0216 517 08 96

DEPREMZEDELERLE DAYANIŞMA ETKİNLİKLERİ

SİNEMA

Behzat Ç. Seni Kalbime Gömdüm
quot;Behzat Ç. Seni Kalbime Gömdümquot; filminin ilk günkü gişe gelirinin Van'daki depremzedelere gideceği açıklandı. Filmin galasında konuşan başrol oyuncusu Erdal Beşikçioğlu Adam Film üzerine düşeni yapacaktır. Gösterimin yapılacağı ilk gün gişe gelirlerinin kendi üzerine düşen payını bağışlayacaktır. Bunlar Van'daki depremde zarar gören ailelere gönderilecek diye konuştu. Behzat Ç., 28 Ekim Cuma günü vizyona giriyor.

TİYATRO

Limonata
Sıfırnoktaiki Tiyarosu Limonata adlı oyunu Van'daki depremzedeler için oynuyor. 29 Ekim Cumartesi saat 17.00'deki gösterimin geliri depremzedelere gönderilecek.
Tel: 0 212 292 32 47 / 05

KONSER

Van İçin Rock Zamanı!
Rock müzisyenleri, Van'daki depremzedelere yardım amacıyla 30 Ekim'de Maçka'daki Küçükçiftlik Park'ta konser verecek. Yüzlerce sanatçı, gönüllü ve kurumun koşulsuz ve ücret almadan katılımıyla gerçekleşecek Van için rock toplu konseri, 30 Ekim Pazar günü Maçka Küçükçiftlik Park'ta yapılacak. Konserde 4x4, Aslı, Aylin Aslım, Aydilge, Ayşe Saran-Murder King, Barlas, Can Bonomo, Cem Köksal, Çilekeş, Demirhan Baylan, Demir Demirkan, Dilemma, Duman, Direc-t, Emre Aydın, Ete Kurttekin, Feridun Düzağaç, Foma, Gece, Gece Yolcuları, Gripin, Haluk Levent, Kurban, Mabel Matiz, Malt, Marsis, Melis Danişmend, Model, Moğollar, Mor ve Ötesi, Multitap, Ogün Sanlısoy, Özge Fışkın, Öztürk, Pamela, Redd, Şebnem Ferah, TNK, Yüksek Sadakat sahne alacak.
Konserin 20 lira olan biletleri, Biletix aracılığıyla satışa sunuldu.




ARŞİV