Karikatür Evi'nde yaz dönemi başlıyor

Kadıköy Belediyesi Karikatür Evi, çocukların, gençlerin ve yetişkinlerin katılabileceği, karikatür ve çizgi roman atölyesinin yer aldığı yaz atölye programı düzenliyor

03 Temmuz 2024 - 10:53

Kadıköy Belediyesi Karikatür Evi, karikatür ve çizgi roman meraklılarının yaratıcılık ve hayal güçlerini besleyecek eğitimlerine devam ediyor. Bunlardan biri de yaz dönemi boyunca sürecek karikatür ve çizgi roman atölyesi. Çocukların, gençlerin ve yetişkinlerin katılabileceği, Kadıköy’de oturma koşulunun aranmadığı atölyelerde kontenjan kısıtlaması var. 

Üç dönemden oluşan atölyeler, 8 Temmuz’da başlayacak 29 Ağustos’ta son bulacak. Her bir dönem iki hafta,  haftada iki  gün aynı gün ve aynı saatte gerçekleşen atölyeler, 8 saat sürüyor. Çocuklar için düzenlenen atölyeler, saat 12.30’da başlayıp saat 17.00’de bitiyor. Yetişkin atölyesi ise 18.00 ile 20.00 saatleri arasında gerçekleşiyor.

Yaz atölye programına katılmak isteyenler, https://kadikoy.bel.tr/genel/karikatur-evi-2024-yaz-atolye-programi  web sayfasından online başvuru yapabilir, bilgi almak için de (0216) 418 10 49 numaralı telefonu arayabilir. 


ARŞİV