KADIKÖY’DEN TİYATRO “Erkekçe” bir kapışma… Oyun Atölyesi,

KADIKÖY'DEN TİYATRO Erkekçe bir kapışmahellip; Oyun Atölyesi, Andrzej Saramonowıcz'in yazdığı Testosteron oyununu sergilemeye devam ediyor. Kemal Aydoğan'ın yönettiği Metin Coşkun, Onur Ünsal,...

16 Aralık 2016 - 13:17


KADIKÖY'DEN

TİYATRO

Erkekçe bir kapışmahellip;
Oyun Atölyesi, Andrzej Saramonowıcz'in yazdığı Testosteron oyununu sergilemeye devam ediyor. Kemal Aydoğan'ın yönettiği Metin Coşkun, Onur Ünsal, Emre Karayel, Mert Fırat, Timur Acar, İnan Ulaş Torun ve Tuna Kırlı'nın rol aldığı oyunda, 7 erkeğin cinselliğe, kadına, doğaya erkekçe'' bakışları anlatılıyor. Oyunu 30 Nisan Cumartesi 20.30'da, 1 Mayıs Pazar günü de 16.00'da izleyebilirsiniz.
www.oyunatolyesi.com
Gişe Tel: 0216 345 39 39

Cam
Alışılmadık kurgusuyla tiyatro severlere şaşırtıcı bir deneyim sunan Cam ; kocasından boşanmak üzere olan bir resim öğretmeninin atölyesinde geçiyor. Levent Kazak'ın yazdığı oyunda Dolunay Soysert, Mete Horozoğlu, Deniz Çakır, Bülent Alkış ve Selen Uçer rol alıyor. Oyun, 29 Nisan saat 20.30'da Kadıköy Belediyesi Kozyatağı Kültür Merkezi'nde ve 2 Mayıs Pazartesi saat 20.30'da Kadıköy Belediyesi Caddebostan Kültür Merkezi'nde.
www.ckm.gen.tr
www.kkm.gen.tr

Toros Canavarı
İBB Şehir Tiyatroları'nın yeni oyunu Toros Canavarı hellip; Türk mizahının ve ulusal tiyatromuzun usta ismi Aziz Nesin'in yazdığı Tarık Şerbetçioğlu'nun yönettiği oyunda kurumları yozlaşmış, değerleri altüst olmuş toplum içinde, yaşadığı koşullara karşı çıkamayan çaresiz insanların acı, alaylı halleri, Aziz Nesin'in taşlama üslubuyla sahneye taşınıyor. Aziz Nesin'in deyimiyle izahı olmayan şeylerin mizahının yapıldığı oyunda; Nuri Sayaner isimli mülayim bir memur emeklisi, ailesiyle birlikte monoton bir hayat sürmektedir. Aile bir taraftan geçim sıkıntısıyla diğer taraftan onları apartmandan atmak isteyen ev sahibiyle uğraşmaktadır. Tahliye davasını kazanan Sayaner ailesinin sevinci çok uzun sürmez. 20ndash;30 Nisan tarihleri arasında Kadıköy Haldun Taner Sahnesi'nde oynanacak oyunda Şevket Avşar, Binnur Şerbetçioğlu, Gökhan Eğilmezbaş, Ceylan Çete, Naci Taşdöğen, İskender Bağcılar, Murat Bavli, Rahmi Elhan, İbrahim Şirin, Tarık Şerbetçioğlu, Funda Köseoğlu, Berna O. Demirer, Abdullah Topal, Tuğçe Açıkgöz rol alıyor.
Tel: 0216 349 04 63

Suç Ortağı
Janet Taylor, kocası Derek'i sevgilisi Jon'la birlikte öldürmeyi planlamaktadır. Jon, aynı zamanda Derek'in iş ortağıdır ve Melinda'yla evlidir. Planladıkları cinayetin provasını yaparlarken ummadıkları bir sürprizle karşılaşırlar. Peki, gerçekten bir cinayet işlemeyi mi planlamaktadırlar? Ve gerçekten suç ortaklığı mı yapmaktadırlar? Birbirlerine güvenmekte haklılar mı? Ya da bu kişiler gerçek mi? Duru Tiyatro'nun yeni oyunu Suç Ortağı'nda İdil Fırat, Savaş Özdemir, Işık Yönt ve Bay X rolleri paylaşıyor. Suç Ortağı, 30 Nisan Cumartesi 20:45'te Moda'daki Duru Tiyatro'da izlenebilir.
www.durutiyatro.com

Gece O Kadar Kirliydi Ki İkisi De Kayboldu
Tiyatro Baykuş'un ''yoksunluk, yoksulluk ihtiyaç, kavga'' temalarını taşıyan oyunu, ''Yoksulluk suç değildir ve yoksullaştırılmış insanların birbirlerini yoketmesi için daima bir sebep bulunur'' diyor. Oyunu 5 Mayıs Perşembe akşamı 20.30Da Kadıköy Belediyesi Caddebostan Kültür Merkezi'nde izleyebilirsiniz.
www.ckm.gen.tr

Ayışığı Tarifesi
Tiyatro Ti'nin oyunu, gerçek aşkın peşindeki bir kadının hikayesini anlatıyor. Ildikoacute; Von Kürthy'in yazdığı oyunda Şenay Gürler, Deniz Arcak, Faik Ergin ve Okan Bayülgen rol alıyor. Oyunu 2 Mayıs akşamı saat 20.30'da Kadıköy Belediyesi Barış Manço Kültür Merkezi'nde izleyebilirsiniz.
www.bmkm.gen.tr

Komşu Köyün Delisi
Üstün Dökmen'in yazdığı ve yönettiği oyunu Toyota Tiyatrosu sahneye koyuyor. Oyunun tanıtımında ''Yarın sevinçle uyanın! Sevinmek için uyanmak yeterlidir. Yarın, sevinçle uyanın; yürek dolusu görün kendinizi aynalarda. lsquo;Gel benim delibaşım' deyin, lsquo;dolaşalım seninle köyde!'ve elinden tutup delinizi, dolaştırın gönlünüzce. O zaman daha akıllı olursunuz'' deniliyor. Oyun, 3 Mayıs saat: 20.30'da Kadıköy Belediyesi Barış Manço Kültür Merkezi'nde olacak.
www.bmkm.gen.tr

Kuş Kafesi
Alınıp-satılmak bir eşya gibi. Ya da ölmeyi dilemek yaşamıyor gibihellip; Hangi kadın ikisi arasında bir seçim yapmayı ister? İrfan Yalçın'ın Genelevde Yas adlı romanından esinlenerek dramaturg Doğan Korkmaz'ın oyunlaştırdığı Kuş Kafesi adlı oyun; genelevde çalışan kadınların trajik hikâyelerini anlatıyor. Ve Tiyatro'nun sahnelediği oyun 4 Mayıs saat 20.30'da Barış Manço Kültür Merkezi'nde izlenebilir.
www.bmkm.gen.tr

Kim Bu Adam
Tiyatro Dialog'un oyununda, Bay ve Bayan Belier dairelerinde yemek yerken telefon çalar
oysa ki telefona abone değildirler. Arayan Bay Schmitt'i sormaktadır. Peki kimdir bu Bay Schmitt? Oyun 30 Nisan 20.30'da Kozytağı Kültür Merkezi Gönül Ülkü - Gazanfer Özcan Sahnesi'nde.
www.kkm.gen.tr

Başka Kapıya
Ali Erdoğan'ın oyununda, üstat Âşık Veysel'in İki kapılı bir handa gidiyorum gündüz gece dizelerini hatırlatır misali insanoğlunun hayat ile ölüm arasında geçen süreçte aşındırdığı kapıları eğlenceli bir biçimde anlatıyor. Oyunda Ali Erdoğan ile birlikte Celal Belgil, Ümmühan Kıldiş, Burcu Demirkollu, Cihan Bektaş rol alıyor. Oyunu, 5 Mayıs saat 20.30'da Kozytağı Kültür Merkezi'nde oynanacak.
www.kkm.gen.tr

KONSER

Erduran-Rudin-Sarıca Konseri
Kadıköy Belediyesi Süreyya Operası Mayıs Konserlerine Erduran-Rudin-Sarıca konseriyle başlıyor. 2 Mayıs Pazartesi akşamı 20.00'deki konserde Ayla Erduran (keman), Alexander Rudin (viyolonsel) ve Ayşegül Sarıca (piyano) güzel bir müzik ziyafeti verecekler.
www.sureyyaoperasi.org

Avukatlardan konser
İstanbul Barosu TSM Korosu ''Bahar Konseri'' verecek. Şef Caner Bakır yönetimindeki konser, 3 Mayıs Salı günü saat.20.00'de Kadıköy Belediyesi Caddebostan Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek.
www.ckm.gen.tr

Erçetin'den Anneler Günü konseri
Candan Erçetin, en güzel şarkılarını Anneler Günü için söyleyecek. Konser Bostancı Gösteri Merkezi'nde 8 Mayıs Pazar günü 16.00'da gerçekleşecek.
www.bgmonline.net

Şiirler Şarkı Söyler
Yunus Emre'den, Pir Sultan Abdal'a, Nazım Hikmet'ten Necip Fazıl'a, Ümit Yaşar'dan Bülent Ecevit'e...Şairler yazdı; Timur Selçuk'tan, Zülfü Livaneli'ne, Ali Kocatepe'den, Aşık Veysel'den Hümeyra'ya...Besteciler müzikledi...Konuk tiyatro sanatçımız şiirleri, Ali-Aysun Kocatepe Rapsodi Orkestrası eşliğinde şarkıları seslendiriyor...Konser 5 Mayıs Perşembe akşamı saat 20.00'de Kadıköy Belediyesi Caddebostan Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek.
www.ckm.gen.tr

Bahar Konseri
1967 yılından beri faaliyet gösteren Kadıköy Musıki Derneği'nin genç sanatçısı Nusret Yılmaz yönetiminde verilecek olan konserde, kürdilihicazkar faslı ile beraber solo şarkılar seslendirilecek. Konser 3 Mayıs 20.30'da Kozyatağı Kültür Merkezi'nde.
www.kkm.gen.tr

SÖYLEŞİ

Banu Avar Kadıköy'de
Gazeteci, belgeselci Banu Avar, Tarihçi Kiatpevi'nin geleneksel söyleşi günleri kapsamında Moda'ya geliyor. ''Dünya düzeni ve aydınlar'' konulu söyleşi 30 Nisan Cumartesi günü saat 15.00'de Tarihçi Kitabevi'nde düzenlenecek.
Tel: 0216 418 68 86

28ndash;29 Nisan 1960 Gençlik Hareketleri
68liler Birliği Vakfı Başkanlarından Gökalp Eren, Nisan 1960 Gençlik Hareketlerinin 51. yıldönümünde, olayların tarihsel neden ve sonuçlarını güncelleyerek saydam gösterisi eşliğinde bir söyleşi gerçekleştirecek. CUMOK İstanbul tarafından düzenlenen söyleşi 29 Nisan Cuma günü saat 19.00'da Kadıköy Belediyesi Caddebostan Kültür Merkezi'nde. Katılım ücretsiz.
www.ckm.gen.tr

SEMİNER

Hegel'in Tüze Felsefesi
Noesis Felsefe Atölyesi'nce düzenlenen seminerde, Aziz Yardımlı Nesnel Tinin temel Hak, Ahlak ve Törellik kavramlarının çözümlemesini ele alacak. Seminer, 5 Mayıs Perşembe akşamı 19.30'da Kadıköy Belediyesi Caddebostan Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek.
www.ckm.gen.tr

DANS

Dünya Dans Günü
29 Nisan Cuma akşamı Dünya Dans Günü Tango Encuentro ekibi ile birlikte İstanbul Optimum Outlet'de dans ederek kutlanacak. Saat 20:00'de başlayacak olan tango dans gösterileri 22:00'ye kadar devam edecek. Ayrıca Küba'lı müzisyenler tarafından latin müzik dinletileri sunulacak.

TOPLANTI

Deniz Gezmiş anılıyor
CHP Kadıköy Gençlik Kolları, tam bağımsızlık ülküsünü kendisine şiar edinen Deniz Gezmiş'i, ölümünün 39.yılında düzenleyeceği etkinlikle anacak. Etkinlik, 6 Mayıs saat 20.00'de Kadıköy Belediyesi Barış Manço Kültür Merkezi'nde yapılacak.
www.bmkm.gen.tr

FESTİVAL

2. Kısa Oyunlar Festivali Başlıyorhellip;
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları'nın 2. Kısa Oyunlar Festivali başlıyor. Festival kapsamında 3 Mayıs Salı 19.30'da Kadıköy Sanat Tiyatrosu'nda kuralların olmadığı, hatta metnin bile olmadığı kısa oyunlar sahnelenecek. Ücretsiz olan festivale katılım için Kadıköy Sanat Tiyatrosu:

0 216 541 93 63/64 ndash; 0 535 681 03 94

Kuklalar Kadıköy'de
Uluslararası İstanbul Kukla Festivali 4 Mayıs'ta başlıyor. Etkinliğin Kadıköy ayağında ise Kozyatağı Kültür Merkezi'ne gelecek olan Norveçli kukla oynatıcıları, gösterilerinde jazz ve kuklayı birleştirecek. Gösteride, kuklalar, Jazz'ın çekici tınısında canlı müziğin yarattığı enerjiyle hareket edecek, yunun sonunda herkesi şaşırtacak kadar büyük, güçlü ve cesur ve iyi yürekli bir sürpriz kukla olacak. Gösteri 9 Mayıs saat:11.00'de gerçekleştirilecek.
www.kkm.gen.tr

SERGİ

Ahmet Şık'ın Objektifinden Ben Tanığım Fotoğraf Sergisi
Gazeteci, fotoğrafçı Ahmet Şık'ın objektifinden Ben Tanığım fotoğraf sergisi bu hafta Kadıköy'de! Sergi, 3ndash;8 Mayıs tarihleri arasında Kadıköy Nazım Hikmet Kültür Merkezi'nde olacak.

Al Gözüm Seyreyle Yaşar Kemal Fotoğrafları Sergisi
Usta yazar Yaşar Kemal'in yaşamına tanıklık etmiş fotoğraflar Al Gözüm Seyreyle adıyla CKM'de sergilenmeye devam ediyor. Belgeselci, gazeteci ve yazar Güneş Karabuda'nın objektifinden 50 yıllık bir dostluğun izlerine tanık olabileceğimiz sergide, Yaşar Kemal'in İstanbul, Paris, Adana gibi farklı şehirlerde, kimi zaman tek, kimi zaman Abidin Dino, Sabahattin Eyüboğlu, Cengiz Aytmatov gibi sanatçılarla çekilmiş fotoğraflarını görmek mümkün. Sergi 15 Mayıs'a kadar CKM'de görülebilecek.
www.ckm.gen.tr

Arkadaşım Ihlamur Ağacı Sergisi
Kadıköy'de yaşayan Aykut Beğen ve eşi Nebahat Öztürk Beğen'in 1 Nisan'da Caddebostan Kültür Merkezi Zemin Kat'ta açılan Arkadaşım Ihlamur Ağacı isimli sergisi yoğun ilgi nedeniyle 30 Nisan'a kadar uzatıldı. Sergide Aykut Beğen'in ıhlamur ağacından şekillendirerek seramik hamuruyla giydirilmiş çeşitli figürleriyle Nebahat Öztürk Beğen'in yağlıboya resimleri yer alıyor. Sergi 30 Nisan'a kadar görülebilir.
www.ckm.gen.tr


quot;Çizgi'de 40 Yılquot; sergisi
Çizgi roman sanatçısı Ersin Burak basında yayınlanmış çizgi romanlarını quot;Çizgi'de 40 Yılquot; sergisinde bir araya getiriyor. 6 Mayıs'ta açılacak olan sergi, 11 Mayıs'a dek Kadıköy Belediyesi Kozyatağı kültür Merkezi'nde izlenebilir.
Tel : (216) 658 00 14

Dilek Işıksel'den ''Görsel şiirler'' sergisi
Kızıltoprak Sanat Galerisi 9 Nisan - 4 Mayıs 2011 tarihleri arasında Dilek Işıksel'in quot;Görsel Şiirlerquot; adını verdiği resim sergisini izleyicisine sunacak. Işıksel'in resimlerinin teması natürmortlar, Kalamış-Fenerbahçe peyzajları, deniz ve deniz dibi, balıklar, denizkızları iken sanat hayatının 30. yılında gerçekleştirdiği quot;Tarihi Yarımadaquot; adlı sergisinden bu yana zengin kültürel geçmişiyle İstanbul'dur. Sergi, Pazar ve Pazartesi günleri dışında her gün 12. 00ndash;19 00 saatleri arasında izlenebilir.
Tel : 0216 418 38 06

Öğrencilerden mezuniyet sergisi
Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Resim-iş Eğitimi Anabilim Dalı 4. sınıf öğrencileri 2011 yılı mezuniyet sergisi açtı. Göztepe Kampüsü'ndeki sergi
31 Mayıs'a dek görülebilir.

Güzel Sanatlar Liseleri Doğuş Üniversitesi'nde buluşuyor!
Çanakkale, Edirne, Kırklareli, İstanbul, İzmir ve Kocaeli'deki Güzel Sanatlar Liseleri öğrencilerinin ürünleri Doğuş Üniversitesi Sanat Galerisi'nde sergilenecek. Kadıköy Hasanpaşa'da bulunan üniversitenin sergi salonunda 5 Mayıs Perşembe günü saat 16.30'da açılacak olan sergi 27 Mayıs'a kadar görülebilir.

Mardinli Kadınlardan El Sanatları Sergisi
Mardin Çok Amaçlı Toplum Merkezi (ÇATOM) ve Kadıköy Belediyesi işbirliğiyle düzenlenen Mardinli kadınların el sanatları sergisi 1 Mayıs'a dek Bahariye Caddesi üzerinde Süreyya Operası'nın bitişiğindeki alanda görülebilecek.
Ayrıntılı bilgi için: 0216 542 50 00 ndash; 1485

Fas, Ahlan Wa Sahlan Fotoğraf Sergisi
Zeynep Orhan Targaç, Marakeş, Atlas Dağları ve Sahara'ya yaptığı yolculuklar sırasında çektiği fotoğrafları Kadıköylülerle buluşturuyor. Seyahat fotoğrafı olarak gözükseler de, bu karelerle dünyanın bu uzak köşesinden öyküler anlatmaya çalıştım. diyen Targaç'ın Ahlan Wa Sahlan Fotoğraf Sergisi 30 Nisan'a dek Kadıköy Belediyesi Caddebostan Kültür Merkezi'nde görülebilir.
www.ckm.gen.tr

Elden Ele Varto'nun Köylerinden Çocuk Fotoğrafları Sergisi
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Caddebostan Kültür Merkezi'nde farklı bir sergiye evsahipliği yapıyor. Milli Eğitim Bakanlığı'nın önerisiyle Varto'ya anaokulu açmak için gezi düzenleyen bir grubun bu gezi boyunca çektiği fotoğraflar ve video çekimlerinden oluşan sergi, 30 Nisan'a dek CKM Performansbir katında izlenilebilir.
www.ckm.gen.tr

Hayallere Uçmak Resim Sergisi
Elvan Kolçak Öksüm Resim Atölyesi Çocuk Ressamlar Grubunun Hayallere Uçmak konulu resim sergisi 22 Mayıs'a dek Sabiha Gökçen Havalimanı- Giden Katı, İç Hatlar Sergi Alanında gezilebilir.

Toz Pembe Çocuk Resimleri Sergisi
Toz Pembe Çocuk Resimleri Sergisi, 30 Nisan'a dek Kadıköy Belediyesi Halis Kurtça Kültür Merkezi'nde görülebilir.
www.hkkm.gen.tr

Mesut Eren Kişisel Gravür Sergisi
Mesut Eren'in kişisel gravür sergisi 5 Mayıs'a dek Düş Yolcusu Sanat Durağı'nda görülebilir.
www.dusyolcususanatduragi.com

Celalettin Tandoğdu Resim Sergisi
Celalettin Tandoğdu Resim Sergisi, 3 Mayıs'a dek Doğuş Üniversitesi Sanat Galerisi'nde görülebilir.

İllüstrasyon ve Resim Sergisi
Tolga Eti Sanat Evi, 30 Nisan'a dek Boyalıkuş İllüstratörler Grubu'nun Küçüklere ve Büyüklere Masallar adı altında karışık tekniklerle hazırlamış oldukları özgün çalışmaları sanatseverlerle buluşturuyor.
www.tolgaetigaleri.com

Çekmecelerimden Yüzler Dizeler
Merve Doruk'un kişisel resim sergisi Mayıs'ta açılıyor. Doruk, ''Namlunun ucunda gibi yaşamalı insan hayatını, her gününü parıltılı, janjanlı, zamanın hoyrat yıkımına karşı korumalı insan anılarını, çocukluğunu, ilk gençliğini, aşklarını...'' diyor. Kozyatağı Kültür Merkezi'ndeki sergi, 6 Mayıs'a dek gezilebilir.
www.kkm.gen.tr

Kadın ve erkek çizerlerin gözü ile kadın
Kadıköy Belediyesi Caddebostan Kültür Merkezi Görsel Sanatlar Yönetmenliği'nce organize edilen sergide, töre/namus cinayetleri, toplumsal/kültürel baskı, eğitimde, çalışma hayatında eşitsizlik ve aile içi şiddet gibi konular ele alınıyor. Sergi metninde, ''Kadın sorunları dünyanın her yerinde önemli konu, ancak ülkemizin gittiği yön bakımından kadına bakışın önemini gündemde tutmak için çizgilerimizle buradayız. Çizgili Muhabbet Grubu ve daha birçok çizer dostlar.'' deniliyor. 3 Mayıs Salı günü açılacak sergi, 12 Mayıs'a dek ziyaret edilebilecek.
www.ckm.gen.tr

FOTOĞRAF GÖSTERİSİ

Yüz Yıl Önce Yüz Yıl Sonra İstanbul
Nadir Ede, 3 Mayıs Salı akşamı PhotoWorld Fotoğraf Merkezi'nin konuğu olacak. Ede'nin, 19. yüzyıl sonu, yirminci yüzyıl başında çekilmiş İstanbul fotoğrafları ve aynı yerlerden ve açıdan çekilmiş yenilerinin ardı ardına sunulduğu Yüz Yıl Önce Yüz Yıl Sonra İstanbul adlı fotoğraf gösterisi ve ardından yapacağı keyifli söyleşiye tüm fotoğrafseverler davetli. Etkinliğin başlama saati 19.30.
Tel: 0216 418 19 76 ndash;418 01 74
www.photoworldfotografmerkezi.com

ÇOCUK

Küçük Balık Bambam
Tiyatro Mie'nin oyununda sevimli yardım sever minik Bambam'ın okul çağı gelmiştir ve bir
deniz okuluna başlar. Bu okulda Paslı, Aksırık ve dev istiridye ile arkadaş olur. Okulda insanların denize attıkları atıklarla, büyük balıklarla karşılaşır, çevre kirliliğinin zararlarını öğrenirler. Hiçbir
şeyin tek başına çözülemeyeceğini, sevgi ve birliktelikle her şeyin üstesinden gelineceğini, başarıya ulaşılacağını, yaşadıkları bir dolu maceradan sonra öğrenirler. Artık denize açılma zamanları
gelmiştir. Oyun 30 Nisan saat 11.00'de Kozytağı Kültür Merkezi'nde!
www.kkm.gen.tr

Gösteri Zamanı
İmece Tiyatro'nun, ''Ailece İzlenmeli, Birlikte Eğlenmeli'' diyerek hazırladığı oyunda ''Evimizi bir sirk olarak düşünseydik, neler olurdu?'' sorusuna yanıt aranıyor. Oyun, 2 Mayıs saat 20.30'da Kozyatağı Kültür Merkezi'nde.
www.kkm.gen.tr

Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler
Dünyaca ünlü bu muhteşem masal şimdi Tiyatro Alkış farkıyla uyarlandı. Çocuğunuza defalarca okuduğunuz bu masalı yakından görmek istemez misiniz? Güzeller güzeli Pamuk Prenses'i, sevimli yedi cüceleri, yakışıklı prensi, kötü kalpli cadıyı ve tabi ki şaşırtıcı sihirli aynayıhellip;Çocuklarınızın psikolojisine göre uyarlanmış bu oyun, sizleri hem eğlenceye hem de masalların gizemli dünyasına çağırıyor. Oyun, 1 Mayıs saat 12.00'de Kozyatağı Kültür Merkezi'nde.
www.kkm.gen.tr

Şehir Tiyatroları 27. Çocuk Şenliği
Şehir Tiyatroları Çocuk Tiyatrosu, 23ndash;30 Nisan 2011 tarihleri arasında gerçekleştireceği 27. Çocuk Şenliği yle tüm çocukları oyun a çağırıyor. Çocuk Şenliği bu yıl, Benimle Oynar mısın? temasıyla, İstanbul'un çeşitli bölgelerindeki sahnelerinde çocukları; oyun gösterimleri, atölyeler ve çeşitli etkinliklerle buluşturuyor. Kâğıthane Sadabad, Kâğıthane Küçük Kemal Çocuk Tiyatrosu, Gaziosmanpaşa Ferih Egemen Çocuk Tiyatrosu, Fatih Reşat Nuri, Ümraniye ve Üsküdar Kerem Yılmazer Sahneleri'nde 10.00, 11.00, 13.00 ve 15.00 saatlerinde gerçekleştirilecek oyun gösterimlerinin yanı sıra, şenlik kapsamında gerçekleştirilen tüm etkinlikler ücretsiz.
www.ibst.gov.tr

KADIKÖY DIŞINDAN

Komedide yeni yüzler aranıyor!
12ndash;15 Mayıs 2011 tarihleri arasında ilk kez gerçekleşecek Uluslararası Mizah Festivali; Komedide Yeni Yüzler amatör stand-up yarışmasında yeni yetenekleri arıyor! Ön elemesi 5 Mayıs 2011, Perşembe günü Beyoğlu Haymatlos Bar'da gerçekleşecek bu eğlenceli yarışmaya kendine güvenen herkes davetli!
www.mizahfest.org


ARŞİV