Kadıköylüler festivallere gidiyor

08 Ağustos 2017 - 14:58

Yazın şu sıcak günlerinde konserler ve festivaller de çoğunlukla ya şehirdeki parklara ya da başka şehirlere kayıyor. Kadıköylü sanatçılar ve dahi müzikseverler de bu organizasyonlara katılıyor.

Örneğin Bu yıl 3’üncüsü düzenlenecek olan Nilüfer Müzik Festivali. 12 ülkeden müzisyenler buluşacağı festival, 102unda başladı ve 13 Ağustos’a dek sürecek. “Yaşam döngüsüne saygı için, küresel adaleti sağlamak için senin de yapman gerekenler var! Harekete geç!” çağrısı yapan ve ‘Sorumlu tüketim ve üretim’ sloganıyla düzenlenecek olan Nilüfer Müzik Festivali’ne aralarında Kadıköylü sanatçılar Akın Sevgör,  Bubituzak, Can Gox,  Cihan Murtezaoğlu, Gaye Su Akyol, Melis Danişmend’in de bulunduğu 60 sanatçı ve grup katılacak.

Türk rock müziğinin geçit töreni olan Zeytinli Rock Festivali de bu yıl 23 - 27 Ağustos tarihlerinde gerçekleşecek. Festivalde İstanbul bağımsız müzik sahnesinin tanıdık isimlerinden Deniz Tekin, Palmiyeler, Yüzyüzeyken Konuşuruz, Neyse, Yok Öyle Kararlı Şeyler, Sena Şener, Ezgi Aktan, Cihan Mürtezaoğlu gibi isimler yer alacak.


ARŞİV