"Karanlığın Dönüşü" Kadıköy'de gösterimde

Oyuncu ve yönetmen Emirhan Akbaba ve Denizhan Akbaba’nın (Akbaba Biraderler) birlikte yazıp yönettiği gayriresmî Harry Potter filmi “Karanlığın Dönüşü” (Return of the Dark), özel gösterimle yarın akşam Kadıköy Sineması’nda ilk kez seyirciyle buluşuyor

08 Mayıs 2023 - 17:00

Oyuncu ve yönetmen Emirhan ve Denizhan Akbaba’nın (Akbaba Biraderler) yazıp yönettiği gayriresmî Harry Potter filmi “Karanlığın Dönüşü” (Return of the Dark), 9 Mayıs Salı gecesi 21:30’da Kadıköy Sineması’nda ilk kez seyirciyle buluşuyor.

JAMES POTTER GERİ DÖNÜYOR

Akbaba Biraderler’in J.K. Rowling’in meşhur fantastik roman serisi “Harry Potter”ın dünyasından esinlenerek tasarladıkları ve 2019 yılında "James Potter ve Kayıp Asa" ile başlayan üçlemenin kapanışını yapacak film; öldü sanılan James Potter’ın geri dönüşünü ve büyü dünyasına korku salan karanlık şövalye ordusu lideri Tenebris’e karşı verdiği mücadeleyi konu alıyor. Yapımcılığını Ozan Ulaş Akbaba’nın üstlendiği “Karanlığın Dönüşü”nde James Potter’ı Denizhan Akbaba canlandırırken, Harry Potter’ı Görkem Kasal, Merlin’i Nazım Akbaba, Kral Arthur’u Oğulcan Aşıkoğlu oynuyor. Akbaba Biraderler’in kurgusunu ve görsel efektlerini de üstlendiği filmin müziklerini ise besteci ve prodüktör Can Bora Tanzer yaptı.

9 Mayıs Salı günü saat 21:30’da Kadıköy Sineması’nda gerçekleşecek özel bir gösterimde ilk kez seyirciyle buluşacak film, aynı saatte Akbaba Biraderler’in YouTube kanalında da yayında olacak.

Yazan ve Yöneten

Emirhan Akbaba ve Denizhan Akbaba (Akbaba Biraderler)

Yapımcı

Ozan Ulaş Akbaba

Oyuncular

Denizhan Akbaba - James Sirius Potter

Görkem Kasal - Harry Potter

Erman Özkargın - Tenebris

Barış Kıralioğlu - Charles Davenforth

Alp Börekcioğlu - Dave Thomson

Caner Solmaz - Simon Jacobs

Nazım Akbaba - Merlin

Oğulcan Aşıkoğlu - Kral Arthur

Umut Celal Mestoğlu  - Charlie Walker

Can Türkdoğan - Büyü Bakanlığı Sözcüsü

Kurgu: Akbaba Biraderler

Özel Efektler: Akbaba Biraderler

Müzik: Can Bora Tanzer


ARŞİV