Kadıköylü blues’çular karşıya geçiyor

Blues Gitaristleri Gecesi vol.9, bu kez Beşiktaş’ta yapılacak

15 Ocak 2019 - 16:14

İlk olarak 2014 yılının Haziran ayında, müzisyen Alper Durmuş’un blues müziğe gönül vermiş müzisyenleri bir araya getirmesiyle başlayan ve popüleritesi her geçen gün artan Blues Gitaristleri Gecesi, 9. Kez gerçekleştirilecek. Bugüne dek hep Kadıköy’de yapılan bu etkinlik, bu sefer karşı yakaya geçerek Dorock Beşiktaş’ta yapılacak.

23 Ocak Çarşamba akşamı saat 21.00’de başlayacak gecede, 20’yi aşkın blues müzisyeni sahne alacak. Sadece blues severler için değil, Türkiye’nin en yetenekli gitaristlerini tek bir sahnede izlemek isteyenler için unutulmaz bir buluşma vaad eden geceni müzisyen kadrosu ise şu isimlerden oluşacak; Akın Eldes, Alper Durmuş,  Batu Mutlugil, Berk Arıhan, Cem Çatık, Deniz Tuzcuoğlu, Efe Ekşioğlu, Emre Karabulut, Eray Arbak, Ergin Kandemir, Erkan Oğur, Gür Akad, Gürkan Özbek, Ozan Yuvarlak, Özgür Hazar, Tanju Eren, Tuncer Tunceli, Uncle James, Volkan Başaran ve House Band grubu (Cevdet Berkay Yavuz, Meriç Memikoğlu, Ömer Alpaslan Karaçalı, Özkan Kaya, Soner Doğanca, Vefa Karatay).

 “Hadi Blues Dansçıları” ekibinin dans gösterilerinin de sergileneceği gecede sahneye çıkacak tek kadın müzisyen ise Blues Derneği Başkanı da olan Göksenin Tuncalı olacak.

(Fotoğraflar: Mehmet Taylaner)


ARŞİV